17aga 09.07.08, 10:20 Witam, Nie wiem czy jest to pytanie do Zarządów czy do Mennicy, ale może ktoś wie kiedy jest szansa na postawienie ogrodzenia na końcu osiedla i ustawienie tam furtki, którą można byłoby "po ludzku" dostać się w okolicę poczty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17aga Re: Zarządzie RJIV!!! 18.07.08, 07:32 Czy jest szansa, że ktoś wypowie się w tej sprawie? Odpowiedz Link
16andzia Re: Furtka 22.07.08, 16:36 W momencie podpisywania aktu notarialnego (kwiecień 2008) była mowa o furtce z tej strony osiedla. Mówiono, że na łakach ma zostać wybudowany posterunek policji. Również jestem ciekawa kiedy to wyjście ma zaistnieć. Odpowiedz Link
marey1 Re: Furtka 22.07.08, 17:21 Furtka zaistnieje wtedy kiedy Mennica dokonczy ostatnie etapy, i obok budynku Krąselki 2 bedzie drugi wyjazd z osiedla (razem z posterunkiem ochrony). Bedzie tam tez furtka przez która, chodnikiem (obiecanym przez Pania Wójt) bedzie można dojść na pocztę, do szkoły i do przystanku. Administrator RJ Odpowiedz Link
1-ewcia Re: Furtka 05.08.08, 11:07 odnośnie tej furtki ,to byłoby super!Bo maszerowanie zwlaszcza wcześnie rano na przystanek autobusowy przez całe osiedle (od ul.Krąselki)nie uśmiecha mi się Odpowiedz Link