Dodaj do ulubionych

fryzjer MESKI tarchomin

IP: *.ip.netia.com.pl 07.05.13, 15:25
od niedawna na Tarchominie, szukam dobrego fryzjera męskiego
zakładam nowy wątek bo poprzedni został zdominowany przez wpisy Pań o koloryzacji, kosmetyczkach itp. a przecież nie o to w tym wątku chodzi.
Szukam kogoś kto potrafi podpowiedzieć jak się ostrzyc, nada włosom jakiś kształt a nie tylko strzyże "na jedno kopyto" (niestety kilka takich miejsc już na tarchominie odwiedziłem).
Obserwuj wątek
    • Gość: miejscowy Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.devs.futuro.pl 07.05.13, 18:19
      Ekskluzywny salon fryzjerski Milord jest na Płudach w okolicach stacji kolejowej (wcześniej był przy ulicy Bohaterów). Sądząc po cenach i klienteli powinni strzyc dobrze. Ja osobiście jeżdżę na Jagiellońską.
      • Gość: nowy Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.13, 09:22
        dzieki. z tym że drogo=dobrze to nie zawsze sie sprawdza ale moze sie tam wybiore. Dokad jezdzisz na jagiellonska?
        • Gość: miejcowy Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.devs.futuro.pl 08.05.13, 09:33
          Salon Amanda za rondem Starzyńskiego. Tam są dwie fryzjerki na zmianę. Mi one pasują, ale ja się strzygę maszynką.
    • Gość: Rychu Pan Artur z Carrefoura na Światowida. IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.05.13, 21:47
      Gościo o wyglądzie trochę dresa, ale jest zarąbisty.
      • Gość: nowy Re: Pan Artur z Carrefoura na Światowida. IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.13, 09:26
        dzieki, nawet nie wiedzialem ze tam jest cos oprocz Careffoura. Trzeba sie wybrac na "zwiedzanie" ;)
    • Gość: gość Re: fryzjer MESKI IP: *.ip.netia.com.pl 08.05.13, 11:39
      ja swego czasu szukałem i niestety nie znalazłem. Młode siksy uważają się za mistzynie nożyczek a umieją strzyc tylko maszynką, miejsce to nazywają salonem i na dodatek cena wysoka dla mnie nienormalnie wysoka... oczywiscie zajmuje im to strzyżenie kilka minut... ekspresowo robią i wszystkich tak samo "objadą". A więc koszmar. mówię o tych salonach na Nowodworach, na Tarchominie byłem tylko w tym przy Carrefourze i było podobnie... Chociaż mnie strzygła pani a tam ponoc polecają jakiegoś gościa ale drugi raz już tam nie poszedłem.Ja do fryzjera jeżdżę na Bródno, przy okazji cena normalna. zadowolenie 100% :)
    • kiddy Re: fryzjer MESKI tarchomin 09.05.13, 12:11
      Na Świderskiej 113 jest zakład Patryk Visage. Tam strzyże Michał. Obcina i mnie i mojego chłopaka, oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. A mój chłopak ma włosy dość problemowe, bo kręcone, ale zawsze jest fajnie ostrzyżony i tak jak chce.
      • Gość: KAMI Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.05.13, 16:28
        Ja polecam p.Żanetę przy ul Mehoffera w drewnianym budynku.
    • Gość: alflo Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.05.13, 21:23
      salon Enzzo na pasłęckiej - mój maz chodzi i sobie chwali :)
      • Gość: Poszukiwacz Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.05.13, 21:58
        ale jak ze strzyżeniem... ?
        • Gość: gość Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.13, 09:24
          no właśnie? jak ze strzyzeniem i jak cenowo? Na Tarchominie nieźle ciągną kaskę...
    • Gość: staly klient Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.jmdi.pl 24.05.13, 21:33
      polecam salon wsuwka na ceramicznej
      meskie klasyczne 25zl

panoramafirm.pl/mazowieckie,,warszawa,bia%C5%82o%C5%82%C4%99ka,ceramiczna,18_m._6/wsuwka_salon_fryzjerski_monika_czerniachowska-aownoe_bh.html#tab
      mila obsluga mozna posmiac sie i pozartowac :D
      pelna profeska ;)

• Gość: gość Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.13, 09:51
        a kto tam tak rozbawia klientów?
        • Gość: mat Justyna na Van Gogha IP: *.medicover.pl 29.05.13, 12:17
          Justyna na Van Gogha 18zł Polecam
    • Gość: wujtruj Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.dynamic.mm.pl 03.06.13, 15:05
      Ja też polecam Artura w Carrefour - jeśli chcesz być porządnie, fachowo ostrzyżony, a nie "wystylizowany". Artur to porządny fryzjer, który wie, co robi, a nie robi to, co wie :)
      Cena? Bodajże 15 zł
    • Gość: Raf123 Re: fryzjer MESKI tarchomin IP: *.dynamic-2-waw-k-3-0-0.vectranet.pl 04.02.20, 05:44
      Barber Shop Bialoleka Hooligans

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka