Dodaj do ulubionych

odchudzanie Radom

21.04.08, 13:05
szukam jakiejś pomocy medycznej w Radomiu. Proszę o wszelkie linki i telefony
do zaufanych lekarzy którzy pomogą mi schudnąć :)
Obserwuj wątek
    • a-dietetyk Re: odchudzanie Radom 15.05.08, 23:15
      Zajmuję się ustalaniem Planów Dietetycznych. Pomogłam już wielu osobom zrzucić zbędne kilogramy, mogę pomóc również Tobie.

Kontakt: anna.tchorowska@twojdietetyk.com
      tel. 503-131-508
      • magdalena-diet Re: odchudzanie Radom 27.10.09, 16:26
        Polecam odchudzanie przez internet w Poradni halsa www.halsa.pl, mnie sie udało
        20kg mniej:)
        • shikeli Re: odchudzanie Radom 30.11.09, 17:17
          ja nie umiem schudnąć będąc sama kiedyś odchudzałam się zdwoma
          koleżankami i udało się nam teraz jestem sama bo dopieo
          przeprowadziłam się do radomia. widzę że przydałby się jakiś klub dla
          odhudzających się w radomiu. a nawet żeby się spotkały od czasu do
          czasu osoby zainteresowane ,wymienić doświadczenia pogadać
          zdopingować. może się spotkamy dziewczyny pogadać. i coś ustalić
          napiszcie. magdashikeli@op.pl mnie potrzebne jest wsparcie ale nie
          jakiegoś lekarza co tylko zedrze forsę ale osób z podobnym problemem.
          napiszcie może wspólnie to do wiosny schudniemy.
    • elvisfan Re: odchudzanie Radom 23.04.10, 16:14
      ja ze swojej strony polecam dietetyka pana Grzegorza Kowaluka, bywa w różnych miastach m. in w Radomiu - jego nr 500 259, 770 a e-mail isto@isto.pl
    • agnieszkaq0 Re: odchudzanie Radom 03.04.11, 12:15
      Polecam p. Magdalenę Leśkiewicz, przyjmuje w POLMEDzie w Radomiu, ul Okulickiego 76. Rozpisała mi dietę, o dziwo smaczna i na dodatek chudnę. Już 6kg mniej i lecimy dalej cel -15kg.
      • 2jak Re: odchudzanie Radom 03.01.13, 20:38
        Polecam specjalistkę od żywienia - dietetyka klinicznego Panią Magdalenę Ciesielską-Dwojak z Radomia, z l. Warzywnej 23, ułożyla dietę bez żadnych suplementacji i substytutów.
    • dobry_dietetyk Re: odchudzanie Radom 17.01.13, 21:11
      Bardzo chętnie pomogę. Ułożę dietę, zmotywuję! Jestem doświadczonym dietetykiem z sukcesami. Pomagam przez ułożenie diety on-line albo dojeżdżam do klienta na terenie Warszawy, Piaseczna i okolic. Możemy również umówić się w Radomiu. Nie używam suplementów, a dietę dopasowuję do osoby, uwzględniając jej potrzeby. zapraszam na stronę www.dietetyka.waw.pl, tel. 501 82 99 22.
    • alina766 Re: odchudzanie Radom 10.04.13, 09:44
      Polecam Panią Magdalenę Ciesielską-Dwojak, układa diety bez suplementów, to jest strona poradni w której pracuje, www.dietetyk-radom.pl
    • maniekpi Re: odchudzanie Radom 21.11.13, 13:57
      Witam serdecznie!
      Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym.
      Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki.
      Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA.
      To samo tyczy się cukrzycy.
      "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates.
      Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia.
      Zainteresowanych zapraszam.

maniekpi@interia.pl
      tel.533 919 695

Opole.
    • glikosfera Re: odchudzanie Radom 10.01.17, 16:13
      Gdyby ktoś jeszcze potrzebował porad związanych z żywieniem, pomocy w odchudzaniu, w kształtowaniu sylwetki- zapraszam do mnie Marcin Chmielewski, tel. 733 707 317, dietetykradom.pl/
    • ewelinalisicka1919 Re: odchudzanie Radom 20.04.18, 15:59
      Zdecydowanie najlepszy dietetyk w Radomiu - Pan Igor Mieńkowski
      Pan Igor przyjmuje w prywatnym gabinecie na Pl.Konstytucji 5 - obok ulicy żeromskiego(samo centrum)
      Pomógł mi schudnąć z bardzo dużej otyłości dlatego gdy mam okazję to polecam.
      Można zarezerwować wizytę online na www.radomdietetyk.pl albo pod telefonem 668-000-840
      Pozdrawiam i polecam gorąco:)
    • ewelinalisicka1919 Re: odchudzanie Radom 20.04.18, 16:01
      Tutaj bezpośredni link aby umówić wizytę z Panem Igorem - radomdietetyk.pl/
    • ewelinalisicka1919 Re: odchudzanie Radom 21.04.18, 03:58
      www.radomdietetyk.pl
    • ewelinalisicka1919 Re: odchudzanie Radom 21.04.18, 03:59
      www.radomdietetyk.pl teraz dobrze :)
    • arletka999 Re: odchudzanie Radom 23.09.18, 13:55
      Jedyny godny polecenia w Radomiu - dietetyk Igor Mieńkowski. Diety proste w przygotowaniu, smaczne, uwzględniające wszystko to co się lubi. W ciągu 3 miesięcy mój synek z pomocą Pana Igora zgubił 15 kilogramów. Dodam, że wizyty przebiegają w miłej atmosferze a Pan Igor jest profesjonalistą pod każdym względem. Tutaj link do strony: radomdietetyk.pl/
    • ewelinalisicka1919 Re: odchudzanie Radom 29.09.18, 03:02
      Ja polecam bardzo serdecznie Pana Igora Mieńkowskiego. Bardzo mi pomógł w walce o lepsze JA. Profesjonalista. Szczegółowy wywiad, dokładna analiza składu ciała no i przepyszne jadłospisy tylko na ulubionych produktach. Link do strony radomdietetyk.pl
    • aga12309 Re: odchudzanie Radom 16.02.19, 16:41
      Anna Lisak dobra dietetyczka ona online przyjmuje ale jest 24/7 ja jestem zachwycona nia. w koncu jakas normalna dietetyczka bo kilka juz przerobilam. www.bodydietann.online
    • oliwka898 Re: odchudzanie Radom 05.04.19, 13:40
      Polecam Pana Pan Igor Mieńkowskiego. Dieta którą stosuje jest smaczna i prosta w przygotowaniu!
    • paysteer Re: odchudzanie Radom 12.02.20, 12:30
      Dzień dobry, jeśli szukasz pomocy dietetyka, zapraszam na www.paysteer.com , gdzie możesz porozmawiać z doświadczonymi dietetykami online.
    • kancelariamirago Re: odchudzanie Radom 25.04.20, 07:37
      Ja ze swej strony polecam serdecznie wszystkim współpracę z Panem Igorem Mieńkowskim ! Olbrzymia wiedza w temacie, pasja i zaangażowanie. Otrzymana dieta uwzględniała moje preferencje żywieniowe, możliwości przygotowania posiłków i ich zjedzenia/zabrania do pracy oraz godziny treningów. Ogólnie dania też bardzo smaczne i wszystkie szybkie w przygotowaniu. Fajnie również, że jest możliwość elastycznego zamieniania wielu produktów w następnych tygodniach bez negatywnego wpływu na efekt co pozwala akurat mi kształtować nawyk jedzenia pewnych pokarmów, zwłaszcza warzyw i owoców, których dotychczas zbyt wiele nie było w moim menu. Do tej pory(3 miesiące) udało mi się schudnąć 19 kilogramów. Jeszcze raz polecam serdecznie Pana Igora i aby łatwiej było Wam znaleźć wklejam odrazu tutaj link do strony: radomdietetyk.pl/
    • olaflub.60 Re: odchudzanie Radom 02.01.22, 05:18
      najlepszy dietetyk w Radomiu i nie tylko to pan Mieńkowski Igor odchudza się u niego cała moja rodzina efekty były bardzo szybko bo już po pierwszych dniach naprawdę miłe zaskoczenie polecam z całego serca współpracy z tym dietetykiem podaję adresy stron aby każdy mógł skorzystać: dietetykradom.pl radomdietetyk.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka