tomek854 19.10.06, 20:34 takze w gornictwie: miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3693522.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuk6mistrz uwielbiam PISsssss! 20.10.06, 15:07 uwielbiam PISsssss! Nie było takiego ugrupowania od czasów PZPR! Elektorat ten sam. Oni władzy nie oddadzą, bo łączy ich akt lojalności wobec wodza, a wódz im daje przecież posady - inaczej by ich nigdy i nigdzie nie zdobyli. Zasada jest taka - potwierdza to historia - im dłużej będą rządzili tym dłużej będą siedzieć! Odpowiedz Link
hurysa1 Re: uwielbiam PISsssss! 20.10.06, 18:15 sztuk6mistrz napisał: > uwielbiam PISsssss! Nie było takiego ugrupowania od czasów PZPR! Elektorat ten > sam. Oni władzy nie oddadzą, bo łączy ich akt lojalności wobec wodza, a wódz im > daje przecież posady - inaczej by ich nigdy i nigdzie nie zdobyli. Zasada jest > taka - potwierdza to historia - im dłużej będą rządzili tym dłużej będą siedzie > ć! Trochę przesadziłeś z tym potwierdzeniem przez historię. Przypominam sobie i przypominam, ale fakty są nieubłagane - długo rządzą i dużo wsadzają. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: uwielbiam PISsssss! 20.10.06, 19:47 A jednak będę się upierał. Gdyby Łukaszenko rządził rok, dzisiaj byłby tylko lokalnym kacykiem, nic wartą kreaturą, a tak czeka go los Czauczesku (nie pamiętam jak się to pisało). Im więcej muminki narobią sobie wrogów tym bardziej krwawa będzie zemsta - nic tak nie łaczy ludzi na świecie jak wspólna niechęć do osoby trzeciej. Odpowiedz Link
hurysa1 Re: uwielbiam PISsssss! 20.10.06, 21:14 sztuk6mistrz napisał: > A jednak będę się upierał. Gdyby Łukaszenko rządził rok, dzisiaj byłby tylko > lokalnym kacykiem, nic wartą kreaturą, a tak czeka go los Czauczesku (nie > pamiętam jak się to pisało). Im więcej muminki narobią sobie wrogów tym bardzie > j > krwawa będzie zemsta - nic tak nie łaczy ludzi na świecie jak wspólna niechęć d > o > osoby trzeciej. Tak uważasz? Ja się muszę nad Twoją tezą chwilę zastanowić. Brzmi inteligentnie, ale jakoś uderza w moje doświadczenie. Odpowiedz Link
arek5001 Re: uwielbiam PISsssss! 21.10.06, 20:06 Pracuję w spółce miejskiej i co?? Prezes wyrzuca wszystkich którzy nie są z PiSu, głównie kierowników i obstawiają swoimi, zasada: mierny, bierny, ale wierny!!! PRECZ DYKTATURZE!!! Odpowiedz Link
hurysa1 Robi się coraz smutniej 21.10.06, 20:11 Może ktoś ma pomysł jak z tego wybrnąć (tylko proszę nie piszcie o PO i innych SLD)? Odpowiedz Link
tomek854 Re: Robi się coraz smutniej 21.10.06, 20:19 Chyba tylko emigrowac. Jak spierdola wszystko co sie da, to bedzie mozna wrocic, i odbudowywac z gruzow. Odpowiedz Link
anu_anu Re: Robi się coraz smutniej 22.10.06, 13:31 Robić swoje - najlepiej jak się potrafi. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Robi się coraz smutniej 22.10.06, 14:59 Uśmiechnij się Huryso. To tylko jesień. Przecież ten artykuł w pierwszym poście tego wątku nie mówi o niczym nowym ("od tysiącleci nic się nie zmienia te same żądze te same pragnienia"). Przeżyłaś tyle samo premierów&prezydentów co ja (w końcu jesteśmy równolatki). Już na początku kadencji obecnych władz ustaliliśmy w zespole (a sama mówiłaś, że nas lubisz), że zbieramy alternatywny materiał na dwie płyty: 1)" Polska Rzeczpospolita Jeszcze Chujowsza" lub 2) "Polska Rzeczpospolita Trochę Mniej Chujowa" Jak dotąd materiał opcji 1) pęcznieje, a z opcją 2) kruchutko. Przypomnij sobie nasze stare nagrania - prch.hopto.org - to może, na zasadzie gwoźdźa wyciągniętego z buta, zrobi Ci się lepiej. Ps. Gdybyś wpadła w najbliższą sobotę na próbę podarowałbym Ci DVD z filmem o "Perfumowanych Chujach" pt. "Relikty Polodowcowe". Niektórzy mówią, że jest porażający. Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Robi się coraz smutniej 23.10.06, 23:17 napoj.chmielowy napisał: > > Ps. > Gdybyś wpadła w najbliższą sobotę na próbę podarowałbym Ci DVD z filmem o > "Perfumowanych Chujach" pt. "Relikty Polodowcowe". Niektórzy mówią, że jest > porażający. Płyty słuchałam - jako gwóźdź z buta się nadaje. Faszysta pokazał mi film - gdybyś zrobił mi kopię byłabym wdzięczna... Ps. Na próbę nie wpadnę. Mam stan zapalny w prawym uchu i dzięki niemu mój organizm odbiera tylko mono. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Robi się coraz smutniej 24.10.06, 00:42 hurysa1 napisała: . > > Płyty słuchałam - jako gwóźdź z buta się nadaje. Faszysta pokazał mi film - > gdybyś zrobił mi kopię byłabym wdzięczna... > Ps. > Na próbę nie wpadnę. Mam stan zapalny w prawym uchu i dzięki niemu mój organizm > odbiera tylko mono. > Nasza muzyka jest równie dobra (a może nawet lepsza) mono. Jak Ci przekazać kopię filmu? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz do Hurys 24.10.06, 14:30 Bolszewików wyśmiewamy Miejszewikami, a Miejszewików załatwiamy Średnikami ---- Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: do Hurys 11.11.06, 16:28 A jutro potulnie położymy krzyżyk na kilku z nich. Odpowiedz Link