grazdar1 16.01.11, 00:09 witam . napewno wsród nas znajdą się akwaryści -chetnie wymiennie się doświadczeniami ,roślinami pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mf06 Re: AKWA-HOBBY 05.02.11, 21:30 Witam, W sumie to chętnie pozbyłbym się z pół kilo zieleniny raz na dwa tygodnie i mogę oddać kilka barwniaków czerwonobrzuchych. Zaznaczam, że jest to rodzeństwo choć już dorosłe, ale ich potomstwo może być mniejsze. Chętnie przyjmę ryby górnych partii i pływających przy powierzchni oraz kiryski, gdyby ktoś jakimś cudem je rozmnożył pozdrawiam Odpowiedz Link
blue_apple Re: AKWA-HOBBY 16.02.11, 10:54 Witam Mam akwarium na poziomie amatora. Chętnie przyjmę trochę zieleniny do akwarium, bo w moim jakoś kiepsko chcą rosnąć. Dodatkowo mam do pozbycia się całą chmarę gupików. Mnożą się jak głupie Może ktoś potrzebuje takie rybki do jakiegoś akwarium lub do innych celów? Oddam za darmo!!! Jednocześnie mam glonojada złotego samiec i chętnie wymienię się na jakies inne ryby - mniejsze. W moim akwarium 45l jest już za duży (ma około 10 cm). Kontakt valdiman@o2.pl Odpowiedz Link
jacoby86 Re: AKWA-HOBBY 12.04.18, 22:56 Ja dopiero zaczynam, więc chętnie posłucham rad starszych kolegów Na razie kupiłem takie akwarium Tetra AquaArt www.sferis.pl/prom/akwarystyka-1889 + akcesoria i do tego 5 gupików. Jakieś porady co do wygody rybek? Odpowiedz Link