kolorowa_diablica 03.04.06, 15:44 ...i ja idę troche odetchnąc świeżym powietrzem... buziak... wszystkim... chociaz nikogo k... nie ma Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
me-myself_and_i Re: stypa taka na tym MiSiu... 03.04.06, 16:10 stypa??? pewnie po Vokerze ale jak stypa, to i napić by się zdało Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 03.04.06, 16:40 za co pijemy? www.sawf.org/newsphotos/DAVID-SHERMAN-PEARL-VODKA.jpg Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 03.04.06, 17:13 myslałam, że za zbawienie i wniebowstapienie Vokera... ale ok, może i tak być no to chlust! a teraz wybieraj Linka nastepny trunek www.wedgewoodhotel.com/downloads/bar-1.jpg (trochę się długo ładuje) siadamy na czerwonej kanapie i pijemy do rana Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 13:41 > siadamy na czerwonej kanapie i pijemy do rana ten barek mnie nastroił optymistycznie że pozwoliłem sobie przysiąść się jeśli można? jeżeli chodzi o mnie to rano po piciu butelka wyglądałaby tak img69.imageshack.us/my.php?image=jd8sg.jpg Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 14:08 a zapraszamy... każdego witamy z otwartymi ramionami alkohole jak widzisz - do wyboru do koloru... ale musisz karniaków kilka wypic Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 14:12 no ale nalezy tez przestrzec,ze u mnie ostatnio jest wiekszy ruch i fajniesza atmosfera Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 14:14 Tygrys... Ty tutaj ostatnich bywalców nie zanbieraj z MiSia... a Jecek jakiś podejrzany, bo dzisiaj się pojawił i od razu na misia trafił... zobacz wizytówke Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 14:30 dzisiaj sie zalogował i od razu na MiSia trafił.. nie wydaje Ci sie to dziwne? A moze to ktos 'znajomy' w nowej skórze )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 15:58 kolorowa_diablica napisała: > dzisiaj sie zalogował i od razu na MiSia trafił.. nie wydaje Ci sie to dziwne? > A moze to ktos 'znajomy' w nowej skórze )) > Nieeeeee, a zalogowałem się wczoraj na portalu, mimo w necie jestem cos koło 6- 7 lat...a na gazecie jestem dzięki pewnej znajomej-nieznajomej...siłą sprawcza moich dzialań prawie zawsze sa kobiety Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 16:29 dobra dobra..mow kto jestes albo w pape!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 15:59 i do tego świeżynka prima sort! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 16:02 kolorowa_diablica napisała: > a zapraszamy... każdego witamy z otwartymi ramionami > alkohole jak widzisz - do wyboru do koloru... ale musisz karniaków kilka wypic > nie boję się karniaków...mam całe lata zaległości w piciu no i chętnie przywitałbym sie z Każdą kobietą z MiSia - prawdziwym misiem mmmmm co tam wszystkie alkohole świata!!! to byłoby coś!!! Odpowiedz Link
modrooka Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 16:11 To ja też cię przywitam. Chlebem i solą, tak po staropolsku Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 19:18 ależ to sie oficjalnie zrobiło no ale obyczaje trzeba szanować, zwłaszcza te staropolskie Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 18:31 ooo jaki do witania sie z kobietami pierwszy... ale u nas kobiety gościnne, więc dobrze trafiłeś kochany... juz Cie nie wypuścimy teraz ja, jako stazniczka frywolności teatralnie zakuwam Cię w MiSiowe dyby... jestes od dzis zobowiązany tu przebywac Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 19:20 > ooo jaki do witania sie z kobietami pierwszy... nooo pewnie - przytulanki fajna sprawa > ale u nas kobiety gościnne, więc dobrze trafiłeś kochany... juz Cie nie wypuści > my teraz > ja, jako stazniczka frywolności teatralnie zakuwam Cię w MiSiowe dyby... jestes od dzis zobowiązany tu przebywac eeee co to za niewola - sama przyjemność ... a wogóle teraz to mam sto pytań do...tylko nie wiem w jakiej formie i w jakim wątku miałbym je zadać Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 08:11 o proszę... postaramy sie odpowiedzieć na nurtujące Cię pytania może zwyczajnie załóż swój wątek i zaczynaj )) a tak na marginesie, to miłego dnia Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 12:08 no nieee, wątek nowy...ale pytania to takie bardziej prywatne..np. Twój nick oraz podpisik mnie nurtują a to dopiero początek Odpowiedz Link
suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 12:32 jacko1971 napisał: > no nieee, wątek nowy...ale pytania to takie bardziej prywatne..np. Twój nick > oraz podpisik mnie nurtują a to dopiero początek ho ho ho kolorowa coś mi się wydaje ,ze szykuje sie 100 pytań do... ;p Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 12:56 eee... ja myslałam, że to jakies o forum, albo cos... a on tu prywata leci... no no no... mój nick... kolorowa_diablica... optymisyczne stworzenie z piekła rodem... ach... na wyposażeniu mam frywolny ogonek, którym macham kuszaco a co do sygnaturki... no to przeciez widać... kobietą jestem w końcu Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 14:10 ... kolorowa_diablica... optymisyczne stworzenie z piekła rodem... ach. > .. na wyposażeniu mam frywolny ogonek, którym macham kuszaco na wyposażeniu ha ha ha...no dobrze a kolorowa???? > a co do sygnaturki... no to przeciez widać... kobietą jestem w końcu no tak , ale tam jest napisane że będziesz ..wiem, czepiam się szczegółów, może z czasem się więcej w jakiś sposób dowiem bo już suczka się nabija ...a 1000 pytań to i tak za mało zadałbym ich z 1 000 000 razy więcej Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 17:34 aż tak Cię zainteresowałam? kolorowa, to tak pośrednio skojarzone z optymistyczną a sygnaturki sie nie czepiaj... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:34 > aż tak Cię zainteresowałam? noooooo, tzn. tak! >kolorowa, to tak pośrednio skojarzone z optymistyczną aaa to sympatycznie, myślałem że raczej z kolorem włosów lub skóry co było równie sympatyczne > a sygnaturki sie nie czepiaj... OK;-! a teraz odp. do suczki78 - to o czepianiu było opatrzone emotikonką wcale sie nie obraziłem a w swoim czasie pewnie też zaatakuje Cie jakimś pytankiem...no włąśnie suczka, dlaczego akurat suczka a nie np. kotka ? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:36 > noooooo, tzn. tak! czym sobiena ten zaszczyt zasłużyłam? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:43 hmm nie wiem...tak już jest , ale chyba nie jestes z tego powodu zła??? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:13 gdziez zła... ja jestem miła i sympatyczna jesli cos Cię jeszcze interesuje bez skrepowania zadawaj pytania Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:21 co mnie interesuje? wszystko! jesteś szalenie intrygująca ! ... zaraz bedzie że się na Ciebie uwziąłem, ok suczko jeśli to czytasz także strzeliłbym wywiadzik...acha, a tak po nicku to ...modrooka brzmi baaardzo poetycko Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:29 ja jestem szalenie intrygująca... a to dobre... intryguje mnie raczej skąd Ty takie wnioski wyciągnąłes )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:31 kolorowa_diablica napisała: > ja jestem szalenie intrygująca... a to dobre... intryguje mnie raczej skąd Ty t > akie wnioski wyciągnąłes )) patrząc na fotke w wizytówce...a poza tym nick, moderatorowanie w MiSiu..wymieniac dalej ..? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:36 no prosze jak łatwo kogoś mimowolnie zaintrygować... ciesze się, że przykułam twoja uwage a tym samym nowego MiSia dla forum złowiłam )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:38 > no prosze jak łatwo kogoś mimowolnie zaintrygować... no nie wiem czy tak łatwo...widać masz to coś > ciesze się, że przykułam twoja uwage a tym samym nowego MiSia dla forum złowiłam )) a ja się cieszę że na takiego misia trafiłem i taka Adminkę, przede wszystkim!!!! Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:43 no już nie bajeruj, nie bajeruj... a tak w ogóle , jak Ty tu trafiłes tak od razu... Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:44 osobnik podejrzany.... ))) nowy mis pod obstrzalem Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:46 poczekamy na jego zeznania )) Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:48 lampa w twarz i zaraz wszystko sie wyjasni.... Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:52 te, nowy mis-nie boj, my cie nie zbijemy, mow prawde jak na spowiedzi!!!.. Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:58 chyba wziął i uciekł... może go wystraszyłyśmy... hmm... a widziałaś jego sygnaturkę? Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:59 widzialam, postow 20 iles tam, maciuch jakis, hhhmmm, to juz chyba kiedys na misiu bylo grane Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:04 > widzialam, postow 20 iles tam, maciuch jakis, hhhmmm, to juz chyba kiedys na >misiu bylo grane chwilowo nie odzywałem sie bo byłem zajęty ale teraz wracam do akcji - napisąłem juz że przypadek zrzadził ze na temu MiSiu sie znalazłem....a jak było grane to nie ze mną a poza tym można pytać zawsze odpowiem a poza tym nane1....to zdjęcie w wizytówce to naprawde Ty???? (to kolejna rzecz intrygująca mnie w MiSiu ) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:06 Ty tylko te zdjęcia obserwujesz... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:06 > Ty tylko te zdjęcia obserwujesz... bo to 1sza rzecz jaka się rzuca w oczy Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:08 ja juz na tych wizytówkach to już byłam chyba w 10 odsłonach żałuj, ze dopiero teraz zobaczyłes DD Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:11 > ja juz na tych wizytówkach to już byłam chyba w 10 odsłonach > żałuj, ze dopiero teraz zobaczyłes DD no teraz to dopiero żałuję ....ech teraz to mi dałaś...nie masz przypadkiem tych pozostałech 9 odsłon gdzieś???????? Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:13 > no teraz to dopiero żałuję ....ech teraz to mi dałaś...nie masz przypadkiem > tych pozostałech 9 odsłon gdzieś???????? kazdy z misow ma te 9 innych odslon na tapecie pulpitu ))))))))))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:14 > kazdy z misow ma te 9 innych odslon na tapecie pulpitu ))))))))))) he he he no tak....śmieszne....ale co z MiSiami świeżymi???? buuuuuuu .... Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:15 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale dobre ))) zwłaszcza to ostatnie, jak była miniówka, nogi, szpilki i kawałek brzucha... )))) hehehehe... masz re@ Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:19 > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > ale dobre ))) zwłaszcza to ostatnie, jak była miniówka, nogi, szpilki i kawałek brzucha... )))) hmmmmmm to mnie przestaje intrygować a zaczyna dołować...czemu wcześniej nie trafiłem do MiSia????? > hehehehe... masz re@ ??????????? > Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:14 pewnie mam... ale... będziesz musiał pozekac na moje odsłony... dośc czesto zmieniam fotki w wizytówce, wiec długo czekac nie bedziesz musiał )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:16 no to teraz wypada zassać tą która jest bo jeszcze za chwile sie zmieni!!!! a poza tym te kolejne to będa następne chyba że będą to te same co kiedyś???? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:18 zobaczymy... czas pokaże... a Ty nic Kochany nie zasysaj... co Cie tak ciągnie do moich zdjęć... pewnie niedługo zmienię na takie co dośc długo było... nawet ładne Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:22 > zobaczymy... czas pokaże... a Ty nic Kochany nie zasysaj... co Cie tak ciągnie do moich zdjęć... ok, ok....temat zdjęć zamykamy, podoba mi sie i tyle myślałem że jest od zawsze i na zawsze w wizytówce..ale jak się zmieni ....nie lubie zmian bleee (nawet na lepsze !) > pewnie niedługo zmienię na takie co dośc długo było... nawet ładne zobaczymy Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:26 teraz tam nizej piszemy bo ogonki sie nie mieszcza Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:08 > a poza tym nane1....to zdjęcie w wizytówce to naprawde Ty???? (to kolejna rzecz > > intrygująca mnie w MiSiu ) > ciekawosc to pierwszy stopien do piekla))) misiu nasz swiezy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:12 > ciekawosc to pierwszy stopien do piekla))) misiu nasz swiezy ciekowość to zaleta badacza bez niej nie posunie świata do przodu Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:19 hhhmmm czy ja wiem? mam inne zdanie chyba, ale ok kazdy moze miec swoje ciekawska istota)))) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:05 no i skąd on sie wziął... ja nie wiem... Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:09 kolorowa_diablica napisała: > no i skąd on sie wziął... ja nie wiem... > @@@@@@@@@ Odpowiedz Link
suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 17:55 jacko1971 napisał: > bo już suczka się nabija bosheeeeeeeeeee jakie to wszystko wrażliwe...wcale się nie nabijam Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:05 spoko suczka... tutaj wolnośc panuje powszechna, jak chcesz to sie mozesz nabijać ze wszystkiego a co do vokera... zrobił sobie odpoczynek od forum... o ile wiem, uczestniczy czasem ale biernie... pozyta sobie i pójdzie... gorzej z me-myself_and_i... napisała mi ze wynosi sie z zycia forumowego Odpowiedz Link
suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:10 kolorowa_diablica napisała: > spoko suczka... tutaj wolnośc panuje powszechna, jak chcesz to sie mozesz nabij > ać ze wszystkiego wiem wiem...tylko ,że wcale się nie nabijałam-chociaż czasami jak mnie coś najdzie to potrafię być wredną suczką ;P > > a co do vokera... zrobił sobie odpoczynek od forum... o ile wiem, uczestniczy c > zasem ale biernie... pozyta sobie i pójdzie... zakochał się > gorzej z me-myself_and_i... napisała mi ze wynosi sie z zycia forumowego > pewnie zrobi sobie przerwę i wróci Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:38 zobaczymy... a vokerowi to chyba wiosna w głowie zaszumiała i sie wyniósł... ale tez pewnie powróci niedługo Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 18:30 no to pieknie, że ktos tu jeszcze zaglada... co prawda MiS juz nie jest taki sam, jak kiedyś, kiedy wrzał, ale... powoli , powoli jakos sie bedzie ciągnął... może uda mi się ludzi jeszcze nazwabiać na forach z Listy już chyba ze 2 osoby sie pokazały... może ktos jeszcze wejdzie a tymczasem... pijcie, jedźcie i delektujcie się MiSiowymi cudami... )) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Jacku... 10.04.06, 20:21 czy możesz nam dokładnie opisać jak trafiłes na MiSia... prosimy ze szczegółami... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:34 zgadlaś...a poza tym ....no tak, nie lubisz ciekawskich więc nie mam pytań Odpowiedz Link
nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 20:50 > zgadlaś...a poza tym ....no tak, nie lubisz ciekawskich więc nie mam pytań ale sie przyczepiles)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:52 > ale sie przyczepiles)) gdybym się przyczepił to bym drążył dalej...ale jak na razie odpuściłem ;- )...może sama mi kiedys to powiesz? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:58 > moze > moze kiedys > moze))) he he he skojarzyło mi sie teraz ...gość w głupi i głupszy pyta kobietę czy ma szansę i jak dużą...1 do miliona...he he he A jednak jest szansa!!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:33 ok, zatem moja historia wyglada tak....poznałem pewną kobietę (a raczej ona zaczepiła mnie w necie), która miała konto na gazecie, nudząc się kiedy jej nie było postanowiłem zobaczyć forum co ona takiego mogłaby pisać i wogóle - tak z ciekawości (tak nane1! z ciekawości )....oczywiście żeby np. zobaczyć wizytówkę trzeba byłoby założyc konto, ok nie ma sprawy kolejny dzien bez niej i konto jest (to była ostatnia sobota. Potem z ciekawości trafiłem na forum i wybór do poczytania ...najpierw wybrałem stronę miasta w którym obecnie mieszkam, potem przemknął mi MiS...więc dawaj ....poczytałem, zobaczyłem i..zgłosiłem akces (to juz była niedziela czyli wczoraj)... najśmieszniejsze sa dwie rzeczy - koleżanka nie ma wcale wizytówki (więc po co było konto ) a druga rzecz nie mogłem juz drugi raz znaleźć MiSia żeby zobaczyc co w sprawie mojego przyjęcia ....szukałem na wiele sposobów i nic!!!! i wiecie co mnie znowu tutaj zaprowadziło? diablicy wizytówka ..znalazłem ja w historii i kliknąlem link obok fotki w ulubionych www i oto jestem, wrócilem...teraz mam juz dodane w ulubionych więc trafiam bez pudła jeżeli jeszcze macie jakieś pytanka chętnie wyjaśnię Odpowiedz Link
nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 20:44 zatkalo nas, aaa nie ponumerowales klikniec, blad blad duzy blad kolorowa@@@@@@@@ Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:46 właśnie widzę...taka cisza się zrobiła....cos nie tak????? (poza nr kliknięć?;- )) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Jacku... 10.04.06, 21:00 to guru to że niby ja? ))) co masz na mysli mówiąc akces do MiSia, przeciez tu kazdy może wejść prosze, prosze, z mojej wizytówki... nagle trafiłes na moja wizytówkę... w historii... hmm... historii czego? Odpowiedz Link
nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 21:03 no ba guru jak tra la la mamy cie...................... teraz sie tlumacz, lampa na twarz i gadaj jak na spowiedzi kto cie przyslal, pewnie ryda ze slaska, franca jedna Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 21:08 he he he ...śmieszne...pierwszy text diablicy potraktowałem powaznie...za to nane naprowadziła mnie na prawidłowe myślenie ...najgorzej byłoby gdybym nie oglądał reklam ...znam sporo ludzi którzy nie oglądają TV Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 21:06 > to guru to że niby ja? ))) > co masz na mysli mówiąc akces do MiSia, przeciez tu kazdy może wejść wejść tak, ale jak byk jest napisane chcesz tu pisać palec do budki ... a może pod budka czekałby na mnie kop...? wiesz dla takiego rookie jak ja na tym portalu wszystko jest nowe... > prosze, prosze, z mojej wizytówki... nagle trafiłes na moja wizytówkę... w >historii... hmm... historii czego? dążąc do poznania kto tutaj jest poogladałem wizytówki władz i najczęściej udzielających się ( zwłaszcza tych z nickami fajnobrzmiącymi )..potem jak nie mogłem trafic tutaj ponownie to przeszperałem historię w IE..trafiłem w niej na wizytówki ale tylko Ty z tych które trafiłem miałas linka do MiSia...;- )....no właśnie Odpowiedz Link
suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 21:20 bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie mam siły tego czytać Odpowiedz Link
suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 21:27 nane1 napisała: > maly magiel)))) > > towarzyszko nane.... i jak zeznania? Odpowiedz Link
nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 21:29 > towarzyszko nane.... > i jak zeznania? > impreza przylaz.... juz juz.... Odpowiedz Link
suczka78 Re: na wezu impreza 10.04.06, 21:29 w babskim gronie ...czy moze som;p jakieś samczyki??? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: na wezu impreza 10.04.06, 21:31 ja jestem! ale ....jakby co siadam na wylocie w kącie.... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 05.10.06, 21:00 stypa była i cós trwa nadal...ach to odgrzewanie wątków ten to historyczny...dokopałem sie wnim swoich MiSiowych korzeni ;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 21:50 a dzisiaj to stypa tygodnia, piatek...towarzystko wybyło imprezować...bawcie się MiSie dobrze! Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:12 ja się bawię , kręcąc się przy biurku, bo chwilowo obraziłam się na kurnik! Jeden zielony dupek zabrał mi 30 pkt Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:15 ha ha ha ....gierkowanie na ekranie... Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:20 no co? lubię literaki, tylko nie lubię facetów którzy chcą grać z słabszymi, żeby im zabierać pkt Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:21 hmmm a ja nie lubię grac z kims kogo lubie bo zwyciestwo nie daje mi satysfakcji... Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:25 Hmmm, ja uczę się przegrywać , ale i tak mnie trfaia Mimo, że to tylko gra Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:31 taak, gra...i tak sie ciesz że tracisz wirtualne pkt a nie żywą gotówkę Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:32 gotówka ? Taką hazardzistką nie jestem Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 23:04 z Twoim przegrywaniem notorycznym - całe szczęście Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 07.10.06, 01:54 6 razy pod rząd wygrać i siódmny już nie i znowu dostalam po dupie, ale ale od ...18 latka ach!!!!!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 07.10.06, 19:38 no tak...był wytrzymalszy...wyczekał do końca i...tu Cię miał Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 23.10.06, 20:07 przerywana co dłuuugą chwilę jakims postem... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 23.03.07, 01:59 stypa..jak była tak i teraz jest....i to całkiem niedługo mojej rocznicy forumowej... Odpowiedz Link