Dodaj do ulubionych

świetny produkt

22.10.10, 19:56
Idąc na imprezę byłem w sklepie i kupowałem alkohol, zobaczyłem w sklepie nowość "Break Down" sprzedawca powiedział, że to tzw. "POGROMCA PROMILI". Puszka taka jak energy drink chyba 0,25l kosztowała jakoś koło 10zł. Kupiłem i sprawdziłem... na ulotce od sprzedawcy wyczytałem, że ten napój pobudza enzymy trawienne i przyspiesza spalanie alkoholu... można obniżyć poziom promili nawet o 1 promil...
specjalnie sprawdziłem, znajomy miał alkomat...
wypiłem sporo alkoholu, po wypiciu od razu popiłem tym BREAK DOWNem i sprawdziłem się na alkomacie było 1,2 promila... po pół godziny miałem już 0,3 promila... jak to możliwe żeby tak szybko działało? aha.. i nie było na drugi dzień kaca, o tym też informowali w ulotce.
Nie we wszystkich sklepach w Poznaniu widziałem ten produkt, widziałem go w dwóch monopolowych sklepach...

Naprawdę polecam!!!
Obserwuj wątek
    • jesus33 Re: świetny produkt 26.10.10, 00:43
      No i co to za przyjemność. Piecie polega głównie na ty, żeby mieć na drugi dzień kaca, którego będzie można wyleczyć klinem itd. Jak się ma kaca to człowiek wie, że żyje.
      Ja próbowałam ostatnio (w sobotę) czystą gorzką żołądkową z Red Bullem, im więcej piłam tym bardziej byłam trzeźwa, bałam się w pewnym momencie nawet tego, że na drugi jak przetrzeźwieję to będę wcięta.
      • bartekkk777 Re: świetny produkt 28.10.10, 20:07
        nie chodzi mi o sens tylko o to, że ktoś wymyślił taki produkt i on działa..
    • adharageri Diamentowa karafka 30.11.10, 13:38
      Jewel Lines® Precious Vodka jest w 100% zrobiona z naturalnego zboża. Wódka jest sześciokrotnie destylowana i filtrowana przez aktywny węgiel, co zapewniło jej najlepszą z możliwych jakości spośród wódek Ultra Premium.
      Nasza luksusowa wódka jest zrobiona na bazie wody źródlanej, która sprawia, że po skosztowaniu nigdy nie zapomnisz jej unikalnego łagodnego smaku a przyjemny zapach tylko spotęguje pozytywne doświadczenia.
      Jedyna w swoim rodzaju kryształowa karafka o unikalnym kształcie brylantu. Karafki z serii Precious, wykonywane są ze szczególną starannością w zabytkowej wytworni szkła o stuletnich tradycjach. Wszelkie oznaczenia będące na karafce nanoszone są ręcznie.
      Precious Vodka oferowana w pojemności 700ml. i pakowana są po 6 szt w kartonie zbiorczym.
      Reprezentacyjne opakowanie nadaje wyjątkowo luksusowy, prezentowy charakter, dzięki czemu pasuje on na każdą okazję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka