05.09.06, 13:33
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • piotr.zabki Proszę nie ubliżać innym - post został skasowany 05.09.06, 14:48
      Proszę nie ubliżać - post został skasowany
      • piotr.zabki Odpowiedź Admina 05.09.06, 15:02
        Forum nie służy do opluwania i bluzgania na innych, proszę przytoczyć jakie
        posiada Pan zarzuty wobec tych osób, a nie tylko to, że nie podoba się Panu
        wygląd tych osób lub charakter.
        Myślę, że po krótkiej analizie wszyscy sa w stanie uswiadomić sobie kto wpisał
        ten post i kto kryje się pod pseudonimem wawa110 - dla mnie oczywiste, że jest
        to osoba z ..., aby nie denerwować jednak innych, post został wpisany, jeśli
        również inne obraźliwe posty będą się pojawiać - również będą kasowane. Tak już
        było nie raz i tak będzie wciąż, nawet jeśli się komuś to nie podoba.
        • kodi4 Re: Odpowiedź Admina 05.09.06, 17:08
          Piotrze w pełni popieram, tak trzymac.
          Natomiast nawet celowo ujawnialbym osoby ktore kryja sie pod takimi
          wypowiedziami aby nie czuły sie anonimowe. Anomimowo mozna napisac wszystko
          nie myslac o tym co sie pisze.
          Nie czytalem tej wypowiedzi nie zdążyłem
          • gusia18 Re: Odpowiedź Admina 05.09.06, 21:36
            Zgadzam sie z Tobą kodi4.
            Ja zdążyłam przeczytać i powiem Ci, że nie rokuje to dobrze. Niedługo strach
            będzie chodzić po osiedlu.
            • piotr.kostrzewa Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 08:12
              Cześć,

O co chodzi. Nie byłem na poniedziałkowym spotkaniu - wiecie dlaczego :)))).
              Czy te Posty to wynik tego spotkania ???
              • mk2006 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 17:40
                Ja byłam na poniedziałkowym spotkaniu i mogę zapewnić, że przebiegło ono bardzo
                spokojnie i było krótkie. Pani Mróz niestety uciekła kilka minut po 18, widząc
                zapewne ile osób przyszło, poprostu się przestraszyła. Podejrzewam, że i tak
                nic by jej obecność nie pomogła, mogłaby tylko zaszkodzić.
                Dlatego nie rozumiem tej agresji cieknącej z wypowiedzi wawa110.
                Może kiedyś ten ktoś będzie miał odrobine odwagi i się ujawni? Może wyjaśni co
                go boli?
                Pozdrawiam,
            • kodi4 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:17
              Dzieki Gusia za maila - jestem w szoku
              Szkoda ze musimy mieszkac na osiedlu z takimi ludzmi :(
          • antyburak Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 10:18
            Tutaj logujesz się właśnie anonimowo więc jak można ujawnić czyjeś
            nieistniejące dane?
            • kodi4 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:04
              Tak jak napisal Piotr - domysla sie on z samej wypowiedzi kim jest autor -
              zakladam ze tak wlasnie jest (naprawde wypowiedzi mowia bardzo wiele).
              Oczywiscie Piotr b.dobrze zrobil ze nie napisal kto byl autorem wypowiedzi
              (100% pewnosci nie ma nigdy). Tym niemniej szkoda ze takie osoby wypisuja
              bzdury na forum - niepotrzebnie podnosi to ciśnienie i niczemu nie słuzy...
              • antyburak Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:21
                Domyślać się można - ale jeżeli nie ma się 100% pewności to można kogoś
                niesłusznie posądzić, a tu tych 100% niestety się nie uzyska.
                • gusia18 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:22
                  Masz racje, ja niestety też sie domyślam, jednakże mam dwie kandydatury.
                • piotr.zabki Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:26
                  Z tą anonimowością w necie nie jest do końca tak jak myślimy, osoby posiadające
                  stałe łącze nie są anonimowe, pozostaje mnóstwo sladów jak np. numer IP, po
                  którym można dojść skąd dane wiadomości pojawiają się na forum. Wystarczy tylko
                  dobrze poszukać.
                  Oczywiście, że bluzganie na innych nie zawsze musi pozostać anonimowe, mozna
                  udowodnić kto wypisuje takie oszczerstwa o innych - tylko czy jest sens...??
                  Pozdrawiam
                  • antyburak Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 12:44
                    1. Ktoś może pisać np. z kafejki czy innego miejsca więc IP niewiele pomoże.
                    2. Te oszczerstwa - jakieś ZERO w ten sposób się dowartościowuje więc nie
                    należy się przejmować.
                    • wierny_1 Re: Odpowiedź Admina 06.09.06, 13:03
                      Ja też tak myślę. Gość ma dobrą zabawę. Nie ma,co się przejmować. Ja go
                      IGNORUJE!!! I proponuje zrobić Wam to samo.
    • piotr.zabki [...] 05.09.06, 14:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • piotr.zabki Wpis Admina 05.09.06, 15:01
      Forum nie służy do opluwania i bluzgania na innych, proszę przytoczyć jakie
      posiada Pan zarzuty wobec tych osób, a nie tylko to, że nie podoba się Panu
      wygląd tych osób lub charakter.
      Myślę, że po krótkiej analizie wszyscy sa w stanie uswiadomić sobie kto wpisał
      ten post i kto kryje się pod pseudonimem wawa110 - dla mnie oczywiste, że jest
      to osoba z ..., aby nie denerwować jednak innych, post został wpisany, jeśli
      również inne obraźliwe posty będą się pojawiać - również będą kasowane. Tak już
      było nie raz i tak będzie wciąż, nawet jeśli się komuś to nie podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka