Dodaj do ulubionych

Najgorsze forum

09.08.03, 16:45
Forum "wege" jest chyba najgorszym ze wszystkich na gazecie... I to nie
przez wegetarian, tylko przez anty! Cholera, załóżcie sobie jakieś forum
pot. "Bluzgi" i tam nawrzucajcie komu i ile chcecie. Ale po jakiego czorta
mieszacie się tutaj??
Obserwuj wątek
    • slawekopty Re: Najgorsze forum 09.08.03, 18:17
      filroska napisała:

> Forum "wege" jest chyba najgorszym ze wszystkich na gazecie... I to nie
      > przez wegetarian, tylko przez anty! Cholera, załóżcie sobie jakieś forum
      > pot. "Bluzgi" i tam nawrzucajcie komu i ile chcecie. Ale po jakiego czorta
      > mieszacie się tutaj??

Co ty powiesz ???? ;))))) mam poszukać ci kilka "wspaniałych" przykładów braku
      kultury kolegów spod znaku VEGE ;))))) ????
      Slawek
      • Gość: ja Re: Najgorsze forum IP: *.multicon.pl / 192.168.2.* 09.08.03, 19:01
        Ale to jest forum WEGETARIANIZM a nie: WPIPRZAJMY MIĘSO!!
        • slawekopty Re: Najgorsze forum 10.08.03, 00:40
          Gość portalu: ja napisał(a):

> Ale to jest forum WEGETARIANIZM a nie: WPIPRZAJMY MIĘSO!!

toteż rozmawiajmy o wegetarianiźmie ;)))) masz coś ciekawego do
          powiedzenia ??????
          Slawek
          • Gość: boza krowka Re: Najgorsze forum IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.03, 16:31
            Slawku opty ,a co tym masz ciekawego do powiedzenia na tym forum, skoro uwazasz
            diete wege za niewlasciwa? czy cos ciekawego do powiedzenia to wg ciebie troche
            sie poklocic? ciekawe ujecie
            • slawekopty Re: Najgorsze forum 11.08.03, 17:04
              Gość portalu: boza krowka napisał(a):

> Slawku opty ,a co tym masz ciekawego do powiedzenia na tym forum, skoro
              uwazasz
              >
              > diete wege za niewlasciwa? czy cos ciekawego do powiedzenia to wg ciebie
              troche
              >
              > sie poklocic? ciekawe ujecie

No czasami coś napiszę ;)))) jeśli nie czytałaś to szkoda , natomiast skąd
              wysnułaś wniosek o tym ze przychodzę się pokłócić to jakoś nie wiem , być moze
              mój nick automatycznie wyrabia ci zdanie na mój temat :(((
              Slawek
              • Gość: boza krowka przede wszystkim logika! IP: 194.95.59.* 12.08.03, 14:39
                slawekopty napisał:

> No czasami coś napiszę ;)))) jeśli nie czytałaś to szkoda , natomiast skąd
                > wysnułaś wniosek o tym ze przychodzę się pokłócić to jakoś nie wiem , być
                moze
                > mój nick automatycznie wyrabia ci zdanie na mój temat :(((
                > Slawek

Wlasnie dlatego, ze czytam, co piszesz, doszlam do wniosku, ze przychodzisz na
                to forum, aby sie poklocic, zadnych automatyzmow.
                I jeszcze jedno pytanie, takie samo, jakie zadalam Krytsynie opty - co
                wlasciwie robisz na tym forum? Dlaczego uparcie propagujesz diete, ktora z
                wegetarianizmem (czy to jako idea czy zredukowanym do diety) nie ma nic
                wspolnego?
                • slawekopty Re: przede wszystkim logika! 12.08.03, 15:16
                  >
                  > Wlasnie dlatego, ze czytam, co piszesz, doszlam do wniosku, ze przychodzisz
                  na
                  > to forum, aby sie poklocic, zadnych automatyzmow.

no widzisz ja staram się nie kłócicć a ty widzisz że się kłócę :(((

> I jeszcze jedno pytanie, takie samo, jakie zadalam Krytsynie opty - co
                  > wlasciwie robisz na tym forum? Dlaczego uparcie propagujesz diete, ktora z
                  > wegetarianizmem (czy to jako idea czy zredukowanym do diety) nie ma nic
                  > wspolnego?

To Forum jest o wegeatrianiźmie , a nie dla wegetarian , dlatego piszą tutaj
                  różni ludzie . Natomiast ja tutaj niczego nie propaguję , nie zaczynam żadnych
                  postów , a tmbardziej takich o Diecie Optymalnej , odpowiadam natomiast na
                  dziwne posty Wegetarian o Diecie Optymalnej w których wypowiadają się oni w
                  bardzo niekulturalny sposób o "mojej" diecie , ale po co ja ci to piszę ;)))
                  przecież czytasz moje posty !!!!
                  Slawek
                  • Gość: boza krowka ciagle jeszcze logika IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.03, 17:48
                    slawekopty napisał:
                    > > I jeszcze jedno pytanie, takie samo, jakie zadalam Krytsynie opty - co
                    > > wlasciwie robisz na tym forum? Dlaczego uparcie propagujesz diete, ktora
                    > z
                    > > wegetarianizmem (czy to jako idea czy zredukowanym do diety) nie ma nic
                    > > wspolnego?
                    >
                    > To Forum jest o wegeatrianiźmie , a nie dla wegetarian , dlatego piszą tutaj
                    > różni ludzie . Natomiast ja tutaj niczego nie propaguję , nie zaczynam
                    żadnych
                    > postów , a tmbardziej takich o Diecie Optymalnej , odpowiadam natomiast na
                    > dziwne posty Wegetarian o Diecie Optymalnej w których wypowiadają się oni w
                    > bardzo niekulturalny sposób o "mojej" diecie , ale po co ja ci to piszę ;)))
                    > przecież czytasz moje posty !!!!
                    > Slawek

Slawku, jeszcze raz prosze o logike. Pytam dlaczego tu przychodzisz, czytam
                    Twoje posty, ale nie zwierzasz sie tam sie z tego. Jesli ci zadaje pytanie,
                    mozesz na nie po prostu odpowiedziec, zamiast sie bawic w kotka i myszke.
                    Gramatycznie rzecz biorac pisanie Dieta Optymalna jest niepoprawne, za to
                    wielka litera swiadczy o szacunku itp, a tak duzy szacunek dla wlasnej diety,
                    aby pisac ja wielka litera, pachnie mi troche-..sekta.
                    • slawekopty Re: ciagle jeszcze logika 12.08.03, 22:02
                      >
                      > Slawku, jeszcze raz prosze o logike. Pytam dlaczego tu przychodzisz, czytam
                      > Twoje posty, ale nie zwierzasz sie tam sie z tego. Jesli ci zadaje pytanie,
                      > mozesz na nie po prostu odpowiedziec, zamiast sie bawic w kotka i myszke.

Logike ??? na pytanie dlaczego tu przychodzę mogę ci odpowiedzieć , ale co ma
                      do tego logika ????? , a więc przychodzę tu ponieważ to forum publiczne o
                      wegetarianiźmie , a sam kiedyś próbowałem tego sposobu żywienia choć nie
                      wytrwałem zbyt długo ;)) dlatego zwyczjnie ciekawi mnie co piszą ludzie spod
                      znaku Vege ( uwaga duż litera ale nie ma nic wspólnego z sektą ;)))) )

> Gramatycznie rzecz biorac pisanie Dieta Optymalna jest niepoprawne, za to
                      > wielka litera swiadczy o szacunku itp, a tak duzy szacunek dla wlasnej diety,
                      > aby pisac ja wielka litera, pachnie mi troche-..sekta.

Ach gramatyka i sekta czy nie powinnaś bardziej zastanawiać się nad
                      wnioskami ;)))) ot po prostu nazwa diety , czy skrót DO nie będzie ci już
                      zalatywał sektą ???? ;)))))))))
                      Slawek
                      • Gość: boza krowka Re: ciagle jeszcze logika IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.03, 15:50
                        slawekopty napisał:
                        Logike ??? na pytanie dlaczego tu przychodzę mogę ci odpowiedzieć , ale co ma
                        > do tego logika ?????
                        to proste, Slawku, pytalam dlaczegio tu przychodzisz, a ty mnie skierowales do
                        swoich posto,w chociacz piszesz w nich o wszystkim ,ale nie o tym, dlatego
                        logika. proste

> Ach gramatyka i sekta czy nie powinnaś bardziej zastanawiać się nad
                        > wnioskami ;)))) ot po prostu nazwa diety , czy skrót DO nie będzie ci już
                        > zalatywał sektą ???? ;)))))))))
                        > Slawek
                        Slawku, znowu logika, nie chodzi o nazwe diety, ale JAK ja piszesz. Wielka
                        litera ma specjalne zastosowanie w ortografii polskiej.
                        • Gość: boza krowka ciagle jeszcze logika - poprawka wlasna IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.03, 15:53

> slawekopty napisał:
                          > Logike ??? na pytanie dlaczego tu przychodzę mogę ci odpowiedzieć , ale co
                          ma
                          > > do tego logika ?????
                          Poprawiam lierowki, bo sie zagubic moze sens, jeszcze raz:

to proste, Slawku, pytalam dlaczego tu przychodzisz, a ty mnie skierowales do
                          > swoich postow, chociaz piszesz ich wiele i na rozne tematy, to nie pisalej
                          jeszcze, dlaczego tu wlasciwie przychodzisz
                          > logika czyli proste
                          >
                          > > Ach gramatyka i sekta czy nie powinnaś bardziej zastanawiać się nad
                          > > wnioskami ;)))) ot po prostu nazwa diety , czy skrót DO nie będzie ci już
                          > > zalatywał sektą ???? ;)))))))))
                          > > Slawek
                          > Slawku, znowu logika, nie chodzi o nazwe diety, ale JAK ja piszesz. Wielka
                          > litera ma specjalne zastosowanie w ortografii polskiej.
                          I
                          • slawekopty Re: ciagle jeszcze logika - poprawka wlasna 13.08.03, 16:36
                            > >
                            > > > Ach gramatyka i sekta czy nie powinnaś bardziej zastanawiać się nad
                            > > > wnioskami ;)))) ot po prostu nazwa diety , czy skrót DO nie będzie ci
                            > już
                            > > > zalatywał sektą ???? ;)))))))))
                            > > > Slawek
                            > > Slawku, znowu logika, nie chodzi o nazwe diety, ale JAK ja piszesz. Wielk
                            > a
                            > > litera ma specjalne zastosowanie w ortografii polskiej.
                            > I

No tak wszystko jasne DUŻA LITERA = SEKTA ;))))) nie upraszczasz chcąc mnie
                            obrazić ?????
                            Slawek
                            • Gość: boza krowka o logice i wielkiej literze- c.d. IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.03, 15:34
                              Slawku, nie odwracaj kota ogonem, jesli ktos ma tak nabozny stosunek do wlasnej
                              diety, ze ja pisze z wielkiej litery ,to podejrzewam go o sekte. Wegetarianie
                              nie pisza z patosem Dieta Wegetarianska ani Boza Krowka Wege (jak ty slawek
                              Opty czy niezapomniana Krystyna Opty). Ze przypomne jeszcze twoje oburzenie,
                              kiedy nie wiedzialam, co to oznacza skrot opty - pisales, ze studentka
                              socjologii nie zna sie na dietach i ja ci odpisalam, ze w Monachium, gdzie
                              studiuje, takich rzeczy nie ucza, pomijajac fakt, ze obiektem zainteresowania
                              socjologii nie sa koniecznie diety. Krotko piszac - twoje przewrazliwienie na
                              punkcie wl diety daje mi duzo do myslenia.
                              I jeszcze jedna rzecz - piszesz, ze udzielasz sie na tym forum, odpowiadajac na
                              pytania czy prostujac stwierdzenia dotyczace diety optymalnej. Tyle ze ja
                              takich pytan wegetarian nie widze, widze natomiast ciagly udzial optymalnych w
                              krzewieniu tlustej diety. I dlatego uparcie pytam, co to krzewienie z idea
                              wegetarianizmu(z malej litery!) ma wsponego.
                              • slawekopty Re: o logice i wielkiej literze- c.d. 15.08.03, 18:20

> Slawku, nie odwracaj kota ogonem, jesli ktos ma tak nabozny stosunek do
                                wlasnej
                                >
                                > diety, ze ja pisze z wielkiej litery ,to podejrzewam go o sekte.

Jakoś to ty dorabiasz Ideologie do Mojej Diety Optymalnej ;)))) studiując
                                socjologie powinnaś wiedzieć jakie są kryteria sekciarstwa , na pewno nie ma
                                tam akapitu mówiącego że napisanie nazwy własnej z dużej litery automatycznie
                                kwalifikuje się jako sekta ;)))

Wegetarianie
                                > nie pisza z patosem Dieta Wegetarianska ani Boza Krowka Wege

co ty powiesz ????

(jak ty slawek
                                > Opty czy niezapomniana Krystyna Opty).

jeśli spojrzysz do góry to zobaczysz że mój nick jest napisany małymi
                                literami ;)))) selektywność jakaś u ciebie występuje widzisz co chcesz
                                widzieć ???

Ze przypomne jeszcze twoje oburzenie,
                                > kiedy nie wiedzialam, co to oznacza skrot opty - pisales, ze studentka
                                > socjologii nie zna sie na dietach

to nie było oburzenie ;))

i ja ci odpisalam, ze w Monachium, gdzie
                                > studiuje, takich rzeczy nie ucza,

to akurat wiem że nie uczą ;))) bo sami nie wiedzą , chodziło mi o to że
                                studiując socjologie powinnaś mieć szersze zainteresowania niż tylko program w
                                szkole

pomijajac fakt, ze obiektem zainteresowania
                                > socjologii nie sa koniecznie diety. Krotko piszac - twoje przewrazliwienie na
                                > punkcie wl diety daje mi duzo do myslenia.

czyli zaczynasz mi wmawiac sekte ;))))

> I jeszcze jedna rzecz - piszesz, ze udzielasz sie na tym forum, odpowiadajac
                                na
                                >
                                > pytania czy prostujac stwierdzenia dotyczace diety optymalnej. Tyle ze ja
                                > takich pytan wegetarian nie widze,

no znowu potwierdzasz że masz "włączoną" selekcje która pozwala widzieć ci
                                rzeczy te które chcesz a te ktorych nie chcesz zmienia na takie jak chcesz ;)))
                                uff a tutaj kilka linków o opty które zaczynają nasi prześwietni Wegetarianie
                                Wojbus i Brumbak ;))
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=6821875
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=7056336
                                widze natomiast ciagly udzial optymalnych w
                                > krzewieniu tlustej diety. I dlatego uparcie pytam, co to krzewienie z idea
                                > wegetarianizmu(z malej litery!) ma wsponego.

różne rzeczy różni ludzie robią , niektórzy propagują Wegetarianizm inni
                                Niejedzenie a jeszcze inni Diete Optymalną , ja nadal twierdzę że niczego nie
                                propaguję tylko dyskutują sobie na forum publicznym a nie udzielam się
                                Slawek
                                • Gość: ´boza krowka Re: o logice i wielkiej literze- c.d. IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.03, 18:40
                                  Pisalam nie o twoim nicku, a o sposobie, jak zapisujesz swoja diete, roznica
                                  jest i to spora.
                                  A o sektach nie ucza na socjlologii jezeli juz (chodzi tu o cechy sekty, bo
                                  samo zjawisko sekty interesuje socjologie tez), ale na psychologii.
                                  A tak nabozny stosunek do wlasnej diety, by pisac ja z wielkiej litery,
                                  pachniem i sekta i juz. Powtarzam - chodzi o nabozny stosunek.
                                  Oki ,Slawku, widze, ze sie udzielasz, czyli jak wolisz dyskutujesz, ale
                                  dlaczego na tym forum? Moze optymalni zaloza wlasne forum i tam dyskutuja sobie
                                  do woli?
                • Gość: hydrogen trzy grosze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 18:34
                  No właśnie, pozwólcie, że dorzucę trzy grosze do waszej dyskusji. Nie jest
                  prawdą, że dieta optymalna nie ma nic wspólnego z wegetarianizmem. Takie
                  twierdzenie dowodzi ignorancji.

Otóż dieta optymalna może byc dietą wegetariańską. Co prawda brak podrobów może
                  dietę optymalną nieco zubożyć (bardziej niż brak samego mięsa) ale i bez tego
                  wszystkiego można zachować jej podstawowe zasady czyli właściwe proporcie
                  między B T i W oraz białko i nasycone tłuszcze zwierzęce (sery masło śmietana
                  etc) jako podstawa żywienia.

To już jest chyba wystarczający powód obecności optymalnych na tym forum. Inne
                  ważne powody to wzbogacenie toczących się tu dyskusji o niezbędną dawkę kultury
                  i logiki oraz prostowanie ewidentnych bzdur, które się tu wcale nierzadko
                  pojawiają.
                  Pozdrawiam
    • Gość: kaska Re: Najgorsze forum IP: *.tele2.pl 09.08.03, 22:33
      najgorsze....wegetarianie sa tu tak agresywni i przepojoni "idea"., ze kazdy
      nowicjusz, ktory tu wejdzie zostanie miesozerca. Bo ci ostatni sa chyba milsi i
      mniej klotliwi.....
      • Gość: dervish Re: Najgorsze forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 15:30

> najgorsze....wegetarianie sa tu tak agresywni i przepojoni "idea"., ze kazdy
        > nowicjusz, ktory tu wejdzie zostanie miesozerca.

Tzn ze zanim wejdzie jest vege?

Bo ci ostatni sa chyba milsi i mniej klotliwi.....

Jesli chodzi o mnie to nie zamierzam pozostawac obojetny gdy ktos bredzi i
        plecie trzy po trzy.Glupote trzeba zwalczac, co nie znaczy, ze na ( glupie
        czasem) pytania odpowiadac nie nalezy.Kto pyta-wielbladzi.
        PZDR
        • splenda przepraszam, ja w kwestii formalnej 12.08.03, 04:51
          czy krowy sa wegetariankami czy sa miesozerne? Jak to mozliwe ze dobrego
          wegetarianina czyli krowy nagle robi sie przestepce forumowego?
    • emka_waw Re: Najgorsze forum 25.08.03, 10:46
      Było takie forum na Gazecie, "Wegetarianizmu pochwała", założone przez
      wegetarian tylko dla wegetarian.

Zdechło z braku chętnych do dyskusji.

Uświadom sobie, że tzw. "wegetarianie" którzy się tutaj wypowiadają
      i "oburzają" na wtręty wszystkożerców, w rzeczywistości są to (w większości)
      pieniacze i awanturnicy szukający okazji do zrobienia pyskówki.

I tym samym dostarczają mi niezłego ubawu :)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka