zencol 24.08.03, 11:18 Czy ktoś z forumowiczów zetknął się z tą formą odchudzania? Jak to działa, czy jest skuteczna, ile kosztuje, jakie przeciwwskazania, efekt "jojo"? Namiar na przedstawiciela sieci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pet Re: Dieta CAMBRIDGE IP: *.ipt.aol.com 01.09.03, 14:20 strata czasu i pieniedzy. mnie kosztowalo 350 zl (21 saszetek-sproszkowanych zupek na 3 tyg). przez 3 tyg przymuje sie tylko 400 kcal dziennie a pozniej nawet jak przejdzie sie do zwyklaej diety 1000 kcal to sie tyje blyskawicznie.ja schodlam 8 kg ale przytylam 14 kg w ciagu roku pet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanka Re: Dieta CAMBRIDGE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 14:42 JA kupilam za 115 zl te 21 torebek i na razie leza, czasem zamiast kolacji sobie robie zupke z proszku. Odpowiedz Link Zgłoś
zencol Re: Dieta CAMBRIDGE 04.09.03, 21:44 Gość portalu: Hiszpanka napisał(a): > JA kupilam za 115 zl te 21 torebek i na razie leza, czasem zamiast kolacji > sobie robie zupke z proszku. No i? Czy są efekty? Jak samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanka Re: Dieta CAMBRIDGE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 21:43 Wiesz, sa efekty , ale duzo spaceruje i jezdze na rowerze. A jak malo jem i jem ta zupke to nie czuje sie najlepiej. Nie polecam. Proponuje zdrowe odzywianie, poprawia samopoczucie i czlowiek sie odzwyczaja od obzarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zencol Re: Dieta CAMBRIDGE 06.09.03, 18:39 Ciekawe spostrzeżenia, dzięki. A czy konsultowałaś zażywanie tych "zupek" z jakimś medykiem? Może są jakieś przeciwwskazania lekarskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanka Re: Dieta CAMBRIDGE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 14:08 Kupilam od lekarza, na allegro. Niec nie mowil o przeciwwskazaniach, ja tam nie wierze. Mysle ze 500 kcal to za malo, a efekt jo- jo murowany. Tylko ruch i zrowe odzywianie, a za te pieniadze mozna sobie kupic baardzo zdrowe niskokaloryczne jedzonko. JA np. jadlam przed chwilka awokado z krewetkami i jestem obzarta jak bak. Na pewno nie przytyje od tego. zencol napisał: > Ciekawe spostrzeżenia, dzięki. A czy konsultowałaś zażywanie tych "zupek" z > jakimś medykiem? Może są jakieś przeciwwskazania lekarskie? Odpowiedz Link Zgłoś