marikaaaaaaa 21.05.09, 10:27 co sądzicie o dietach pisanych on-line?? myślicie że ma to sens.taniej jest, ale jakoś wątpię czy skutecznie.POMOŻCIE 1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magusal Re: Dietetyk on line 05.04.10, 19:53 Korzystałam i mi pomaga. naisz i sróbuj, jest niedrogo: poradnia@dietidea.pl Odpowiedz Link
madziula1984 Re: Dietetyk on line 15.06.10, 11:01 Polecam poradnię MAg-Diet w Gdańsku, Wiem, że układaja diety on-line za niewielką cenę. Odpowiedz Link
lucyna.michalak Re: Dietetyk on line 20.06.10, 15:13 Jeśli dietetyk prowadzi swoj gabinet i ulozy Ci diete po wstepnym dobrym wywiadzie żywieniowym, to moze zrobic to praktycznie tak samo dobrze jak na wizycie osobistej. U mnie ta praktyka się sprawdza! Dietetyk www.lucynamichalak.pl Odpowiedz Link
raduniasty Re: Dietetyk on line 14.09.10, 18:26 witam, nowe atrakcyjne ceny połączone z system płatności dotpay, zachęcam do zapoznania się ankietą pod adresem www.4slim.pl/wirtualny-dietetyk.html . Pozdrawiam Dietetyk Radoslaw Bernat Odpowiedz Link
joanna.gron Re: Dietetyk on line 06.02.11, 12:05 ZAPRASZAMY NA NOWĄ STRONĘ ODCHUDZANIE PRZEZ INTERNET www.dieta-dla-kazdego.pl Odpowiedz Link
dobry_dietetyk Re: Dietetyk on line 17.01.13, 21:04 Bardzo chętnie pomogę. Ułożę dietę, zmotywuję! Jestem doświadczonym dietetykiem z sukcesami. Pomagam przez ułożenie diety o-line albo dojeżdżam do klienta. Nie używam suplementów, a dietę dopasowuję do osoby, uwzględniając jej potrzeby. zapraszam na stronę www.dietetyka.waw.pl, tel. 501 82 99 22 Odpowiedz Link
jgpj Re: Dietetyk on line 08.10.10, 11:56 Najlepiej jednak jeśli pierwsza wizyta jest jednak w gabinecie. Potem, poza wizytami kontrolnymi, można spokojnie utrzymywać kontakt internetowy zdalny. Zresztą dużo zależy od stanu zdrowia. Mail, telefon, gadu-gadu, Skype - nieskrępowany dostęp kiedy tylko potrzebujesz, a nie tylko wtedy, gdy dietetyk w gabinecie ma czas Cię przyjąć. Korzystałam z www.dietetycznieizdrowo.pl właśnie zdalnie i jest na prawdę OK! Ta poradnia zajmuje się także osobami chorymi np. na cukrzycę. Odpowiedz Link
kasiafoszner Re: Dietetyk on line 17.10.10, 09:29 ja polecam catering dietetyczny www.dieta-nawynos.pl , gdzie nie tylko ułożą Wam dietę, ale przywiozą Wam ugotowane jedzonko. To wersja dla tych, którzy nie przepadają za kombinowaniem przy gotowaniu lub dla tych, którym brakuje na to czasu. Odpowiedz Link
maja90-pl Re: Dietetyk on line 08.02.11, 12:22 dietetyk on line to skuteczna forma odchudzania tylko pod warunkiem ze człowiek potrafi sam sie zmobilizować, mi się udało dostałam super łatwą dietę, smaczną i mój dietetyk zawsze odpowiadał na pytania i rozwiewał moje wątpliwości, wiem ze byłam upierdliwa ale Pani Aneta z halsy nie dała po sobie poznać ze jestem męcząca:) 10kg w ciągu 3 miesięcy to chyba dobry wynik Odpowiedz Link
alicjaprzybylak Re: Dietetyk on line 04.04.11, 21:30 Z doświadczenia wiem, że usługi dietetyka przez internet są skuteczne. Sama prowadzę taką poradnię i pomogłam już wielu osobom. Podstawa to być ciągle w kontakcie z pacjentem, motywować go i odpowiadać na wszystkie wątpliwości. Wystarczy tylko, żeby pacjent miał w domu wagę;-) Zapraszam do mojej poradni on-line: www.poradniazdrowadieta.pl Odpowiedz Link
dobry_dietetyk Re: Dietetyk on line 04.05.11, 23:09 Porada on-line może być skuteczna, jeśli dietetyk zbierze solidny wywiad żywieniowy i dostosuje indywidualnie dietę dla klienta. Istnieje tylko brak realnej kontroli, ale jeśli komuś zależy na współpracy, to jak najbardziej się uda i odchudzanie będzie skuteczne. Przeprowadziłam już wiele osób w ten sposób, są zadowolone i lżejsze. Jest to tańsze rozwiązanie też z uwagi na to, że nie ma realnych wizyt u dietetyka, a koszt obejmuje wyłącznie ułożenie diety. Ja mam w swoim pakiecie również możliwość wykupienie jakby abonamentu na czas odchudzania i jest to o tyle dobre, że przez 24 godziny na dobę osoby mają ze mną kontakt. Są pod moją opieką. Jestem dietetykiem i właścicielką poradni Diet-Point. Jeśli poszukują Państwo dobrego i doświadczonego dietetyka ze zdrową, smaczną i bezpieczną dietą zapraszam do kontaktu. Nie zalecam żadnych suplementów czy innych preparatów farmaceutycznych, gdyż dietę dostosowuję do klienta indywidualnie. Dbam również o to, by dieta uwzględniała preferencje żywieniowe, możliwości czasowe i zdolności kulinarne! Namiary do kontaktu na stronie www.dietetyka.waw.pl Oferuję: odchudzanie, diety w chorobie, diety dla dzieci i dorosłych, porady on-line; więcej na mojej stronie www.dietetyka.waw.pl. Odpowiedz Link
dietetyk.online Re: Dietetyk on line 05.05.11, 11:54 Masz problemy z nadwagą? A może chcesz przytyć? Nie możesz poradzić sobie z wiecznym zmęczeniem i osłabieniem? Cierpisz na choroby, w których żywienie odgrywa kluczową rolę? Zadbaj o swoje zdrowie i samopoczucie. Nasz dietetyk pomoże Ci zrealizować zamierzony cel. Konsultacje dietetyczne przez Internet www.dieta-dla-kazdego.pl Odpowiedz Link
agnesssic Re: Dietetyk on line 20.05.11, 21:28 Chcesz odzyskać idealną masę ciała, być w dobrej formie i długo cieszy się zdrowiem? Stworzę dla Ciebie idealną dietę dopasowaną do Twoich przyzwyczajeń żywieniowych oraz trybu życia Absolwentka studiów inżynierskich na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, specjalność dietetyka zajmie się ułożeniem indywidualnego planu żywieniowego dopasowanego do Twoich potrzeb. Specjalizuję się zarówno w dietach odchudzających, jak i w dopasowywaniu diety dla osób chorych na wszelkiego rodzaju schorzenia, które wymagają odpowiedniej opieki dietetycznej. KOntakt: agnesssic@tlen.pl Odpowiedz Link
quaterka Re: Dietetyk on line 25.06.11, 16:58 Ja polecam www.dietta.pl - dopiero wprowadzili swoje usługi do internetu i można je kupić przez allegro allegro.pl/listing.php/user?us_id=22476650 - są w ofercie konsultacje dietetyczne i układanie jadłospisów. Mi zależało na osobistym kontakcie, rozmowie - firma działa 'na żywo' w Warszawie i okolicach, wystarczyło napisać i umówiłam się na konsultacje w wybranym przeze mnie punkcie w centrum Warszawy. Co do zakresu porady - oprócz żywienia porozmawiałyśmy też o treningu, w ogóle rewelacyjny kontakt i MNÓSTWO rzetelnej wiedzy. Polecam z całego serca, widać, że tam pracują osoby które naprawdę lubią pomagać i znają się na tym. Odpowiedz Link
wytrwala30 Re: Dietetyk on line 08.11.11, 10:09 Nigdy nie korzystalam z uslug on-line. Moja kolezanka chodzi do dietetyczki, ktora jest bardzo dobra i ma tez uslugi on-line. Nie wiem jak to wyglada w tym wydaniu, ale wyczytalam to na jej stronie www.efektcentrum.pl Odpowiedz Link
one.hala34 Re: Dietetyk on line 22.11.11, 11:05 ja korzystam z usług poradni halsa i w końcu trafiłam na porządnych dietetyków lubiących swoją pracę. Odpowiedz Link
joanna75d Re: Dietetyk on line 25.07.12, 12:12 Ja polecam Panią Dominikę Stefankiewicz co prawda byłam u niej w gabinecie ale też świadczy usługi on-line. Jest profesjonalistką w pełnym tego słowa znaczeniu. Mi pomogłą zgubić 16 kg i w dlaszym ciagu trzymam się swojej obecnej wagi... POLECAM Strona Pani Dominiki to: www.dobrekalorie.com Odpowiedz Link
placek_truskawkowy Re: Dietetyk on line 28.07.12, 11:56 Ja korzystałam ze strony www.pracowniadiet.pl Wypełnia się formularz, a dietę dostaje się już po chwili. Dania są na prawdę smaczne. Wystarczyły 2 tygodnie, żebym zgubiła 3 kilo, więc to działa! Odpowiedz Link
megi_99 Re: Dietetyk on line 30.07.12, 23:10 Potwierdzam, że www.pracowniadiet.pl ma dobre diety. Po 2 powtórzonych cyklach zmieściłam się w sukienkę 2 rozmiary mniejszą. Mimo iż dieta już za mną, niektóre dania z jadłospisu, który dostałam stosuję do dziś. Odpowiedz Link
eli87 Re: Dietetyk on line 02.08.12, 14:38 Ja korzystalam z takiej diety i jestem mega zadowolona, mialam problem z brzuchem, za duzo tkanki tłusczowej, Pani Ala dobrała mi b. dobra diete, po dwóch tygodniach miałam talię :)))brzuszek spadł, mąż zadowolony- polecam :) niestety adresu gabinetu nie pamiętam, bo korzystałam własnie z tej diety on line, maila zachowałam to, mobilny.dietetyk@gmail.com Powodzenia dziewczyny ! Odpowiedz Link
stellaintwo Re: Dietetyk on line 13.08.12, 19:59 poradnia-dietetyczna.com.pl/dietetyk-online,7,pl.html Sama sprawdziłam, polecam :) Odpowiedz Link
supergrabek Re: Dietetyk on line 04.09.12, 13:30 Też korzystałem z www.pracowniadiet.pl/ . Diety nie są drogie, a jest ich duży wybór. No i najważniejsze - skuteczne! 2 tygodnie - 3 kilo mniej. Czekam co będzie dalej! Odpowiedz Link
martina1234 Re: Dietetyk on line 10.09.12, 14:43 ja od 2 mies korystam usług pewnej diewczyny - rozpisuje tanio jadlospis na 14 dni - jestem bardzo zadowolona - nie mam do niej nr tel. jedynie e-mail apgreber@o2.pl Odpowiedz Link
dieteykdorota Re: Dietetyk on line 08.12.12, 20:21 Witam, Tanie ponieważ taki dietetyk nie musi płacić za wynajmowanie gabinetu co miesiąc. Badanie dietetyczne online jest tak samo rzeczowe i daje potrzebne informacje dietetykowi jak wypełnianie ankiety w gabinecie. Poza tym możesz przesłać mailem swoje tygodniowe sprawozdanie z tego co normalnie jesz i dietetyk będzie już znał Twoje nawyki żywieniowe. Więc tak diety online układane indywidualnie przez dietetyka są tak samo skuteczne jak diety układane przez dietetyka stacjonarnego :) Polecam poradnie dietetyczną onlie Twoja Dobra Dieta Odpowiedz Link
dobry_dietetyk Re: Dietetyk on line 17.01.13, 21:10 Bardzo chętnie pomogę. Ułożę dietę, zmotywuję! Jestem doświadczonym dietetykiem z sukcesami. Pomagam przez ułożenie diety on-line albo dojeżdżam do klienta na terenie Warszawy, Piaseczna i okolic. Nie używam suplementów, a dietę dopasowuję do osoby, uwzględniając jej potrzeby. zapraszam na stronę www.dietetyka.waw.pl, tel. 501 82 99 22 Odpowiedz Link
mam1977 Re: Dietetyk on line 20.05.13, 10:48 ja znalazlam babeczke ktora kocha odchudzac jest pod mailem prawie caly dzien Mowi co zrobic z rzeczy ktore mamy pod reka do jedzenia Daje proste przepisy Ja (tak mi sie wydawalo) ciagle jadlam.....a ona krzyczala ze za malo Idac do niej (on line hehe) uslyszalam ze jestem niedozywiona a tu nadwaga +15kg:) podaje namiar...megilen9@gmail.com mi sie udalo i zyje na tej diecie sobie spokojnie i nie tyje pierwszy raz w zyciu udalo mi sie wytrwac w stanie chudosci (woow!!!!!) wiecej niz 6 mcy Odpowiedz Link
slonecznik_88 Re: Dietetyk on line 03.10.13, 12:42 marikaaaaaaa napisała: > co sądzicie o dietach pisanych on-line?? myślicie że ma to > sens.taniej jest, ale jakoś wątpię czy skutecznie.POMOŻCIE > 1 Myślę,że to jak z wszystkim. Od szczęścia zależy czy trafisz dobrze czy nie. dietetyk face to face moze ciebie źle potraktować. Ciekawą opcją wg mnie są konsultacje on-line, bo to jednak lepszy kontakt niż mailem, ale nie trzeba nigdzie chodzić/dojeżdżać. Odpowiedz Link
bealicz Re: Dietetyk on line 18.10.13, 09:28 myśle że dietetyk on line nie zastąpi kontaktu z człowiekiem, napisanie diety to nie wszystko, jeszcze wsparcie i dobre pomysły i rady są istotne w procesie odchudzania, szczególnie kiedy jest się po wielu nieudanych próbach, dla mnie osobiście dietetyk on line nie różni się niczym od diet internetowych i gotowców z poradnika, dla wszystkich znaczy dla nikogo, na mnie to nie działało. Ja potrzebuje wsparcia dietetyka, trochę bata, trochę wytłumaczenia dlaczego tak a nie inaczej mam postępować, musze czuć że nie jestem sama w tym odchudzaniu i ktoś na mnie liczy i szczególnie w momencie załamania podniesie mnie i postawi na nogi poprzez motywację do działania. Polecam coucha i dietetyka Monika Budkowska z Kliniki BBC Odpowiedz Link
magdalena_19833 Re: Dietetyk on line 07.10.13, 08:42 ja równiez korzystam od jakiegoś czasu z takiej pomocy i bardzo sobie chwale, cięzko było mi znależć kogoś rzetelnego w małej miejscowości, w której mieszkam, skusiłam się na poradnię Sanodiet, specjalizująca się w takich poradach, nie załuję. wywiad, chociaż teleofniczny, przeprowadzony bardzo szczególowo, same porady i jadlospis- szytne na miare:) łatwe do zastosowania, bez większych wyrzeczeń. Polecam! Odpowiedz Link
karmel7 Re: Dietetyk on line 07.10.13, 09:59 a czy diety są dobierane do chorób, które ktoś ewentualnie ma? bo mi na tym by szczególnie zależało. czekam na odpowiedź:) Odpowiedz Link
magdalena_19833 Re: Dietetyk on line 10.10.13, 08:09 jak najbardziej. ja mam problemy z tarczyca, i pod tym wzgledem tez jadlospis zostal dopasowany. z tego co zdazylam sie zorientowac ze strony internetowej, pracuja tam same dietetyczki kliniczne, wiec napewno odpowiednie kompetencje do tego maja:) Odpowiedz Link
slonecznik_88 Re: Dietetyk on line 10.10.13, 08:30 magdalena_19833 napisał(a): > jak najbardziej. ja mam problemy z tarczyca, i pod tym wzgledem tez jadlospis z > ostal dopasowany. z tego co zdazylam sie zorientowac ze strony internetowej, pr > acuja tam same dietetyczki kliniczne, wiec napewno odpowiednie kompetencje do t > ego maja:) Jeśli kliniczne to myslę, ze w porządku :) chętniej się zgłoszę do kogoś takiego a nie do kogoś po weekendowym kursie. Odpowiedz Link
mojosobistydietetyk Re: Dietetyk on line 25.10.13, 13:31 Zapraszam do porad dietetycznych zarowno osoby pragnace schudnac jak i osoby chorujace m.in. na celiakie, cukrzyce, nadcisnienie, potrzebujace pomocy w ulozeniu jadlospisu. Kontakt do nie to mojosobistydietetyk@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie - Maria Nowicka Odpowiedz Link
maniekpi Re: Dietetyk on line 21.11.13, 13:33 Witam serdecznie! Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym. Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki. Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA. To samo tyczy się cukrzycy. "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates. Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia. Zainteresowanych zapraszam. maniekpi@interia.pl tel.533 919 695 Opole. Odpowiedz Link
3dietetyka_szs Re: Dietetyk on line 07.03.14, 13:55 Promocja Odchudzania przez Internet!!! Indywidualna 7-dniowa dieta +plan żywieniowy, wskazówki i przepisy na resztę miesiąca + miesięczna opieka tylko 159 zł Tylko u nas dieta w harmonii z Tobą! Plan żywienia, dietę układamy w zgodzie z Twoim trybem życia, Uwzględnimy Twoje upodobania kulinarne, Na bieżąco dostosowujemy dietę do zmian w Twoim trybie życia, Modyfikujemy Twoje ulubione przepisy, Ustalamy oddzielny schemat żywienia na czas świąt i ważnych uroczystości w Twoim życiu, Gdy nie masz czasu znajdujemy szybkie, gotowe rozwiązanie żywieniowe, Dietę dostosujemy do dni powszednich, jak również weekend ów, Układamy diety, które pomagają złagodzić męczące Ciebie dolegliwości. Wejdź na www.dieta-dla-kazdego.pl i wypełnij ankietę Wrocław ul. Szewska 75/77 tel.: 513 131 066 tel.: 696 544 980 Odpowiedz Link
maniekpi Re: Dietetyk on line 13.03.14, 13:08 Witam. U każdego człowieka można spowodować wystąpienie zachorowania na prawie każdą chorobę,odżywiając go w sposób stanowiący przyczynę tej choroby. Z tysiąca ludzi karmionych tak,aby musieli zachorować na cukrzycę typu I zachorują wszyscy,bez żadnych wyjątków. Podobnie jest z innymi chorobami. Odpowiedz Link
magdalena.palinska Re: Dietetyk on line 19.03.14, 15:39 Witam, Wszystko zależy od tego z jakim specjalista podejmie się współpracę i w jaki sposób podchodzi on do sprawy. Ja prowadzę poradnictwo on-line, ponieważ wiele moich pacjentów mieszka na stałe zagranicą, jestem wykwalifikowanym specjalistą, wykształconym w kilku kierunkach medycznych, więcej informacji o mnie na mojej stronie internetowej www.dor-diet.pl. Zachęcam do współpracy. Zainteresowanych proszę o kontakt przez adres mailowy dor-diet@wp.pl, przez formularz zgłoszeniowy umieszczony na mojej stronie w zakładce kontakt, albo telefonicznie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
misterrrya Re: Dietetyk on line 23.03.14, 00:11 to dobra opcja, czesto można znaleźć fachowe porady za darmo. ja np skorzystałam ze strony sklepidiety.pl napisałam mejla, potem oddzwoniła do mnie dietetyczka i ustaliłysmy dla mnie indywidualną dietą opartą o produkty herbalife. myślę, że takie konsultacje to o wiele lepszy pomysł niż brnięcie w jakieś cudowne diety, które nie dają efektów, bo kilogramy szybko powracają... Odpowiedz Link
dietaspecjalna Re: Dietetyk on line 03.04.14, 12:05 Profesjonalne doradztwo dietetyczne Masz dosyć złego samopoczucia? Czujesz się ciągle wyczerpana/y, zmęczona/y i nie masz na nic ochoty? To może być wina Twojej diety! Gdy organizm ma braki podstawowych witamin i minerałów, jest osłabiony, co wpływa na Ciebie. Przyjmowanie witamin w tabletkach i napojach powoduje, że organizm sam nie pobiera witamin z pożywienia! Czas to zmienić. Oferuję dietę napisaną specjalnie dla Ciebie! Nieważne czy jesteś karmiącą mamą, seniorem czy osobą przewlekle chorą. Zapewniam, że poczujesz się pełna/en energii i szczęśliwsza/y. W zależności od tego co chcesz osiągnąć, układam dietę. Współpracuję również z trenerem, gdybyś potrzebował/a planu treningowego. Dieta układana jest indywidualnie. Najpierw zapoznaję się z Twoim trybem życia, i dopiero później po osobistych uzgodnieniach układam dla Ciebie jadłospis, biorąc pod uwagę wszystkie czynniki. Szybkie wykonanie i skupienie się bezpośrednio na Tobie. Współpracę nawiązujemy na dłuższy okres czasu, dzięki czemu masz pewność, że zmiany będą wprowadzane na bieżąco aby jak najbardziej dostosować się do Ciebie. Wszystko konsultuje z Tobą, więc masz pewność że otrzymasz jadłospis i porady przygotowane tylko i wyłącznie dla Ciebie. Zapraszam do kontaktu mailowego,otrzymasz ode mnie kilka pytań, i niezbędne informacje na temat naszej relacji. Wszystkie dane otrzymane od Ciebie zbadam dokładnie, i przeanalizuję. W odpowiedzi ode mnie dostaniesz całą analizę Twojego stanu zdrowia i odżywiania. Wskaźnik BMI i WHR, plan zmian jakie wprowadzimy gdy się zdecydujesz i przykładowy jadłospis dla Ciebie na kilka następnych dni. Układanie diet i jadłospisów długoterminowych dla : Sportowców (zależnie od ćwiczeń) Młodzieży w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Młodzieży w okresie dojrzewania Dorosłych kobiet i mężczyzn pracujących fizycznie Kobiet i mężczyzn pracujących psychicznie Kobiet w ciąży i karmiących Seniorów Diabetyków Osób przewlekle chorych Cena do uzgodnienia indywidualnie. dietaspecjalna@gmail.com Odpowiedz Link