Dodaj do ulubionych

Świderska/Myśliborska

IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.13, 11:03
Kiedy ktoś rozwiąże problem blokowania Świderskiej-Myśliborskiej w kierunku południowym przez samochody skręcające w lewo aby zawrócić na TMP?
Rozwiązanie jest trywialne! Tam powinien być zakaz skrętu w lewo a jedynie dozwolony dla autobusów, które powinny mieć bezwarunkowe pierwszeństwo.
Do TMP czy obrazkowej można dojechać od drugiej strony. A tak pojedyncze ciule blokują cały ruch w stronę południową. Inni ciule blokują również Myśliborską w kier. południowym wpychając się na chama na pas do skrętu w prawo na TMP z lewego pasa do jazdy na wprost.
Efekt obydwie możliwości przejazdu na Myśliborską są zablokowane.
A gnoje z ratusza chcą jeszcze więcej wpompować samochodów upierając się przy 2 x po 3 pasy Światowida! I dokąd mają samochody z tej autostrady jechać?
Skończy się na kolejnym darmowym torze dla dawców, którzy będą nocami budzić całą okolicę rykiem swoich motocykli.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Świderska/Myśliborska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 14:18
      Odczep się, jest dobrze tak jak jest. Żadnych zakazów. A jak nie pasuje, to proszę wybrać sobie inną drogę
      • Gość: obywatel Re: Świderska/Myśliborska IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.13, 20:27
        Naucz się czytać ze zrozumieniem, inna droga też jest blokowana przez "ciuli".
        Ale co można w sumie wymagać...
        • Gość: Ja Re: Świderska/Myśliborska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.13, 20:38
          Cóż, w takim wypadku nie pozostaje Ci nic innego jak zwolnienie się z pracy i przeczekanie tej sytuacji w domu. A jak się nie ustabilizuje, to tylko praca chałupnicza.
    • Gość: Mariusz Re: Świderska/Myśliborska IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.11.13, 20:12
      Popieram w 100%.
      • Gość: Kusia Re: Świderska/Myśliborska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 22:59
        Dokładnie tak, żadnych zmian
    • Gość: Gość Re: Świderska/Myśliborska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.13, 22:51
      ...kilka tygodni temu jakiś "geniusz" chciał zlikwidować skrzyżowanie Modlińska/Ekspresowa - coś mi się wydaje, że to ta sama "mądra" głowa.
      • Gość: Ja Re: Świderska/Myśliborska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.13, 18:44
        Dokładnie tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka