Dodaj do ulubionych

REPORTER POSZUKIWANY :)

06.06.06, 17:01
Hej, w innym wątku mowa o tym jaki to niezły "ubaw" na sesjach Rady.

Ponieważ mało kto z nas może być może by się kto wybrał i opisał

www.raszyn.pl/raszyn/index.jsp?artId=736
Wiem, że uzdolnionych pisarsko, a i nie pozbawionych wnikliwości u nas sporo.

Ja chętnie poczyta,

G
Obserwuj wątek
    • p.hass Re: REPORTER POSZUKIWANY :) 07.06.06, 13:57
      Jak będę to opiszę. Ostatnio radny Książek (ten sam od koni wypłoszonych)
      powiedział, żeby nie trzeba robić dróg bo to degradacja terenów, a puszcza
      Amazońska jest wycinana. I ubywa drzew. Fajne co?
      Gmina Raszyn w puszczy Amazońskiej!smile Skolei wójt wnioskował do Gromka, o
      przesunięcie jakiś pieniędzy (coś 300 tysięcy) z remontu Drogi Hrabskiej (przy
      niej mieszka Gromek!) na skrzyżowanie w Dawidach, bo w drodze Gromka będzie
      robiona woda, więc nie będzie się teraz robić nowego asfaltu, bo po co go ciąć
      (skądinąd logoiczne), ale Gromek sie nie zgodził, więc skrzyżowania w Dawidach
      nie będzie a drogi Gromka też. Ot jak Gromek zadbał o swoje.
      Na sesjach to jest tak, że o prawie wypowiadają się absolewnci zawodówek
      samochodowych i ogólonie nieuki. Mecenasi "nic nie wiedzą" w ich opinii, Ot
      Lepper przy części radnych to Einstein. W Michałowicach na naszą radę mówią
      Muppet Show, a lokalny prezes "pewnej dużej firmy" powiedział po bytności na
      sesji Raszyński Kneset. Dyrygentem klakierów jest Jacek "Golonka" Wiśniewski -
      marionetka Rajkowskiego, który ostentacyjnie bije braw a za nim grupka sołtysów
      i gości. I wiadomo, jak to bywa, czym większa głupota, tym lepszy ubaw.
      Tragedi! I wyobraźcie sobie, że tacy ludzie dochodzą do władzy jesienią. Już
      teraz widać, że to jedna wielka prywata! No i - nie daj Boże - będziemy
      mieli "prywatną gminę Elgrom", Rajkowskiego, Wiśniewskiego i Gromka.
      • raszynstraszyn Re: REPORTER POSZUKIWANY :) 06.07.06, 22:20
        p.Hass proszę mi powiedzieć-co znaczy "od koni wypłoszonych"?
        • tolapo Re: REPORTER POSZUKIWANY :) 07.07.06, 08:24
          Nie jestem p .Hass ,ale przypominam co kalina napisała i pan skomentował jej
          wpis
          Autor: kalin_a
          Data: 05.06.06, 09:17 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
          AAAAA i "poznałam" radnego Książka, może poznałam to za duze słowo raczej
          widziałam, ten Pan było sobie na bitwie, przyjechał na rowerku, , stanąło obok
          koni - podczas wybuch jeden z koni się wystraszył, spadł z roweru czy coś
          takiego. Generalnie nic mu nie było, ale narobił takiej afery łącznie z
          wykrzykiwaniem - Wie pan jak ja się nazywam!!!!!!!!!!!!!!!1 itp. Żenada

• kalin_a Re: REPORTER POSZUKIWANY :) 07.07.06, 09:10
      p.Hass proszę mi powiedzieć-co znaczy "od koni wypłoszonych"?

miał incydent z koniami - na imprezie pn: "Bitwa Raszyńska" - wystraszył je.
      Potem winę chciał zwalić na opiekunów nic niewinnych zwierzątek
      a przecież one zachowały się instynktownie smile
      wykrzykiwał - kto to on nie jest i jak się nazywa (nawet konie się poznały na
      nim he he he)
    • raszynstraszyn Re: REPORTER POSZUKIWANY :) 07.07.06, 14:39
      aaaaaa o to chodziło!!!no dziekuje Wam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka