coffee1 15.10.03, 14:43 A czy sa tu moze jakies dzielne Strazniczki Wagi, ktore powiedza, ze to naprawde dziala i im sie udalo schudnac i zmienic swoj sposob odzywiania? Czekam niecierpliwie na wiadomosci. Coffee Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
82misia Re: Weight Watchers 15.10.03, 18:12 owszem mi sie kiedys udalo zrzucic 10kg ale niestety powrocily...(no moze nie az tyle ale jednak..) wiec teraz cos znowu z tym robie.Z tym ze zasluzylam na to powrocenie wagi bo wchlanialam wszystko ;-) a teraz mam nadzieje ze bedzie inaczej... zobaczymy... Odpowiedz Link
magdalena_wiacek Re: Weight Watchers 16.10.03, 08:59 Czyli jednak nie przyjelas tego modelu odzywiania na cale zycie skoro dawne kilogramy powrocily. A ile czasu potrzebowalas zeby zrzucic 10 kg? Niedawno zapoznalam sie z zasadami dzialania Straznikow, wydaje sie to bardzo rozsadne. Wedlug tego, co pisza w broszurkach, to zeby schudnac trzeba jesc. Chociaz nie wiem jak mozna schudnac jedzac kartofle :) A moze powiesz mi wedlug jakiego wzoru oblicza sie wartosc 1 pkt? A w jaki sposob chcesz sie teraz odchudzac i czemu to nie beda Straznicy Wagi? Serdecznie pozdrawiam i czekam na wiadomosc Coffee Odpowiedz Link
coffee1 Re: Weight Watchers 17.10.03, 09:11 Zamiast liczyc kalorie, wszystko co sie zjada przelicza sie na pukty. Osobie, ktora wazy do 70 kg wolno zjesc 18 punktow dziennie. Wiekszosc warzyw i owocow ma 0 punktow. Raz dziennie wolno zjesc do syta ziemniakow i to tylko 2 punkty. Proponuja naprawde fajne przepisy, smaczne i proste potrawy i nie ma zadnego glodowania. Bylam zaskoczona, ze musze zjesc az tak duzo zeby osiagnac to 18 punktow w ciagu dnia. Wysoko punktowane sa slodycze (!!), alkohol (1 piwo - 4 punkty). Nadmiar zjedzonych punktow mozna zuzywac w czasie ruchu (pol godziny jazdy na rowerze i mozemy sobie odjac 2 punkty). Uwazam, ze jest to ciekawy program. Tylko, ze akurat w moim przypadku sie nie sprawdza - prowadze nieregularny tryb zycia i bardzo bogate zycie towarzyskie, wiec co chwile mam jakies wpadki. Poza tym smieje sie ze mnie moj maz. Odpowiedz Link
frutelka Re: Weight Watchers 17.10.03, 21:20 a gdzie jest jakas tabelka z tymi punktami??? dzieki za info:) Odpowiedz Link
vistirss Re: Weight Watchers 18.10.03, 20:30 Hej, ja jeszcze nie przytylam odkšd się naprawdę wzięlam za siebie.Od tego czasu minšl juz ponad rok a waga nie stoi nawet w miejscu,a wręcz mi spada. Trzeba byc konsekwentnym w odchudzaniu, inaczej to nie ma rzadnego sensu!!!!! A taka moja podpowiedz to przede wszytskim nie jesc nic po godz.18:00! Odpowiedz Link
coffee1 Re: Weight Watchers 21.10.03, 08:59 Witam serdecznie! A czy ktoras z Was moglaby powiedziec jak dokladnie sie oblicza wartosc 1 punkntu? Odpowiedz Link