poloeschatolo Re: Jak z jutrem? 26.04.07, 22:22 dobrze że przypomniałeś - amnezja totalna Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Jak z jutrem? 27.04.07, 13:52 Z powodu ogólnego stanu degrengolady, sponiewierania, masochistycznych skłonności, wyjeżdżam na wieś w celu poprawy swojego wizerunku, koszenia trawy przed i za domkiem, kontemplacji zachodów, smażenia białka zwierzęcego, dokończenia czytania książki naszego kolejarza, namalowania czegoś, albo kogoś. Wybaczcie moi drodzy, ale się wyeksploatowałem ostatnio. Odłożymy to za tydzień lub dwa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Jak z jutrem? 27.04.07, 14:00 sztuk6mistrz napisał: > Z powodu ogólnego stanu degrengolady, sponiewierania, masochistycznych > skłonności, wyjeżdżam na wieś w celu poprawy swojego wizerunku, koszenia trawy > przed i za domkiem, kontemplacji zachodów, smażenia białka zwierzęcego, > dokończenia czytania książki naszego kolejarza, namalowania czegoś, albo kogoś. > Wybaczcie moi drodzy, ale się wyeksploatowałem ostatnio. Odłożymy to za tydzień > lub dwa. Pozdrawiam. Bardzo dobrze wyszło.Zupełnie nie dysponuję swoim czasem. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Jak z jutrem? 27.04.07, 14:09 napoj.chmielowy napisał: > Bardzo dobrze wyszło.Zupełnie nie dysponuję swoim czasem. Skoro tak to ja się też cieszę, bo wolałbym żebyś np. za tydzień był. Odpowiedz Link