13.02.16, 09:00
Dlaczego tak nagle zniknal i skasowal swoj blog o gminnych wiesciach?

Czy odkad zaczal wspolprace z propisowska gazeta polska codziennie i bywa w polskim radiu rzadzonym przez partie jaroslawa, nie wypada juz zle pisac o pisowskim wojcie z raszyna?

A jak tam niezawisly sad, przywrocil go do pracy i pokaral sprawcow?

Pytam bez ironii, chce po prostu wiedziec, w koncu kiedys byl osoba publiczna na naszym terenie i chyba nawet w wyborach startowal...
Obserwuj wątek
    • sekler Re: Iwan 13.02.16, 19:07
      masz rację PiSać i pytać... mam nadzieje, że nie doszło do ugody. Tak jak mówila Lechańska, że krew ma się polać. A co gto ma do rzeczy, nie pisc bo co bo Zaręba się zmienił i teraz robi dobrze (bez skojarzeń)
      ja też pytam bez ironii, bo Zaręba jest osobą publicza. A Iwicki, jego sprawa jak osdpuscił to jego problem a ja ja na szczęście nie musze się PiS-u bać lub też słuchać.
    • stoper57 Re: Iwan 13.02.16, 20:43
      nigdy nie byłem miłośnikiem jego ..twórczości, ale wydaje mi się, że swoich wiernych czytelnikow mógłby jakoś pożegnać czy wytłumaczyć swoje milczenie. Tym bardziej, że wiele obiecywał ..ujawnić.
      Może jednak teraz jest lepiej, spokojniej.
      • sekler Re: Iwan 13.02.16, 23:21
        pewnie że jest lepiej... zawsze jest lepiej jak opozycja trzyma morde na kłódkę...
        • stoper57 Re: Iwan 14.02.16, 10:01
          to pewien punkt widzenia.. Jaka opozycja, taka morda i kłódka..
          A że swoich fanów wystawił do wiatru, to inna sprawa.. Pokazał im swój szacunek... właściwie - jego brak.
          A tak się do nich umizgiwał, "Piotrek Iwicki.."
          Jednak - tak jak teraz, jest lepiej. Kiedy się nie ma do kogo pisać albo o czym, może trzeba się zastanowić..?
          • kowalskich.jasiek Re: Iwan 14.02.16, 11:15
            www.wirtualnemedia.pl/artykul/piotr-iwicki-za-elzbiete-kiernicka-szefem-agencji-muzycznej-polskiego-radia-wideo

a ciekawe, co z Kuczarą...
            • stoper57 Re: Iwan 14.02.16, 11:39
              no to nic dziwnego, że zamilkł... Nie wypada. Dyrektorowi.
              A pani Ela .."wśród serdecznych przyjaciół, psy zająca zjadły.."

A pan Piotr jak Paderewski... ta burza loków..
              • kowalskich.jasiek Re: Iwan 14.02.16, 12:39
                kolejny powód radości w walentynki! sytuacja win-win-win dla wszystkich:
                - dla Piotra, bo został ważną personą i robi to co lubi pracując w branży muzycznej mając chyba lepszą pensję, niż gdyby wygrał wybory w gminie
                - dla wójta Andrzeja, bo przestał istnieć blog, z którego twórczości miał prawo nie być zadowolony
                - dla blogera Grzegorza, który tym samym został królem raszyńskich internetów, niekwestionowanym monopolistą na prawdę, przynajmniej o ile kiedyś sam nie znajdzie jakiejś ciekawej posadki albo... kobiety, która odwiedzie go od pisania wink
                • sekler Re: Iwan 14.02.16, 19:41
                  możecie mi wierzyć, że kobieta nie zatrzyma pisania blogu... MIałem w trakcie pisania chyba ich kilka i co i piszę dalej. Trzeba tak łączyć przyjemne z pożytecznym by starczyło sil na kobietę i na pisanie. A co do posadki to już jeden w Raszynie się postaral bym posadki nie miał... Ale ja przeżyję... zobaczymy jak on?
            • nowynaforum_raszyn Re: Iwan 15.02.16, 09:53
              To pokazuje jakim prymitywnym bagnem jest Raszyn... Na Raszyn Iwicki za słaby, ale do Polskiego Radia już kwalifikacje masmile Cóż, parafrazując stoperanka: "Jaki Wójt, taki szef kultury".
              • sekler Re: Iwan 15.02.16, 19:25
                no właśnie... szkoda ale przynajmniej się nie będzie marnowal i swój potencjał przeleje na Polskie Radio
                • patrzacy.z.boku Re: Iwan 24.04.16, 22:55
                  weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,19951290,krzysztof-kowalewski-dobrze-ze-mamy-jeszcze-demokracje-choc.html#TRwknd
                  nie stlamsili nam we wsi artystywink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka