Dodaj do ulubionych

Border odszedł do nowej osoby

16.08.23, 14:55
Moja borderka odeszła do nowego poznanego faceta. Czy ona będzie znowu chciała powrotu bo ja za bardzo nie chcę być w związku ale nie mogłem jej uledz po czasie. W naszej relacji przez 10 miesięcy odchodziła co 2 tygodnie różne były powody ale najczęściej do byłego do którego tylko pisała ale tylko raz się spotkali ponieważ mieszka on gdzieś indziej. Chcę żeby wróciła żeby mi oddała pieniądze bo już miałem z nią taką sytuację
Obserwuj wątek
    • astroblaster Re: Border odszedł do nowej osoby 17.08.23, 19:26
      Dziwnie ci to zabrzmi, ale ciesz się tą chwilą i wytrzymaj w niej. W sensie odpuść totalnie, o pożyczonej kasie zapomnij, potraktuj ja ważną (najważniejszą) inwestycję w siebie samego.

Wytrzymaj oznacza, wygaś kontakt do zera i idź po jakieś wspomaganie (terapeutka), samemu będzie trudno.

U niej masz statut orbitrera. Czyli zająłeś miejsce tego poprzedniego ex (z którym pisała itp); ten poprzedni jest Ersatzem do zastępcy aktualnego (ciebie). Aktualny jest w centrum a reszta na orbicie, czyli w zasięgu.

Fajnie już było i nigdy tak jak było nie będzie. Borderka dała ci też chwile ekstazy, grozy i też byłeś jej centrum wszechświata. Już nigdy nie będzie. Ten aktualny zajmie twoje miejsce kiedyś i tak to już będzie. Bordereczka ma bardziej przejebane.

Zatem nie hejstuj, nie rozliczaj, nie oczekuj i nie naskakuj. Zniknij z jej orbity.

🍀🍀🤟🤟🤜🤛

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka