Dodaj do ulubionych

kosmetyczka vs specjalistka

26.07.16, 14:05
no to się wydało znana kosmetyczka została znaną (miejmy nadzieję) "specjalistką" od spraw rewitalizacji Austerii jak i Al. Krakowskiej. Już widzę te zmiany na Raszynie. Mam nadzieję, że nie musimy już się modlić za tę "rewitalizację" i taka nastąpi w Raszynie i nie jest to tylko kolejną "dobrą zmianą" w Raszynie czyli KOLESIOSTWEM i NEPOTYZMEM
Obserwuj wątek
    • nowynaforum_raszyn Re: kosmetyczka vs specjalistka 02.08.16, 10:10
      Ale masakra... Ta Pani nadaje się do tej roboty jak jej szanowny mąż do kierowania CKR...smile Czy Andrzej Wiesław nie widzi że tworzenie stanowisk dla Smolichów jest już tak samo śmieszne jak wpychanie na siłę Lechańskich gdzie się tylko dało? Po wyborach niby to w ramach oszczędności zlikwidowano 2 stanowiska zastępców wójta, które piastowali Chmielewski z Lechańską, niby to w ramach oszczędności, a jakiś czas potem okazało się, że obywatel Kucharski został zastępcą Słońca Rybia. I pieniądze się znalazły... Mam pytanie do Andrzeja Wiesława czy jeszcze kiedyś, tak jak obiecywał, w naszej gminie zaczną się liczyć kompetencje, czy dalej profity czerpać będą tylko Ci, którzy potrafią głęboko włazić rządzącym w .......?
      • sekler Re: kosmetyczka vs specjalistka 02.08.16, 20:52
        święta racja a im bardziej ktoś głębiej wszedł tym więcej zarabia wink Oczywiście za chwilę podadzą mnie do sądu albo zablokuja na forum...
      • patrzacy.z.boku Re: kosmetyczka vs specjalistka 05.08.16, 21:01
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,20496590,biedron-pokazuje-finanse-miasta-na-facebooku-dwa-proste-wykresy.html
        czy raszyn wezmie przyklad?wink
        • sekler Re: kosmetyczka vs specjalistka 06.08.16, 09:46
          patrzący chyba w Boga vel Zarębe nie wierzysz facebook nie wiedział go od dawna. Oczywiście w roku wyborczym powróci.
          a co do spotkania w CKM(R) w poniedziałęk po 17.00 informuje, że pewnie gdyb nie ja to przyszliby znajimi królika i rewitalizacja byłaby łatwiejsza. Tak więc zapraaszam wszystkich tych którzy chcą coś zmienić w Raszynie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka