zu12345 27.04.07, 10:03 znalazłam w internecie krem z filtrem 100 rok temu używałam filtr 70 ale okazuje sie ze są większe filtry, byc moze znacie juz ten krem ale załączam link www.sklep.bio-med.pl/go/_info/?id=311 większych filtrów chyba nie ma?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mzuzi Re: krem z filtrem 100 27.04.07, 12:19 A czy wiesz, czy ten krem nie jest lekko "kolorowy"? Wiele z nich jest chyba tonujących, o ile dobrze używam określenia, lekko barwią skórę. Odpowiedz Link
zu12345 Re: krem z filtrem 100 08.05.07, 11:17 16go maja ide do lekarza i spytam o ten krem czy jest dobry, jeszcze go nie kupiłam bo jak narazie tylko w internecie go widzialam w sklepie nie spotkałam. Odpowiedz Link
a_oluszka Re: krem z filtrem 100 27.04.07, 21:59 Witam,ja kupiłam 69,czy one zdają rezultat?To nasze pierwsze słońce po oparzeniu,córeczka miała poparzoną buzke,blizn nie ma, ale wiem że trzeba chronić przed słońcem. Odpowiedz Link
tess74 Re: krem z filtrem 100 04.05.07, 17:37 My też mamy 69 firmy Lirene- sprawdziłam w zeszłym roku na plecach mojego ojca i męża- jeden miał posmarowane tym mleczkiem (mąż), a drugi nie (ojciec), a obaj pracowali bez koszulek na dużym słońcu przez wiele godzin. Mój mąż wyszedł z tego niemal bez śladu, opalenizna była nieznaczna, a ojciec - szkoda słów. Dodam, że nie zrobiłam tego celowo- proponowałam ojcu, ale nie chciał. No i oczywiście smarowałam syna, ale u nas sytuacja jest inna, bo buzi ani innych widocznych spod koszulki miejsc nie miał oparzonych. Smarowaliśmy tylko zdrowe miejsca, a blizny były schowane. Odpowiedz Link