Dodaj do ulubionych

Na co fundusz sołecki

15.09.15, 12:52
raszyn.pl/ogloszenia i proszę bez głupich odpowiedzi typu klub go go strony ..tube i pensji dla Lechańskich, izby wytrzeźwień
w wcześniejsze moje zapytania takie właśnie dostawały odpowiedzi ( pyt o str internetową CKR i co z przedszkolem na Poniatowskiego)
Obserwuj wątek
    • starix62 Re: Na co fundusz sołecki 15.09.15, 18:02
      boisku Dobra, ewo 7 był taki sobie buraczany sołtys z Rybia ( dziś, specjalista od spraw rolnictwa i bezpieczeństwa, to ten od mandatów co to nasłał policję na mieszkańców ul. Olszowej ) ten pacjęt to zwykły pijak, co z zareba chlał w świetlicy w Rybiu, to ten co rozpie....ł po pijaku nowo położoną nawieszchnię boisku w Świetliku ! A niejaka klimasewka jeszcze go kryła ( nie mylić z pokryciem ) On, ( pijak ) po ustaleniach z mieszkańcami fundudzy sołeckich. zmieniał je dla własnych potrzeb ( ? )Dla mie, ten duet to zwykłe bydło, a bo bym zapomniał, światełko też tam było i palce w tym kure....e maczało. Nara.
      • sekler Re: Na co fundusz sołecki 15.09.15, 21:16
        wpierw odpowiem ewie a potem starixowi (co to pamięć ma)... Otóz ewo temat Go Go to nie jest temat głupi tylko poważny. Poczekamy jak ci na noc maż "zagonie" to ciekawe co powiesz? Co to ...tuby to też nie głupi temat bo chyba jak się domyślasz strona ma większa oglądalaność przez katolików niż strona www ich własnych parafii... no a co do pensji Lechańskich to temat też nie głupi a poważny tym bardziej jak pwoeimy tu o 360 tysiącach!!! pln-ów w rok dlaa tej rodziny (czyli dwoje pracujących) no chyba każdy by tak chciał no ale nie każdy nazywa się Lechański/ska no i nie każdy ma haka na władzę. No i najważniejsze zawsze wiedzieli ponoc gdzie stanąć by dobrze klaskać. Przypomne tylko, że ow państwo nie spadli z kosmosu a byli tu zawsze... czyli byli jak był Rajkowski... Iwicki... potem znów Rajkowski... zawsze wiedzieli gdzie być, tak by być w dobrym miejscu. Więc ewo nie mów że to nie ważne... ważne a co do funduszy sołeckich to już za chwilkę i ja coś dorzucę...
        • ewa-7 Re: Na co fundusz sołecki 16.09.15, 08:33
          może nie głupi ale oczekiwałam konkretnych odpowiedzi a nie typu dać Lechańskim przeznaczyć na klub gogo, izbę wytrzeźwień itd. A co do klubu dlaczego ma go nie być jak mąż sobie pójdzie do takiego i tylko poogląda to tak jak by wchodził na stronkę internetową a jak by miało być coś więcej to klub chyba nie jest do tego potrzebny
          • sekler Re: Na co fundusz sołecki 18.09.15, 22:50
            i to jest ewa zdroowe podejście kobiece... bo jak facet (maż) wejdzie do Go Go żeby na dupy sobie popatrzec to nie znaczy, że od razu zdzadza. Tak jak wejść na stronki... A poza tym jak ktoś jest na diecie (w małżeństwie) nie znaczy, że nie moze zajrzeć do menu (klubu Go Go) lub na tube...
      • sekler Re: Na co fundusz sołecki 15.09.15, 21:59
        starix chłopie koniec ich już jest bliski ja ci to mówię. Jak się za tyłek wezmą Jednego to następni już będę cienko śpiewać. Oczywiście zastanawia mnie i jak coś podpsizesz się pod tymi słowami, że Zaręba razem z sołtysem walili sobie wódeczkę na śwoietlicy (gdzie przypomne pić nie wolno)... no cóż powiem wam, że poczekajmy jeszcze trochę. Jak widać Duda już głupoty plecie poza granicami kraju, oczerniając własny kraj. Chyba zapomniał, że jest prezydentem tego kraju. No cóż nie głosowałem więc mam prawo choć słowo rzec... wiadomo jakie.
    • patrzacy.z.boku Re: Na co fundusz sołecki 18.09.15, 22:05
      no wlasnie a co z przedszkolem na poniatowskiego?winkfundusze soleckie ladnie prezentuja sie w kurierze jako zdjecia uczestnikow wycieczek wiec po co zmieniac?wink
      • sekler Re: Na co fundusz sołecki 18.09.15, 22:48
        jakich wycieczek k***a mać... siołtys Raszyna II Wolska obiecała że już koniec z wycieczkami. Czyżby znów wróciły? No tak kota (seklera) nie ma to myszy (seniorzy) harcują. Może ktoś coś więcej wie w temacie?
      • naprawa.raszyna Re: Na co fundusz sołecki 19.09.15, 11:41
        Sołtysowa Grocholic organizuje.2-dniowa w czerwcu ,a teraz do Spały na dożynki.Można? można..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka