Dodaj do ulubionych

KLATKA-BLOK 75

13.11.12, 16:10
Witam,

Długo zwlekałam i byłam cierpliwa ale wszystko ma swoje granice do czasu!!!
Bardzo proszę sąsiadów o pilnowanie i zwracanie większej uwagi na swoje pociechy!
Mam dość śmieci na klatce i w skrzynkach na listy!!!
Wchodząc na klatkę na schodach kubeczki po serkach,skórka od banana różnego rodzaju papierki,wycinki z kolorowanek itd długo by wymieniać!!!!BŁAGAM!!!Czy innym to nie przeszkadza????!!!!Ale to jeszcze nic.... rozumiem,ze dziewczynki które często przesiadują wieczorami na klatce widocznie nie mają nic w domu do roboty ale czemu śmiecą także w ramach zabawy i umilania sobie czasu do wózków dla dzieci i wrzucają torebki (które mają służyć do psich odchodów) do skrzynek na listy lub zdobią nimi rowery?!!!!!Do cholery ileż to można znosić?! Ludzie chcą wieczorami odpocząć a nie słuchać na klatce śmiechu,bieganiny i ganiania się po piętrach!!!!są tu też i małe dzieci które w tych godzinach śpią i też należałoby to uszanować!!!Proszę rodziców o rozmowę z pociechami i interwencję w przeciwnym razie...
PRZYSIĘGAM!!!,że jeżeli ta sytuacja się nie zmieni w przeciągu najbliższych dni sprawa zostanie zgłoszona do odpowiednich instytucji!!!
Jestem wyrozumiałym człowiekiem i nie lubię takiego typu sytuacji ale tak jak mówiłam już wcześniej wszystko ma swoje granice!!!

PS: mam nadzieję,że sytuacja się zmieni i dziewczynki jeżeli już muszą siedzieć wieczorami na klatce to niech na niej nie ŚMIECĄ I NIE UPRZYKRZAJĄ SĄSIADOM ŻYCIA!!!!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • reniavictoria Re: KLATKA-BLOK 75 18.11.12, 23:42
      kolejny raz napiszę, nie każdy ma dostęp do internetu, a jeśli ma niekoniecznie czyta to forum wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka