j-2008 06.08.08, 12:24 Petycja do wszystkich rządów świata: veg4earth.org/international/polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonzo44 zieeeeew 06.08.08, 22:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=77828103 było już - nudzisz namolnie. zgłaszam twoją agitkę jako spam do usunięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: Promocja wegetarianizmu 07.08.08, 20:07 j-2008 napisała: > Petycja do wszystkich rządów świata: > veg4earth.org/international/polski zdecydowanie popierałem i popieram piękna inicjatywa Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.renata Re: Promocja wegetarianizmu 08.08.08, 08:49 brumbak napisał: > zdecydowanie popierałem i popieram > piękna inicjatywa Ja też popieram!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-znudzona Re: Promocja wegetarianizmu 02.09.08, 21:44 Myślę , że jedzenie roślinek wyjdzie Wam na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 j-2008 07.08.08, 20:39 chcesz promowac wegetarianizm? piekny pomysl. polecam zaczac od siebie i przestac spamowac forum kuchnia wklejajac linki do "pieknych" obrazkow. nikomu, powtarzam, NIKOMU one nie robia, za to wegetarianizmowi robia fantastycznie skuteczna antyreklame powodujac, ze jego zwolennicy wychodza niejako zbiorowo na p...nietych swirow a cala idea wywoluje agresje u reszty forumowiczow. jesli to rozumiesz pod pojeciem "propagowania", gratuluje. dlaczego zamiast tego nie zrobisz cos NAPRAWDE pozytecznego dla zwierzat? zamiast spedzac godziny przed kompem, co powiesz np. o wolontariacie w schronisku dla zwierzat? pewnie nic nie powiesz, bo tam naprawde trzeba PRACOWAC, a trolowanie po forach to rozrywka wymagajaca siedzenia na tylku przed monitorem :( zaloze sie, ze ja jako (bio)miesozer i ex wegetarianka robie dla zwierzat 100x wiecej niz ty. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: ania_ m66 -zieeeeeeeeeeew 07.08.08, 21:24 ania_m66 napisała: > > za to wegetarianizmowi robia fantastycznie skuteczna antyreklame powodujac, ze > jego zwolennicy wychodza niejako zbiorowo na p...nietych swirow a cala idea > wywoluje agresje u reszty forumowiczow. > jesli to rozumiesz pod pojeciem "propagowania", gratuluje. > dlaczego zamiast tego nie zrobisz cos NAPRAWDE pozytecznego dla zwierzat? > zamiast spedzac godziny przed kompem, co powiesz np. o wolontariacie w > schronisku dla zwierzat? pewnie nic nie powiesz, bo tam naprawde trzeba > PRACOWAC, a trolowanie po forach to rozrywka wymagajaca siedzenia na tylku prze d monitorem :( > zaloze sie, ze ja jako (bio)miesozer i ex wegetarianka robie dla zwierzat 100x > wiecej niz ty. ........................ nie trolluj przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: ania_ m66 -zieeeeeeeeeeew 07.08.08, 21:28 > nie trolluj przynajmniej .... powiedzil krol forumowych trolli Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: ania_ m66 -zieeeeeeeeeeew 07.08.08, 21:37 ania_m66 napisała: > > .... powiedzil krol forumowych trolli ............ jaki tam król po prostu tępię zdecydowanie forumowych trolli Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: oplulam sobie monitor przez ciebie nt 08.08.08, 22:23 Brumbo nie lubi konkurencji :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.renata Re: ania_ m66 -zieeeeeeeeeeew 08.08.08, 08:46 ania_m66 napisała: > .... powiedzil krol Co to za język? Niezrozumiały. Jakiś zagraniczny albo po prostu niechlujny :( Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.renata Do ania_m66 08.08.08, 08:47 ania_m66 napisała: Pisz poprawnie po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek_ex Re: Promocja wegetarianizmu 02.09.08, 13:49 popieram expertia.pl/strefa/material/informacja-wegetarianizm-chroni-atmosfere Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Zwariowaliscie? Matkojedyna~~ 03.09.08, 03:57 Vege..intErneszional....pamietacie radiomagnetofony typu jamnik? Zrobimy tak, okiej, kretynka-autor tego watku przyzna, ze jako 14-latka generalnie g. wie! Odpowiedz Link Zgłoś