dyrgosia 19.02.07, 09:30 Dla szanownych przedstawicieli pięknego miasta za godną reprezentację, prosimy o więcej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napoj.chmielowy Re: Podziekowania 19.02.07, 15:23 dyrgosia napisała: > Chłopaki, żyjecie ? > Które chłopaki? Niektóre żyją. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Podziekowania 19.02.07, 17:17 napoj.chmielowy napisał: > Które chłopaki? Niektóre żyją. A pocztę gazetową odebrałeś ? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Podziekowania 19.02.07, 20:58 dyrgosia napisała: > Zaczynam się poważnie martwić Co jest powodem Twojej smutnej sytuacji? Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Podziekowania 19.02.07, 21:05 Po pierwsze : milczenie wrocławskiej delegacji, obawiam się najgorszego... Po drugie : nie odbierasz poczty... Odpowiedz Link
mamoniowa303 Re: Podziekowania 19.02.07, 21:09 moze te kije bilardowe im zaszkodzily ? Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Podziekowania 19.02.07, 21:10 dyrgosia napisała: > Po pierwsze : milczenie wrocławskiej delegacji, obawiam się najgorszego... > Po drugie : nie odbierasz poczty... > Odbieram, ale po pijaku. Nie ma się czego spodziewać po pijanicy. Sztuk6mistrz milczy. Arek(któryśtam) też. Fajne zdania potrafili, kiedyś, wklepać klawiaturą. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Podziekowania 19.02.07, 21:18 dyrgosia napisała: > > Odbieram, ale po pijaku. > > To pij szybciej > Chcesz próbkę mojego tempa? Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Podziekowania 19.02.07, 21:20 przyjedziesz ,to pokażesz na jakie tempo Cię stać Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Podziekowania 19.02.07, 21:29 beatrix13 napisała: > przyjedziesz ,to pokażesz na jakie tempo Cię stać > > > Niby fajne, ale sensu nie widzę. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Podziekowania 19.02.07, 21:35 To ja postaram się wytłumaczyć, Twoi koledzy zarekomendowali Twoja osobę do Tajnej Sekty, zachwalając twoje przymioty...po takiej rekomendacji wzbudziłeś uzasadnione zainteresowanie i zostałeś przyjęy w poczet, informacje masz w swojej poczcie gazetowejTo tak baaardzo z grubsza. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Podziekowania 19.02.07, 21:47 dyrgosia napisała: > To ja postaram się wytłumaczyć, Twoi koledzy zarekomendowali Twoja osobę do > Tajnej Sekty, zachwalając twoje przymioty...po takiej rekomendacji wzbudziłeś > uzasadnione zainteresowanie i zostałeś przyjęy w poczet, informacje masz w > swojej poczcie gazetowejTo tak baaardzo z grubsza. > Ponieważ aż siedem dni pracowałem nad stworzeniem Tego Świata słowa Twoje są dla mnie niczym brzęczenie much. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Podziekowania 20.02.07, 19:28 dyrgosia napisała: > To much nie stworzyłeś ? > Się zagapiłem i stworzyłem. Podobnie było z komarami i zębami. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Podziekowania 19.02.07, 21:28 napoj.chmielowy napisał: > dyrgosia napisała: > > > > Odbieram, ale po pijaku. > > > > To pij szybciej > > > > Chcesz próbkę mojego tempa? Jeśli przypomina tempo Mistrzunia i Areczka, to marne Twoje szanse Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Podziekowania 19.02.07, 21:32 dyrgosia napisała: > > > Jeśli przypomina tempo Mistrzunia i Areczka, to marne Twoje szanse > Postaram się na priva, Jak nie będziesz zadowolona, skłádaj reklamację publicznie. W zanadrzu mam cały zestaw myków. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Podziekowania 20.02.07, 00:27 dyrgosia napisała: > > > Jeśli przypomina tempo Mistrzunia i Areczka, to marne Twoje szanse > Moje tempo czasami brzmi tak tup tup tup tup dup dup dup dup trup trup trup trup grób grób grób grób Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: tym tempem 20.02.07, 01:50 poloeschatolo napisała: > bez zawłaszczania!!! > > bo cię wkopię w grób To będziesz musiał wybrać się do MOPS-u i pogadać z Marylką. Odpowiedz Link
poloeschatolo grabarze? 20.02.07, 09:25 napoj.chmielowy napisał: > To będziesz musiał wybrać się do MOPS-u i pogadać z Marylką. j.w. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: grabarze? 20.02.07, 09:33 To w temacie zniknięcia Arka5001 i Sztuk6mistrza ? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Co jest?! 21.02.07, 16:33 Toż to było tournee! Rodzaj trasy koncertowej - kumacie? Już nam groby tu kopią czy inne dołki! Dziewczyny dzięki wielkie za gościnę, szkoda że mieliśmy tak mało czasu aby się wami po delektować. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Co jest?! 21.02.07, 17:23 > > Dziewczyny dzięki wielkie za gościnę, szkoda że mieliśmy tak mało czasu aby się > wami po delektować. Rozumiem,ze to była pierwsza, ale nie ostatnia wizyta Odpowiedz Link
felerynka Re: Co jest?! 21.02.07, 17:34 skoro mam "karę" że tu jestem no to jestem) kara musi być zasłużona bo poczułabym się pokrzywdzona mi również było Miło Poznać Mistrzuniai raz jeszcze zobaczyć sie z Arkiem Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Co jest?! 21.02.07, 17:37 Można by rzec, że wszystko w rękach Najwyższego Przypadku. Wrocław pewnie by się ucieszył Was widząc. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: Co jest?! 21.02.07, 18:00 Wrocław pewnie by si > ę > ucieszył Was widząc. Z dużą dozą wzajemności. Odpowiedz Link