Dodaj do ulubionych

No to mamy Prawo i Sprawiedliwie

19.10.06, 20:34
takze w gornictwie:
miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3693522.html
Obserwuj wątek
    • sztuk6mistrz uwielbiam PISsssss! 20.10.06, 15:07
      uwielbiam PISsssss! Nie było takiego ugrupowania od czasów PZPR! Elektorat ten
      sam. Oni władzy nie oddadzą, bo łączy ich akt lojalności wobec wodza, a wódz im
      daje przecież posady - inaczej by ich nigdy i nigdzie nie zdobyli. Zasada jest
      taka - potwierdza to historia - im dłużej będą rządzili tym dłużej będą siedzieć!
      • hurysa1 Re: uwielbiam PISsssss! 20.10.06, 18:15
        sztuk6mistrz napisał:

> uwielbiam PISsssss! Nie było takiego ugrupowania od czasów PZPR! Elektorat ten
        > sam. Oni władzy nie oddadzą, bo łączy ich akt lojalności wobec wodza, a wódz im
        > daje przecież posady - inaczej by ich nigdy i nigdzie nie zdobyli. Zasada jest
        > taka - potwierdza to historia - im dłużej będą rządzili tym dłużej będą siedzie
        > ć!

Trochę przesadziłeś z tym potwierdzeniem przez historię. Przypominam sobie i
        przypominam, ale fakty są nieubłagane - długo rządzą i dużo wsadzają.
        • sztuk6mistrz Re: uwielbiam PISsssss! 20.10.06, 19:47
          A jednak będę się upierał. Gdyby Łukaszenko rządził rok, dzisiaj byłby tylko
          lokalnym kacykiem, nic wartą kreaturą, a tak czeka go los Czauczesku (nie
          pamiętam jak się to pisało). Im więcej muminki narobią sobie wrogów tym bardziej
          krwawa będzie zemsta - nic tak nie łaczy ludzi na świecie jak wspólna niechęć do
          osoby trzeciej.
          • hurysa1 Re: uwielbiam PISsssss! 20.10.06, 21:14
            sztuk6mistrz napisał:

> A jednak będę się upierał. Gdyby Łukaszenko rządził rok, dzisiaj byłby tylko
            > lokalnym kacykiem, nic wartą kreaturą, a tak czeka go los Czauczesku (nie
            > pamiętam jak się to pisało). Im więcej muminki narobią sobie wrogów tym bardzie
            > j
            > krwawa będzie zemsta - nic tak nie łaczy ludzi na świecie jak wspólna niechęć d
            > o
            > osoby trzeciej.

Tak uważasz? Ja się muszę nad Twoją tezą chwilę zastanowić. Brzmi inteligentnie,
            ale jakoś uderza w moje doświadczenie.
            • arek5001 Re: uwielbiam PISsssss! 21.10.06, 20:06
              Pracuję w spółce miejskiej i co?? Prezes wyrzuca wszystkich którzy nie są z
              PiSu, głównie kierowników i obstawiają swoimi, zasada: mierny, bierny, ale
              wierny!!! PRECZ DYKTATURZE!!!
              • hurysa1 Robi się coraz smutniej 21.10.06, 20:11
                Może ktoś ma pomysł jak z tego wybrnąć (tylko proszę nie piszcie o PO i innych SLD)?
                • tomek854 Re: Robi się coraz smutniej 21.10.06, 20:19
                  Chyba tylko emigrowac. Jak spierdola wszystko co sie da, to bedzie mozna wrocic,
                  i odbudowywac z gruzow.
                • anu_anu Re: Robi się coraz smutniej 22.10.06, 13:31
                  Robić swoje - najlepiej jak się potrafi.
                • napoj.chmielowy Re: Robi się coraz smutniej 22.10.06, 14:59
                  Uśmiechnij się Huryso. To tylko jesień. Przecież ten artykuł w pierwszym poście
                  tego wątku nie mówi o niczym nowym ("od tysiącleci nic się nie zmienia te same
                  żądze te same pragnienia"). Przeżyłaś tyle samo premierów&prezydentów co ja (w
                  końcu jesteśmy równolatki). Już na początku kadencji obecnych władz ustaliliśmy
                  w zespole (a sama mówiłaś, że nas lubisz), że zbieramy alternatywny materiał na
                  dwie płyty:
                  1)" Polska Rzeczpospolita Jeszcze Chujowsza"
                  lub
                  2) "Polska Rzeczpospolita Trochę Mniej Chujowa"
                  Jak dotąd materiał opcji 1) pęcznieje, a z opcją 2) kruchutko. Przypomnij sobie
                  nasze stare nagrania - prch.hopto.org - to może, na zasadzie gwoźdźa
                  wyciągniętego z buta, zrobi Ci się lepiej.
                  Ps.
                  Gdybyś wpadła w najbliższą sobotę na próbę podarowałbym Ci DVD z filmem o
                  "Perfumowanych Chujach" pt. "Relikty Polodowcowe". Niektórzy mówią, że jest
                  porażający.
                  • hurysa1 Re: Robi się coraz smutniej 23.10.06, 23:17
                    napoj.chmielowy napisał:

>
                    > Ps.
                    > Gdybyś wpadła w najbliższą sobotę na próbę podarowałbym Ci DVD z filmem o
                    > "Perfumowanych Chujach" pt. "Relikty Polodowcowe". Niektórzy mówią, że jest
                    > porażający.

Płyty słuchałam - jako gwóźdź z buta się nadaje. Faszysta pokazał mi film -
                    gdybyś zrobił mi kopię byłabym wdzięczna...
                    Ps.
                    Na próbę nie wpadnę. Mam stan zapalny w prawym uchu i dzięki niemu mój organizm
                    odbiera tylko mono.
                    • napoj.chmielowy Re: Robi się coraz smutniej 24.10.06, 00:42
                      hurysa1 napisała:

.
                      >
                      > Płyty słuchałam - jako gwóźdź z buta się nadaje. Faszysta pokazał mi film -
                      > gdybyś zrobił mi kopię byłabym wdzięczna...
                      > Ps.
                      > Na próbę nie wpadnę. Mam stan zapalny w prawym uchu i dzięki niemu mój organizm
                      > odbiera tylko mono.
                      >

Nasza muzyka jest równie dobra (a może nawet lepsza) mono. Jak Ci przekazać
                      kopię filmu?
                • sztuk6mistrz do Hurys 24.10.06, 14:30
                  Bolszewików wyśmiewamy Miejszewikami, a Miejszewików załatwiamy Średnikami
                  ----
                  • sztuk6mistrz Re: do Hurys 11.11.06, 16:28
                    A jutro potulnie położymy krzyżyk na kilku z nich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka