Dodaj do ulubionych

INTERNET RAJSKA NET

12.03.09, 16:41
CZY WY TEŻ MACIE TEN SAM PROBLEM Z TYM DOSTAWCAMI? CIĄGLE ZAWIESZA SIĘ
INTERNET,CHODZI BARDZO WOLNO A ZDARZA SIĘ ,ŻE GO W OGÓLE NIE MA W CIĄGU
DNIA.KIEDY DZWONIĘ DO NICH ZAWSZE MAM TĄ SAMĄ ODPOWIEDZ,ŻE TO WINA MOJEGO
URZĄDZENIA,TYMCZASEM KIEDY PODŁĄCZĘ KOMPUTER DO ŚCIANY INTERNETU NADAL NIE MA
I WINA LEŻY PO ICH STRONIE.UWAŻAM ,ŻE POSTĘPUJĄ DOŚĆ NIE FAIR.JEDYNY ICH PLUS
TO NISKA CENA.
Obserwuj wątek
    • m832 Re: INTERNET RAJSKA NET 12.03.09, 19:57
      MOŻLIWE ŻE MASZ PROBLEMY Z INTERNETEM BO PODŁĄCZASZ KOMPUTER DO ŚCIANY.
    • robb80 Re: INTERNET RAJSKA NET 12.03.09, 20:41
      mi się czasem także blokuje,ale to rzadko. cena aż taka rewelacyjna
      nie jest. konkurencja ma podobne.
      • mycloud Re: INTERNET RAJSKA NET 12.03.09, 21:06
        Jaką rajska net ma konkurencję możesz mi powiedzieć?
        Widzę,że kolega /koleżanka m szuka zaczepki..cóż za miły sąsiadwink
        • sevq Re: INTERNET RAJSKA NET 14.03.09, 09:37
          Ja mam podobnie z internetem, poszedłem za radą Panów o rajskiej i nawet
          wymieniłem ruter ale oczywiście nie wiele to dało raz działa raz nie działa ale
          restart rutera często pomaga więc nie pozostaje nic innego tylko sie
          przyzwyczaić. Ja odnoszę tylko jedno wrażenie, że brak z ich strony fachowej
          pomocy...
          Pozdr
          • ewa381 Re: INTERNET RAJSKA NET 15.03.09, 08:37
            Ja w tym tygodniu nie miałam wcale internetu. Restart rutera nie pomagał. Nie
            mam ochoty się przyzwyczajać tak jak pan sevg. Dzisiaj o dziwo działa. Może
            dlatego, że jest niedziela i reszta użytkowników jeszcze śpi. Zastanawiam się
            nad zmianą dostawcy. Może ktoś korzysta z innego źródła i jest zadowolony.
            Bardzo proszę o namiary. Przez 6 lat dostawcą była rajskanet i nigdy wcześniej
            nie było takich problemów. Może panowie z rajskiej wreszcie sprawdzą co się dzieje.
            • krajan_1 Re: INTERNET RAJSKA NET 18.03.09, 16:21
              Szanowna Pani

Mam taką propozycję. Jeżeli ma Pani problemy techniczne z działaniem internetu to proszę mi wierzyć, że nikomu nie odmawiamy pomocy pod warunkiem, że się o taką pomoc zwróci.
              Na ten mail: admin@rajskanet.pl proszę przesłać do siebie dane kontaktowe typu, adres, telefon, nazwisko. Umówię się z Panią i zobaczymy w czym problem. Na tą chwilę jeżeli zna Pani jeszcze kogoś kto również boryka się z problemami technicznymi proszę o przekazanie mu tego kontaktu. Informacja ta również znajduje się na naszej stronie www.rajskanet.pl

Z poważaniem

Paweł Krajewski
              • arielat2 Re: INTERNET RAJSKA NET 23.03.09, 18:07
                Witam
                Jakie parametry ma nasz internet??? Wszyscy podają tam 2.Przykład:
                Download:1 Mb/s
                Upload:256 kb/s

Jak to się ma w rajskiej???
                Tak na marginesie co do tego że jest wolniej to jest i nie ma co
                dyskutować bo na początku było szybciej. Ale co do braku internetu
                to się nie zgodzę. Mama 2 routery w mieszkaniu i oba śmigają aż miło
                więc bzdury piszą Ci którzy twierdzą że nie. Bez zwiech.... jednak
                coś za coś trzeba było wydać 180 zł za Linksysa. Trzeba też pamiętać
                że w rajskiej nasze urządzenie rozpoznawane jest po MAC-adresie więc
                przepięcie się do ściany powoduje brak sygnału (net nie działa) bo
                router ma inny MAC-adres niż sam kom (a możliwe że macie
                zainstalowanie swoje łącze na MAC-adresie routera)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka