ogrodnik2 28.03.07, 21:21 ... przy stacji Nestle? Chodzi mi tę budowę co jest na etapie fundamentów. Ogrodnik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gienek76 Re: Co się buduje na rogu Ostródzkiej i Toruńskie 29.03.07, 11:19 a co już wybudowali przy stacji Neste sklep ENGELA? pozdrawiam Gienek Odpowiedz Link
mpy007 Re: Co się buduje na rogu Ostródzkiej i Toruńskie 13.04.07, 09:06 znalezione: Norweska firma Selvaag Polska rozpoczęła realizację drugiego w Warszawie City Self Storage (magazyn dla osób prywatnych). Inwestycja zaprojektowana przez Pawła W. Gralińskiego z firmy Arch Magic Associated Architects, stanie przy ulicy Toruńskiej (niedaleko ulicy Ostródzkiej) na Białołęce. Generalnym wykonawcą obiektu o powierzchni 4,5 tys. mkw. jest firma Karmar. Pierwsza inwestycja Norwegów została otwarta rok temu w aleji Krakowskiej. pzdr Marcin Odpowiedz Link
waldek_roszak Re: TORUŃSKA HOUSE 23.04.07, 16:47 mpy007 napisał: > Norweska firma Selvaag Polska rozpoczęła realizację drugiego w Warszawie City > Self Storage (magazyn dla osób prywatnych). Inwestycja zaprojektowana przez > Pawła W. Gralińskiego z firmy Arch Magic Associated Architects, stanie przy > ulicy Toruńskiej (niedaleko ulicy Ostródzkiej) na Białołęce. Na zółtej tablicy inwestora napisano "budynek logistyczno-magazynowy TORUŃSKA HOUSE". Brzmi dumnie, prawda? Może to więc jeszcze coś innego... Odpowiedz Link
mpy007 Re: Co się buduje na rogu Ostródzkiej i Toruńskie 24.04.07, 09:06 to chyba jedno i to samo jeślio chcecie zobaczyć jak ma wyglądać: www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=379819&page=3 Odpowiedz Link
pazurek3 Re: Co się buduje na rogu Ostródzkiej i Toruńskie 24.04.07, 10:10 Fajna ta sronka, do której link załączył mpy007. Przejrzałam ja sobie i najbardziem mnie zaciekawiło to centrum handlowo-usługowe przy Annopolu. Czy ktoś cos wie na ten temat? Mi by ono całkiem pasowało . Odpowiedz Link