ewcia_75 23.11.08, 19:24 Pytanie jak w tytule, czy możecie polecić??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniar24 Re: Czy ktoś był na Sylwestrze w Domu Ogrodnika? 24.11.08, 19:28 Miałam wątpliwą przyjemność być tam na Sylwestrze 2 lata temu . Niestety , ale po tamtych doświadczeniach nie poleciłabym tego miejsca nikomu. Koszt Sylwestra wynosił wtedy około 350 - 400 PLN. W tej cenie nie zawierały się napoje gazowane lub soki ( na stołach stały butelki z wodą niegazowaną , gazowaną i jedna litrowa Coca- Cola ). Alkohol był w we własnym zakresie, oprócz szampana. Sala była nie przygotowana na tak dużą liczbę gości, więc było strasznie ciasno zarówno między stołami i na parkiecie. Co do muzyki to imprezę prowadziła DJ-ka , która przez całą imprezę odezwała się może ze dwa razy. Królowała muzyka rockowa , i inne nikomu nieznane utwory ( np. włoskie ) Jeśli chodzi o posiłki to były - zimne i jak się o nie upomniało. Organizator tłumaczył się tym , że jest dużo ludzi i ktoś może nie dostać dania , albo dostanie zimne bo kuchnia się nie wyrabia....) Teraz się z tego śmieję , ale wtedy ten gość o mało nie wyprowadził mnie z równowagi. To moje doświadczenia sprzed 2 lat, od tamtej pory zmienił się chyba właściciel i być może wygląda to zupełnie inaczej. Odpowiedz Link
magdalenam85 Re: Czy ktoś był na Sylwestrze w Domu Ogrodnika? 26.11.08, 12:35 Za taką kasę to polecam www.windsorhotel.pl Jachranka!sami oceńcie. Odpowiedz Link
ewcia_75 Re: Czy ktoś był na Sylwestrze w Domu Ogrodnika? 26.11.08, 20:06 Super oferta ale 460 zl za osobę czyli para 920 tylko... Odpowiedz Link
ewelka500 Re: SYLWESTER? 03.12.08, 20:10 Witam Ja mogę polecić Hotel500 w Zegrzu www.zegrze.hotel500.com.pl. Byliśmy tam w roku ubiegłym i było fantastycznie. 2 parkiety jeden z Dj a na drugim zespół. Pyszne jedzonko! cena 395,00 zł/os ale z pokojem i z alkoholem także myślę ze warto. polecam Odpowiedz Link