pozarski 11.07.09, 19:48 zgrilowali kalafiory?;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Prosze pana, tu sa kobiety!/nt 11.07.09, 19:56 forum.gazeta.pl/forum/w,16,97734733,97734733,Brak_konwersacji_w_trakcie_seksu.html?t=1247334943682 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Prosze pana, tu sa kobiety!/nt 11.07.09, 20:08 Fakt? Niech pan wskaze palcem,bo nie widze. Aaa, ma pan na mysli te ciote. Niegrozny typek.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie obrzydzajmy sobie swietej soboty Atma:) 11.07.09, 20:21 Atma juz jakis czas temu mnie znienawidzil jak kazde oszolomstwo. Jak to jest, powiedz mi pan, ze lewactwo pozbawione jest poczucia dystansu? Dalem przyklad wielce rozgarnietego forum Kobieta, bo i tamze zadna z pan dystansu i zdolnosci do autorefleksji nie posiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie obrzydzajmy sobie swietej soboty Atma:) 11.07.09, 20:29 Nie tylko lewactwo jest pozbawione poczucia dystansu. Kazdy ogien wymaga stalego dostaczania paliwa i z tym wiaze sie,wg mnie, wlasnie niemoznosc dystansu. Mialem znajoma,ktora byla weganka i gdzies w jakies wschodniej ksiazce przeczytala,ze jedzenie (jesli to tak nazwac) nalezy przezuwac 46 razy. Znaczy kazdy kes (jesli to da sie tak okreslic,bo z reguly o kesach nie moglo byc mowy!) 46 razy. Pan sobie wyobraza,co to byla za meka siedziec u jej stolu? A ladna byla i kęśliwa. Takie tortury czlowiek musi przetrzymac jak mu na czyms bardzo zalezy. Ale oczywista niezbyt dlugo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Nie obrzydzajmy sobie swietej soboty Atma:) 11.07.09, 20:45 Hehe, pewna moja znajoma byla weganka do momentu, gdy ktos jej nie powiedzial, ze jej piersi, powiedzmy delikatnie, schudly:) Odpowiedz Link Zgłoś