Dodaj do ulubionych

vege burgery

IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 28.09.03, 20:04
> Sieci McDonalda i Burger KInga w reakcji na zapotrzebowanie klientów -
rosnącej liczby wegetarian wprowadziły do swych restauracji burgery sojowe.
McVeggie Burger zadebiutował w USA w marcu 2002 roku. Stopniowo jest
wprowadzany do 13 000 restauracji na całym świecie.
Obserwuj wątek
    • splenda Cytujesz kawalki z prasy a ja ci napisze jak jest 29.09.03, 06:18
      naprawde. Otoz dzis zaprosilem moja dziewczyne na wielkie zarcie czy do
      McDonalda. Zamowiala BigMac a ja predko dodalem zeby przekroili na pol.
      Dziewczyna, bedac dobrze wyszkolona, szybko zazadala kubka na wode (w USA za
      darmo) wiedzac ze z coca coli nici. Za chwile PODANO wiktual w torebce.
      Nastapila szybka korekta: jemy na miejscu wiec dawajcie TACE. Dali. Siedzimy i
      patrzymy sie w pudelko. Pudelko jest na tyle duze ze widac je bez lupy.
      Niesfojo otwieram pudelko. Fachowo ogladam karton: jest zbudowane bardzo mocno.
      Male bo male ale MOCNE. To oczywiscie dobrze swiadczy o hamburgerze, nie?
      Ja lapie za wieksza polowe, ubiegajac slaba kobiete. Nadgryzam. Szok. Okazuje
      sie ze hamburger BigMac to bulka przelozona bulka, mala bo mala ale ma duze
      pudelko... Powoli zuje ten twor. Nie chce uwierzyc ale nie ma smaku miesa.
      Mysle ze dziewczyna zrobila mi kawal i zamowila veggie burger... zagladam do
      srodka hamburgera i miesa nie ma. Mysle ze to jakis nowy twor, ze mieso to kura
      a kura to bulka i tak dalej az sie zje... Ale grzecznie pytam czy sie to mieso
      nie zawieruszylo w jej polowce???? Moze sie obsunelo... NIE! Tam go tez nie ma.
      Zapomnieli wlozyc do hamburgera. Sos byl ochydny i przypominal zalewe sledzia
      marynowanego. Dostalismy pieniadze z powrotem. Za chwile wizyta w Burger King.
      Whopper duzo lepszy w rozmiarach ale smak nieokreslony. Gryl wyraznie nie
      umyty, cena o 8 centow mniejsza... Hmmm, moze ten Brumbak ma jednak racje ze
      pora przestac jesc w Burger King, bo u McDonalda to na pewno. Brumbak, jak
      kocham byc wegetarianinem, przestan sie tak strasznie czepiac Diety Optymalnej
      a moze zainteresujesz mnie do wegetarianstwa? Podaje ze wymyslilem bradzo fajna
      surowke: kilka marchewek, seler, jablko i troche cebuli- poszatkowac i
      wymieszac. Mam tez druga recepte: resztki kury w sosie zrobionym z jogurtu
      zabarwionym papryka slodka do koloru i ostra (do smaku), Dodac troche czosnku.
      Nie ma lepszego sosu do miesa niz na bazie jogurtu. No co Brumbak, mozemy
      koegzystowac? Ja zaczne lansowac salatki i sosy jogurtowe, skrytykuje McDonalda
      a ty w zamian stonujesz ze kwasnym slowotworstwem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka