Dodaj do ulubionych

Czysty to ja!!!

25.01.14, 15:03
To doprawdy paranoja. Najpierw byłem POnem ze 105, teraz stoperem. Zapewniam, że nie jestem ani jednym ani drugim. Nie jestem też wielbłądem, ani Świętym Mikołajem, ani nawet Czarnym Ludem. Nie jestem też .............................................. Lista może być długa. Kim zatem jestem? Jestem mieszkańcem gminy, który nie tak dawno wszedł na to forum, czasem zaczepia o blog p. Sęklera, lubi znać fakty i sprawdzać, zanim da się wkręcić. Jak widać da się, wystarczy czytać i czasem przejechać się po gminie. Nie wiem tylko dlaczego innym tak trudno w to uwierzyć.
Obserwuj wątek
    • klefan Re: Czysty to ja!!! 25.01.14, 17:38
      Nie wierzą bo we wszystkich ktorzy mają zdanie inne od nich widzą przeciwnika (oczywiście politycznego}a już zupełnie ich trafia jak nie wiedzą kto to jest personalnie.
      • stoper57 a stoper57 to ja 25.01.14, 20:37
        bywałem już nawet wójtem Rajkowskim i te wszystkie odkrycia mam raczej ......
        Grocholica, jak mi się zdaje absolwentka SGH, niespecjalnie biegła okazuje się w psychologicznym portretowaniu sprawcy czy też sprawców, "czepiania się" pana Jacka. Nie zawsze wystarczy dobrze dodawać....
        Do motocykli (dwukołowców) specjalną atencją nie pałam, więc co najwyżej motorower bym sobie przyjął za miano albo taczkę, bo ma tylko jedno koło. Niekoniecznie czystą.
        A najchętniej - oczywiście gdybym stopera porzucił - to furmankę, z sentymentu. Dla antenatów.
        Bo z Jaśnie Państwem na przykład Wiśniewskim, to pochodzenie tylko "od-sadownicze" moglibyśmy mieć wspólne. Ja jako Czereśniak taki bardziej.. Ludowy
        pozdrawiam
        • pannamarianna12 Re: a stoper57 to ja 26.01.14, 07:46
          Pszepaństwa, ale to nie Grocholica wymyśliła Wam wspólną tożsamość, tylko Blogeru Sękleru. Grocholica podjęła zupełnie inny temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka