18.11.18, 15:57
Jak myslicie jak by wygladal i czy wogole jest mozliwy zwiazek 2 dawcow?
Obserwuj wątek
    • ovonell Re: 2x Dawca 18.11.18, 20:54
      Nie jest możliwy. Pasożyt żywi się na swoim żywicielu, a nie odwrotnie lub też "wg jakiegoś tam >uznania/wyboru<" tych obu organizmów.
      Border nigdy nie będzie z drugim borderem. Oprawca nigdy nie będzie w związku małżeńskim z drugim/innym oprawcą.
      Alkoholik nigdy nie będzie z innych alkoholikiem (co najwyżej będzie - z czasem - z kimś współuzależnionym/).
    • patryk1999 Re: 2x Dawca 10.12.18, 12:38

Jeśli potrzebujesz dawcy nasienia to bardzo dobrze trafiłaś/trafiliście. Gwarantuję pełną dyskrecję i profesjonalizm z mojej strony. Oferuję pomoc całkowicie za darmo. Jestem tutaj by pomagać ludziom, w końcu życie to najważniejszy dar. Mam aktualne badania wirusologiczne oraz badanie nasienia. Jestem mobilny i dojeżdżam bez problemu.

Kilka słów o mnie i o moich genach:

175 cm wzrostu 

75 kg wagi

grupa krwi: A rh +

polskie obywatelstwo

brak nałogów

brak jakichkolwiek alergii i obciążeń genetycznych

wysokie IQ

duża liczba i ruchliwość plemników

Gwarantuję dobry zestaw genów dla twojego dziecka.

Aby zachować dobre parametry nasienia prowadzę zdrowy tryb życia. Nie biorę żadnych używek, dbam również o zdrową diete i suplementacje. Jestem aktywny fizycznie.

• ovonell Re: 2x Dawca 10.12.18, 20:52
        Zapewne i jesteś "aktywny fizycznie", ale umysłowo to jednak jesteś idiotą. Won z tego forum prostaku, prymitywie, wieśniaku!!!
        Ty i IQ to jest jakiś wzorcowy oksymoron!
        Won, bo c(!)ię wyrzucimy stąd na kopach, debilu!!!
        • brz_a_sk Re: 2x Dawca 11.12.18, 14:40
          ovonell napisał(a):

> Zapewne i jesteś "aktywny fizycznie", ale umysłowo to jednak jesteś idiotą. Won z tego forum prostaku, prymitywie, wieśniaku!!! Ty i IQ to jest jakiś wzorcowy oksymoron! Won, bo c(!)ię wyrzucimy stąd na kopach, debilu!!! <

kolejny krok do autoportretu
          bez hamulców
          bez zasad
          bez przestrzegania prawa i etykiety

mania wielkości w postaci "MY" - wielonikowy ja=my ? czy ze zbanowanymi to MY ma funkcjonować?
          "Won, bo c(!)ię wyrzucimy stąd na kopach, debilu!!!"

nie dla chamstwa i wulgaryzmów, nie dla wybuchów - z takimi problemami na terapię, albo ... wiadomo "pod sąd"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka