Dodaj do ulubionych

Dieta CAMBRIDGE

24.08.03, 11:18
Czy ktoś z forumowiczów zetknął się z tą formą odchudzania? Jak to działa,
czy jest skuteczna, ile kosztuje, jakie przeciwwskazania, efekt "jojo"?
Namiar na przedstawiciela sieci. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: pet Re: Dieta CAMBRIDGE IP: *.ipt.aol.com 01.09.03, 14:20
      strata czasu i pieniedzy. mnie kosztowalo 350 zl (21 saszetek-sproszkowanych
      zupek na 3 tyg). przez 3 tyg przymuje sie tylko 400 kcal dziennie a pozniej
      nawet jak przejdzie sie do zwyklaej diety 1000 kcal to sie tyje
      blyskawicznie.ja schodlam 8 kg ale przytylam 14 kg w ciagu roku
      pet
      • zencol Re: Dieta CAMBRIDGE 02.09.03, 21:40
        O cholera!!!
      • Gość: Hiszpanka Re: Dieta CAMBRIDGE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 14:42
        JA kupilam za 115 zl te 21 torebek i na razie leza, czasem zamiast kolacji
        sobie robie zupke z proszku.
        • zencol Re: Dieta CAMBRIDGE 04.09.03, 21:44
          Gość portalu: Hiszpanka napisał(a):

> JA kupilam za 115 zl te 21 torebek i na razie leza, czasem zamiast kolacji
          > sobie robie zupke z proszku.

No i? Czy są efekty? Jak samopoczucie?
          • Gość: Hiszpanka Re: Dieta CAMBRIDGE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 21:43
            Wiesz, sa efekty , ale duzo spaceruje i jezdze na rowerze. A jak malo jem i jem
            ta zupke to nie czuje sie najlepiej. Nie polecam. Proponuje zdrowe odzywianie,
            poprawia samopoczucie i czlowiek sie odzwyczaja od obzarstwa.
            • zencol Re: Dieta CAMBRIDGE 06.09.03, 18:39
              Ciekawe spostrzeżenia, dzięki. A czy konsultowałaś zażywanie tych "zupek" z
              jakimś medykiem? Może są jakieś przeciwwskazania lekarskie?
              • Gość: Hiszpanka Re: Dieta CAMBRIDGE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 14:08
                Kupilam od lekarza, na allegro. Niec nie mowil o przeciwwskazaniach, ja tam nie
                wierze. Mysle ze 500 kcal to za malo, a efekt jo- jo murowany. Tylko ruch i
                zrowe odzywianie, a za te pieniadze mozna sobie kupic baardzo zdrowe
                niskokaloryczne jedzonko. JA np. jadlam przed chwilka awokado z krewetkami i
                jestem obzarta jak bak. Na pewno nie przytyje od tego.

zencol napisał:

> Ciekawe spostrzeżenia, dzięki. A czy konsultowałaś zażywanie tych "zupek" z
                > jakimś medykiem? Może są jakieś przeciwwskazania lekarskie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka