Dodaj do ulubionych

BLOG ROKU... 2014

04.02.15, 22:46
witam jak możesz to proszę o głos na BLOG ROKU 2014 sms o treści C11538 pod numer 7122 z góry dziękuję. Zawsze pisałem to co czuje zgodnie z prawdą, która bolała... Mam nadzieję, że dzięki temu blogowi możesz poznać mnie lepiej jak i Raszyn gdzie mieszkam a adres blogu to wtymsek.blox.pl zapraszam do czytania...

Obserwuj wątek
    • stoper57 Re: BLOG ROKU... 2014 05.02.15, 07:01
      Nie. Za pisanie dla samego pisania ?
      Złote myśli to płody rozumu, nie obracania językiem...
      • sekler Re: BLOG ROKU... 2014 05.02.15, 08:00
        TAK dla zadłużania Gminy Raszyn... dla środków z Unii Europejskiej ponad 56 milionów... dla "innej czynności" w kościele... dla ZWROTU ZA KANALIZACJĘ do "0" pln-ów... dla OBŁUDY... CHAMSTWA... NEPOTYZMU... KOLESIOSTWA... TAK, TAK I raz jeszcze TAK
    • zaradny0 Re: BLOG ROKU... 2014 05.02.15, 10:32
      To teraz ( po odpowiedzi p.Sęklera) ,stoper57 został przekonany do zagłosowania na naszego blogera.
    • lechujarek69 Re: BLOG ROKU... 2014 05.02.15, 10:41
      blog ROKU?!? To żarty jakieś, czy leczenie ego? Wybacz, ale już wolę zagłosować na blog kulinarny, przynajmniej ma jakąś wartość...
      • sekler Re: BLOG ROKU... 2014 05.02.15, 13:06
        a czy ja ten żart wymyśliłem... była szansa to się zgłosiłem. Jak widać jest wielu co głosują do czego zachęcam oczywiście dalej. No i czegoś lechu bądź jarku nie rozumiem bo miałem stratować z komitetu pani Celiny Szarek nie udało się cóż wiadomo. Ty jak czytałem wspierałeś komitet ten w swoich wpisach. A teraz coś ci się nie podoba... Tylko nie wiem co? Może lechu wspierał Celinę (no i sęklera) a jarek się buntuje? Bo innej odpowiedzi nie znam.
        powiem ci szczerze, ze sam zagłosuje na jakiegoś mistrza patelni...
        • lechujarek69 Re: BLOG ROKU... 2014 05.02.15, 15:32
          Bo we mnie Lechu i Jarek, Dr dżekyl i mister hejt, Ying i Yang. Poparcie Celiny nie oznaczało poparcia PSL i wszystkich z jego komitetu. Poza tym partie można zmienić, co pokazują ostatnie doniesienia polityczne. A aktywny Sękler niech czempredzej zapisze sie do jakiejs partii, to przed pazdziernikiem zdazy wlaczyc sie w struktury, podziałać i potem może gdzieś go wkręcą do jakiego Ministerstwa, Urzędu czy innej Agencji... Jeśli o to akurat chodzi, to mawiają, że PSL jest dobrym celem, ino w centrali warszawskiej sie zaczepić big_grin
          • sekler Re: BLOG ROKU... 2014 05.02.15, 16:43
            nie muszę się zapisywać bo już jestem w CHrześcijańskiej Unii Jedności... a jakaś "agencja" powinna odwiedzić Urząd Gminy... Strat z Celiną Szarek nie oznaczał, że popieram rękoma i nogami PSL...
        • patrzacy.z.boku Re: BLOG ROKU... 2014 05.02.15, 17:42
          a ode mnie sms poszedlwink
    • balbina-z-raszyna Re: BLOG ROKU... 2014 05.02.15, 21:49
      Zagłosowałam! I trzymam kciuki! smile
      • sekler Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 00:33
        dziękuję wszystkim i zapraszam ponownie... tym bardziej że kasa idzie na szczytny cel. Może nie wygram ale każde miejsce dzięki wam mnie ucieszy... dla Was dla Raszyna...
      • szukajacy116 Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 08:22
        mój głos też poszedł smile
        • sekler Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 08:30
          kurcze jak tak wszyscy będą pisać że poszedł... poszedł... poszedł... to jestem już spokojny o wynik głosowania niczym Andrzej... bo też liczę na 60% populacji tych co w Raszynie mieszkają. Tylko kochani, żeby nie było tak iż potwierdzi swój głos 100 osób a głosów będzie oddanych 50... bo wtedy kto oszukał a kto oddał? Trudno będzie ustalić a niesmak pozostanie. Tak więc nie podejrzewając o złe zamiary proszę o głos głosowanie do 10 lutego do 12.00 z południe... a potem jak Bóg da i wy pozwolicie to już Kamil Durczok będzie decydował... A swoją drogą to mogłaby stacja TVN-u kiedyś odwiedzić nasz Urząd... mieli by tam materiałów oj mieli.
          • szukajacy116 Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 09:36
            Sęku z mojej strony nie będziesz zawiedziony ,drugi głos z drugiego telefonu oddany smile
            • sekler Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 09:56
              to ile ty masz tych telefonów? Jak tak każdy z was czytających zagłosuje ze swoich wszystkich komórek to już jestem spokojny... A do dziś prowadzi blog o żydach... i Jurku Owsiaku muszę go później trochę poczytać co tam takiego jest ciekawego? Dzięki za głos... i dawaj jak możesz dalej... znajomi też mogą bo na "praworządnych" to nie ma co liczyć choć dobrze by było by wygrał blog z Raszyna
    • nowynaforum_raszyn Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 11:54
      I ode mnie jeden poszedłsmile Powodzenia
      • stoper57 Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 13:10
        wyślijcie jeszcze z darmowych bramek, budek telefonicznych ..
        Zagłosujcie "nogami", kiedy głową się nie da..
        i uwierzcie, że ta paplanina ma wartość.... a Sękler to taki lokalny Marek Hłasko i ksiądz Skarga w jednym...
        • szukajacy116 Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 13:19
          Stoper ty sługusie tych ze Szkolnej żal Ci? Właśnie jak wróci żona i syn to jeszcze z ich komórek wyślę na Grześka. Oby wygrał i Niech wszyscy się dowiedzą jaki syf mamy w gminie ...
          • stoper57 Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 13:34
            przejedź się do Janek - tam w salonach telefonii komórkowej mają pewne możliwości wielokrotnego sms-owania...
            A sukces raszyńskiego "literata" to tak efektowna wizytówka jak wiązka siana czy worek kartofl w herbie gminy..
            • sekler Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 15:54
              mówisz o tym sianku za 30.000 pln-ów? A z kartoflami to wybacz ktoś inny mi się kojarzy...
            • nowynaforum_raszyn Re: BLOG ROKU... 2014 09.02.15, 14:44
              Wizytówki to sami rozsyłają z urzędu... Wystarczy po gazety powiatowe sięgnąćsmile Nikt nie robi gminie takiej antyreklamy jak nasz wójta (ZD)rada... Akurat Sęku kawał dobrej roboty wykonuje, daje do myślenia. Jak się stoperowi zarzuca, że popiera władzę to się złości, ale jak Sęku pisze co ta władza wyrabia to Sęku zły... Stoper za władzą czy przeciwko Sękowi jesteś? Czy generalnie przeciw wszystkiemu? Czy z zasady przeciw wszystkiemu?
              • stoper57 Re: BLOG ROKU... 2014 09.02.15, 22:31
                przeciw głupawym populistom
                • starix62 Re: BLOG ROKU... 2014 09.02.15, 23:32
                  stoperanie, łykałeś coś dzisiaj ?
          • sekler Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 15:49
            Boże wielkie dzięki że nie tylko ja widzę ten syf i s*******two...
    • raszyniaczeksmutny Re: BLOG ROKU... 2014 06.02.15, 23:05
      ja też oddałem jeden głosik na Ciebie Sęku..wykończ ich Z..Ch...L..k...
    • polopot Re: BLOG ROKU... 2014 10.02.15, 10:39
      Blog roku to przekręt, który tylko nabija kasę organizatorom. Cała branża PR-owo markeitnogwa o tym huczy od paru lat. Blogerzy nakręcają czytelników na sms za 1zł którymi tylko pompują kiszenie organizatorom.

Proszę na allegro możesz sobie kupić sms z głosami na blog:
      allegro.pl/blog-roku-2014-onet-pl-19x-1-23-zl-sms-premium-i5060300341.html

Tu cały artykuł opisujący mechanizm tego "konkursu" oraz np. ile by Cię kosztowało 500 głosów
      kingamatusiak.natemat.pl/132787,cebula-roku-czyli-blog-roku-vs-rzeczywistosc

Niestety ten konkurs nie ma już nic wspólnego z głosowaniem fanów, i przykro mi to stwierdzić ale będąc uczciwym, ani nie wygrasz ani nie wejdziesz nawet do pierwszego 1000.

Z racji szacunku do swoich czytelników i nakręcania ich na wydawanie pieniędzy na z góry ustawioną sprawę, myślę że warto byś rozważył apel by przestali głosować na Ciebie.

Pozdrawiam,

• stoper57 Re: BLOG ROKU... 2014 10.02.15, 12:21
        dziadostwo wszędzie..
        dzieci niczyje ?
        dobrze że nie głosowałem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka