Dodaj do ulubionych

stypa taka na tym MiSiu...

03.04.06, 15:44
...i ja idę troche odetchnąc świeżym powietrzem...

buziak... wszystkim... chociaz nikogo k... nie ma smile
Obserwuj wątek
    • me-myself_and_i Re: stypa taka na tym MiSiu... 03.04.06, 16:10
      stypa??? pewnie po Vokerzetongue_out

ale jak stypa, to i napić by się zdałotongue_out
      • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 03.04.06, 16:40
        za co pijemy?

www.sawf.org/newsphotos/DAVID-SHERMAN-PEARL-VODKA.jpg
        • me-myself_and_i Re: stypa taka na tym MiSiu... 03.04.06, 17:03
          big_grin
          za ucieczki i powrotysmile
          • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 03.04.06, 17:13
            myslałam, że za zbawienie i wniebowstapienie Vokera...

ale ok, może i tak być smile

no to chlust!

a teraz wybieraj Linka nastepny trunek

www.wedgewoodhotel.com/downloads/bar-1.jpg (trochę się długo ładuje)
            siadamy na czerwonej kanapie i pijemy do rana smile
            • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 13:41
              > siadamy na czerwonej kanapie i pijemy do rana smile

ten barek mnie nastroił optymistycznie że pozwoliłem sobie przysiąść się jeśli
              można? jeżeli chodzi o mnie to rano po piciu butelka wyglądałaby tak wink
              img69.imageshack.us/my.php?image=jd8sg.jpg
              • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 14:08
                a zapraszamy... każdego witamy z otwartymi ramionami smile
                alkohole jak widzisz - do wyboru do koloru... ale musisz karniaków kilka wypic smile
                • tygrysio_misio Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 14:12
                  no ale nalezy tez przestrzec,ze u mnie ostatnio jest wiekszy ruchsmile
                  i fajniesza atmosferasmile
                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 14:14
                    Tygrys... Ty tutaj ostatnich bywalców nie zanbieraj z MiSia... a Jecek jakiś podejrzany, bo dzisiaj się pojawił i od razu na misia trafił... zobacz wizytówke smile
                    • suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 14:28
                      tak, Jacuś to świeżynka ;p
                      • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 14:30
                        dzisiaj sie zalogował i od razu na MiSia trafił.. nie wydaje Ci sie to dziwne? A moze to ktos 'znajomy' w nowej skórze smile))
                        • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 15:58
                          kolorowa_diablica napisała:

> dzisiaj sie zalogował i od razu na MiSia trafił.. nie wydaje Ci sie to
                          dziwne?
                          > A moze to ktos 'znajomy' w nowej skórze smile))
                          >
                          Nieeeeee, a zalogowałem się wczoraj na portalu, mimo w necie jestem cos koło 6-
                          7 lat...a na gazecie jestem dzięki pewnej znajomej-nieznajomej...siłą sprawcza
                          moich dzialań prawie zawsze sa kobiety wink
                          • tygrysio_misio Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 16:29
                            dobra dobra..mow kto jestes albo w pape!!tongue_out
                      • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 15:59
                        i do tego świeżynka prima sort! wink
                • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 16:02

> a zapraszamy... każdego witamy z otwartymi ramionami smile
                  > alkohole jak widzisz - do wyboru do koloru... ale musisz karniaków kilka
                  wypic
                  > smile

nie boję się karniaków...mam całe lata zaległości w piciu wink no i chętnie
                  przywitałbym sie z Każdą kobietą z MiSia - prawdziwym misiem wink mmmmm co tam
                  wszystkie alkohole świata!!! to byłoby coś!!! smile
                  • modrooka Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 16:11
                    To ja też cię przywitam.
                    Chlebem i solą, tak po staropolsku smile
                    • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 19:18
                      ależ to sie oficjalnie zrobiłowink no ale obyczaje trzeba szanować, zwłaszcza te
                      staropolskie wink
                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 18:31
                    ooo jaki do witania sie z kobietami pierwszy...
                    ale u nas kobiety gościnne, więc dobrze trafiłeś kochany... juz Cie nie wypuścimy teraz smile

ja, jako stazniczka frywolności teatralnie zakuwam Cię w MiSiowe dyby... jestes od dzis zobowiązany tu przebywac big_grin
                    • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 19:20
                      > ooo jaki do witania sie z kobietami pierwszy...

nooo pewnie - przytulanki fajna sprawa wink

> ale u nas kobiety gościnne, więc dobrze trafiłeś kochany... juz Cie nie
                      wypuści
                      > my teraz smile
                      > ja, jako stazniczka frywolności teatralnie zakuwam Cię w MiSiowe dyby...
                      jestes od dzis zobowiązany tu przebywac big_grin

eeee co to za niewola - sama przyjemność ... a wogóle teraz to mam sto pytań
                      do...tylko nie wiem w jakiej formie i w jakim wątku miałbym je zadać wink
                      • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 08:11
                        o proszę... postaramy sie odpowiedzieć na nurtujące Cię pytania big_grin
                        może zwyczajnie załóż swój wątek i zaczynaj smile))

a tak na marginesie, to miłego dnia smile
                        • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 12:08
                          no nieee, wątek nowy...ale pytania to takie bardziej prywatne..np. Twój nick
                          oraz podpisik mnie nurtująwink a to dopiero początek wink
                          • suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 12:32
                            jacko1971 napisał:

> no nieee, wątek nowy...ale pytania to takie bardziej prywatne..np. Twój nick
                            > oraz podpisik mnie nurtująwink a to dopiero początek wink

ho ho ho wink
                            kolorowa coś mi się wydaje ,ze szykuje sie 100 pytań do... ;p
                            • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 12:56
                              eee... ja myslałam, że to jakies o forum, albo cos... a on tu prywata leci... no no no...

mój nick... kolorowa_diablica... optymisyczne stworzenie z piekła rodem... ach... na wyposażeniu mam frywolny ogonek, którym macham kuszaco smile

a co do sygnaturki... no to przeciez widać... kobietą jestem w końcu smile
                              • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 14:10
                                ... kolorowa_diablica... optymisyczne stworzenie z piekła rodem... ach.
                                > .. na wyposażeniu mam frywolny ogonek, którym macham kuszaco smile

na wyposażeniu ha ha ha...no dobrze a kolorowa????wink

> a co do sygnaturki... no to przeciez widać... kobietą jestem w końcu smile

no tak , ale tam jest napisane że będziesz wink..wiem, czepiam się szczegółów,
                                może z czasem się więcej w jakiś sposób dowiem bo już suczka się nabija wink...a
                                1000 pytań to i tak za mało wink zadałbym ich z 1 000 000 razy więcej wink
                                • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 17:34
                                  aż tak Cię zainteresowałam? kolorowa, to tak pośrednio skojarzone z optymistyczną smile

a sygnaturki sie nie czepiaj... tongue_out
                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:34
                                    > aż tak Cię zainteresowałam?

noooooo, tzn. tak! wink

>kolorowa, to tak pośrednio skojarzone z optymistyczną smile

aaa to sympatycznie, myślałem że raczej z kolorem włosów lub skóry winkco było
                                    równie sympatyczne wink

> a sygnaturki sie nie czepiaj... tongue_out

OK;-!

a teraz odp. do suczki78 - to o czepianiu było opatrzone emotikonką wink wcale
                                    sie nie obraziłem a w swoim czasie pewnie też zaatakuje Cie jakimś
                                    pytankiem...no włąśnie suczka, dlaczego akurat suczka a nie np. kotka ?wink
                                    • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:36
                                      > noooooo, tzn. tak! wink

czym sobiena ten zaszczyt zasłużyłam? smile
                                      • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:43
                                        hmm nie wiem...tak już jestwink , ale chyba nie jestes z tego powodu zła???wink
                                        • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:13
                                          gdziez zła... ja jestem miła i sympatyczna smile
                                          jesli cos Cię jeszcze interesuje bez skrepowania zadawaj pytania smile
                                          • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:21
                                            co mnie interesuje? wszystko! jesteś szalenie intrygująca !wink ... zaraz bedzie
                                            że się na Ciebie uwziąłem, ok suczko jeśli to czytasz także strzeliłbym
                                            wywiadzik...acha, a tak po nicku to ...modrooka brzmi baaardzo poetycko wink
                                            • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:29
                                              ja jestem szalenie intrygująca... a to dobre... intryguje mnie raczej skąd Ty takie wnioski wyciągnąłes smile))
                                              • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:31

> ja jestem szalenie intrygująca... a to dobre... intryguje mnie raczej skąd Ty
                                                t
                                                > akie wnioski wyciągnąłes smile))

patrząc na fotke w wizytówce...a poza tym nick, moderatorowanie w
                                                MiSiu..wymieniac dalej ..?wink
                                                • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:36
                                                  no prosze jak łatwo kogoś mimowolnie zaintrygować...
                                                  ciesze się, że przykułam twoja uwage a tym samym nowego MiSia dla forum złowiłam smile))
                                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:38
                                                    > no prosze jak łatwo kogoś mimowolnie zaintrygować...
                                                    no nie wiem czy tak łatwo...widać masz to coś wink
                                                    > ciesze się, że przykułam twoja uwage a tym samym nowego MiSia dla forum
                                                    złowiłam smile))

a ja się cieszę że na takiego misia trafiłem i taka Adminkę, przede
                                                    wszystkim!!!!
                                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:43
                                                    no już nie bajeruj, nie bajeruj...
                                                    a tak w ogóle , jak Ty tu trafiłes tak od razu...
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:44
                                                    osobnik podejrzany....
                                                    smile))) nowy mis pod obstrzalemtongue_out
                                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:46
                                                    poczekamy na jego zeznania smile))
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:48
                                                    lampa w twarz i zaraz wszystko sie wyjasni....
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:52
                                                    te, nowy mis-nie boj, my cie nie zbijemy, mow prawde jak na spowiedzi!!!..tongue_out
                                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:58
                                                    chyba wziął i uciekł... może go wystraszyłyśmy...
                                                    hmm... a widziałaś jego sygnaturkę?
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 19:59
                                                    widzialam, postow 20 iles tam, maciuch jakis, hhhmmm, to juz chyba kiedys na misiu bylo grane uncertain
                                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:04
                                                    > widzialam, postow 20 iles tam, maciuch jakis, hhhmmm, to juz chyba kiedys na
                                                    >misiu bylo grane uncertain

chwilowo nie odzywałem sie bo byłem zajęty wink ale teraz wracam do akcji -
                                                    napisąłem juz że przypadek zrzadził ze na temu MiSiu sie znalazłem....a jak
                                                    było grane to nie ze mnąwink a poza tym można pytać wink zawsze odpowiemwink
                                                    a poza tym nane1....to zdjęcie w wizytówce to naprawde Ty???? (to kolejna rzecz
                                                    intrygująca mnie w MiSiu wink)
                                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:06
                                                    Ty tylko te zdjęcia obserwujesz... tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:06
                                                    > Ty tylko te zdjęcia obserwujesz... tongue_out

bo to 1sza rzecz jaka się rzuca w oczy
                                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:08
                                                    ja juz na tych wizytówkach to już byłam chyba w 10 odsłonach smile
                                                    żałuj, ze dopiero teraz zobaczyłes big_grinDD
                                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:11
                                                    > ja juz na tych wizytówkach to już byłam chyba w 10 odsłonach smile
                                                    > żałuj, ze dopiero teraz zobaczyłes big_grinDD

no teraz to dopiero żałuję ....ech teraz to mi dałaś...nie masz przypadkiem
                                                    tych pozostałech 9 odsłon gdzieś????????wink
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:13
                                                    > no teraz to dopiero żałuję ....ech teraz to mi dałaś...nie masz przypadkiem
                                                    > tych pozostałech 9 odsłon gdzieś????????wink

kazdy z misow ma te 9 innych odslon na tapecie pulpitu smile)))))))))))
                                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:14
                                                    > kazdy z misow ma te 9 innych odslon na tapecie pulpitu smile)))))))))))

he he he no tak....śmieszne....ale co z MiSiami świeżymi???? buuuuuuu ....
                                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:15
                                                    big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                    ale dobre smile))) zwłaszcza to ostatnie, jak była miniówka, nogi, szpilki i kawałek brzucha... smile))))
                                                    hehehehe... masz re@
                                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:19
                                                    > big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                    > ale dobre smile))) zwłaszcza to ostatnie, jak była miniówka, nogi, szpilki i
                                                    kawałek brzucha... smile))))

hmmmmmm to mnie przestaje intrygować a zaczyna dołować...czemu wcześniej nie
                                                    trafiłem do MiSia????? uncertain

> hehehehe... masz re@

???????????
                                                    >
                                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:14
                                                    pewnie mam... ale... będziesz musiał pozekac na moje odsłony... dośc czesto zmieniam fotki w wizytówce, wiec długo czekac nie bedziesz musiał smile))
                                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:16
                                                    no to teraz wypada zassać tą która jest bo jeszcze za chwile sie zmieni!!!! wink
                                                    a poza tym te kolejne to będa następne chyba że będą to te same co kiedyś????
                                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:18
                                                    zobaczymy... czas pokaże... a Ty nic Kochany nie zasysaj... co Cie tak ciągnie do moich zdjęć...
                                                    pewnie niedługo zmienię na takie co dośc długo było... nawet ładne big_grin
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:20

hhhhhhmmmmm
                                                    re@
                                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:22
                                                    > zobaczymy... czas pokaże... a Ty nic Kochany nie zasysaj... co Cie tak
                                                    ciągnie do moich zdjęć...

ok, ok....temat zdjęć zamykamy, podoba mi sie i tyle myślałem że jest od zawsze
                                                    i na zawsze w wizytówce..ale jak się zmieni ....nie lubie zmian bleee wink
                                                    (nawet na lepsze !)

> pewnie niedługo zmienię na takie co dośc długo było... nawet ładne big_grin

zobaczymy wink
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:26
                                                    teraz tam nizej piszemy bo ogonki sie nie mieszczatongue_out
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:08
                                                    > a poza tym nane1....to zdjęcie w wizytówce to naprawde Ty???? (to kolejna rzecz
                                                    >
                                                    > intrygująca mnie w MiSiu wink)
                                                    >

ciekawosc to pierwszy stopien do pieklasmile))) misiu nasz swiezy
                                                  • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:12
                                                    > ciekawosc to pierwszy stopien do pieklasmile))) misiu nasz swiezy

ciekowość to zaleta badacza bez niej nie posunie świata do przodu wink
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:19
                                                    hhhmmm czy ja wiem?
                                                    mam inne zdanie chyba, ale ok kazdy moze miec swoje
                                                    ciekawska istotasmile))))
                                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:05
                                                    no i skąd on sie wziął... ja nie wiem...
                                                  • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 20:09

> no i skąd on sie wziął... ja nie wiem...
                                                    >
                                                    @@@@@@@@@
                                • suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 17:55
                                  jacko1971 napisał:

> bo już suczka się nabija wink

bosheeeeeeeeeee jakie to wszystko wrażliwe...wcale się nie nabijam wink
                                  • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:05
                                    spoko suczka... tutaj wolnośc panuje powszechna, jak chcesz to sie mozesz nabijać ze wszystkiego big_grin

a co do vokera... zrobił sobie odpoczynek od forum... o ile wiem, uczestniczy czasem ale biernie... pozyta sobie i pójdzie...
                                    gorzej z me-myself_and_i... napisała mi ze wynosi sie z zycia forumowego sad
                                    • suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:10

> spoko suczka... tutaj wolnośc panuje powszechna, jak chcesz to sie mozesz
                                      nabij
                                      > ać ze wszystkiego big_grin
                                      wiem wiem...tylko ,że wcale się nie nabijałam-chociaż czasami jak mnie coś
                                      najdzie to potrafię być wredną suczką ;P
                                      >
                                      > a co do vokera... zrobił sobie odpoczynek od forum... o ile wiem, uczestniczy
                                      c
                                      > zasem ale biernie... pozyta sobie i pójdzie...
                                      zakochał się wink
                                      > gorzej z me-myself_and_i... napisała mi ze wynosi sie z zycia forumowego sad
                                      >
                                      pewnie zrobi sobie przerwę i wróci
                                      • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:38
                                        zobaczymy...
                                        a vokerowi to chyba wiosna w głowie zaszumiała i sie wyniósł... ale tez pewnie powróci niedługo smile
    • kolorowa_diablica Re: stypa taka na tym MiSiu... 09.04.06, 18:30
      no to pieknie, że ktos tu jeszcze zaglada... co prawda MiS juz nie jest taki sam, jak kiedyś, kiedy wrzał, ale... powoli , powoli jakos sie bedzie ciągnął... może uda mi się ludzi jeszcze nazwabiać na forach smile

z Listy już chyba ze 2 osoby sie pokazały... może ktos jeszcze wejdzie smile

a tymczasem... pijcie, jedźcie i delektujcie się MiSiowymi cudami... smile))
      • roborobi Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 18:49
        Masz @.
        Pozdrawiam, Robert.
    • kolorowa_diablica Jacku... 10.04.06, 20:21
      czy możesz nam dokładnie opisać jak trafiłes na MiSia... prosimy ze szczegółami... tongue_out
      • nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 20:25
        bardzo dokladnie, klikniecie za kliknieciemtongue_out
        • nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 20:31
          oooooooooooooo to sie szykuje dluuuuugi postsmile)))))
          • jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:34
            zgadlaś...a poza tym ....no tak, nie lubisz ciekawskich uncertain więc nie mam pytań
            • nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 20:50
              > zgadlaś...a poza tym ....no tak, nie lubisz ciekawskich uncertain
              więc nie mam pytań

ale sie przyczepilessmile))
              • jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:52
                > ale sie przyczepilessmile))

gdybym się przyczepił to bym drążył dalej...ale jak na razie odpuściłem ;-
                )...może sama mi kiedys to powiesz?wink
                • nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 20:54
                  moze
                  moze kiedys
                  mozesmile)))
                  • jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:58
                    > moze
                    > moze kiedys
                    > mozesmile)))

he he he skojarzyło mi sie teraz ...gość w głupi i głupszy pyta kobietę czy ma
                    szansę i jak dużą...1 do miliona...he he he A jednak jest szansa!!! smile
      • jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:33
        ok, zatem moja historia wyglada tak....poznałem pewną kobietę (a raczej ona
        zaczepiła mnie w necie), która miała konto na gazecie, nudząc się kiedy jej nie
        było postanowiłem zobaczyć forum co ona takiego mogłaby pisać i wogóle - tak z
        ciekawości (tak nane1! z ciekawości wink)....oczywiście żeby np. zobaczyć
        wizytówkę trzeba byłoby założyc konto, ok nie ma sprawy kolejny dzien bez niej
        i konto jest (to była ostatnia sobotawink. Potem z ciekawości trafiłem na forum
        i wybór do poczytania ...najpierw wybrałem stronę miasta w którym obecnie
        mieszkam, potem przemknął mi MiS...więc dawaj ....poczytałem, zobaczyłem
        i..zgłosiłem akces (to juz była niedziela winkczyli wczoraj)...
        najśmieszniejsze sa dwie rzeczy - koleżanka nie ma wcale wizytówki (więc po co
        było konto wink) a druga rzecz nie mogłem juz drugi raz znaleźć MiSia żeby
        zobaczyc co w sprawie mojego przyjęcia ....szukałem na wiele sposobów i nic!!!!
        i wiecie co mnie znowu tutaj zaprowadziło? diablicy wizytówka ..znalazłem ja w
        historii i kliknąlem link obok fotki w ulubionych www wink i oto jestem,
        wrócilem...teraz mam juz dodane w ulubionych więc trafiam bez pudła wink
        jeżeli jeszcze macie jakieś pytanka chętnie wyjaśnię wink
        • nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 20:44
          zatkalo nas,
          aaa nie ponumerowales klikniec, blad blad duzy blad

kolorowa@@@@@@@@
          • jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 20:46
            właśnie widzę...taka cisza się zrobiła....cos nie tak????? (poza nr kliknięć?;-
            ))
            • nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 20:48
              zaraz przemowi guru
              wait
              • kolorowa_diablica Re: Jacku... 10.04.06, 21:00
                to guru to że niby ja? smile)))
                co masz na mysli mówiąc akces do MiSia, przeciez tu kazdy może wejść smile

prosze, prosze, z mojej wizytówki... nagle trafiłes na moja wizytówkę... w historii... hmm... historii czego? smile
                • nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 21:03
                  no ba guru jak tra la la

mamy cie......................
                  teraz sie tlumacz, lampa na twarz i gadaj jak na spowiedzi kto cie przyslal, pewnie ryda ze slaska, franca jedna
                  • kolorowa_diablica Re: Jacku... 10.04.06, 21:04
                    albo Krystyna z gazowni...
                    • nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 21:05
                      Krystyne wywalili z gazowni za chlanietongue_out
                      • jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 21:08
                        he he he ...śmieszne...pierwszy text diablicy potraktowałem powaznie...za to
                        nane naprowadziła mnie na prawidłowe myślenie wink...najgorzej byłoby gdybym nie
                        oglądał reklam ...znam sporo ludzi którzy nie oglądają TV wink
                • jacko1971 Re: Jacku... 10.04.06, 21:06
                  > to guru to że niby ja? smile)))
                  > co masz na mysli mówiąc akces do MiSia, przeciez tu kazdy może wejść smile

wejść tak, ale jak byk jest napisane chcesz tu pisać palec do budki ... a może
                  pod budka czekałby na mnie kop...?wink wiesz dla takiego rookie jak ja na tym
                  portalu wszystko jest nowe...wink

> prosze, prosze, z mojej wizytówki... nagle trafiłes na moja wizytówkę... w
                  >historii... hmm... historii czego? smile

dążąc do poznania kto tutaj jest poogladałem wizytówki władz i najczęściej
                  udzielających się ( zwłaszcza tych z nickami fajnobrzmiącymi wink)..potem jak
                  nie mogłem trafic tutaj ponownie to przeszperałem historię w IE..trafiłem w
                  niej na wizytówki ale tylko Ty z tych które trafiłem miałas linka do MiSia...;-
                  )....no właśnie
                  • nane1 Re: Jacku... 10.04.06, 21:08
                    processing
                    • kolorowa_diablica Re: Jacku... 10.04.06, 21:14
                      @@
                      o
                      v
    • suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 21:20
      bosheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      nie mam siły tego czytać crying
      • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 21:24
        maly magielsmile))))
        • suczka78 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 21:27
          nane1 napisała:

> maly magielsmile))))
          >
          >
          towarzyszko nane....
          i jak zeznania?
          • nane1 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.04.06, 21:29
            > towarzyszko nane....
            > i jak zeznania?
            >

tongue_outtongue_out
            impreza przylaz.... juz juz....
    • nane1 Re: na wezu impreza 10.04.06, 21:27
      pijemy, przylazic
      • suczka78 Re: na wezu impreza 10.04.06, 21:29
        w babskim gronie ...czy moze som;p jakieś samczyki???
        • nane1 Re: na wezu impreza 10.04.06, 21:31
          itsnotme, jesli to facettongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
        • jacko1971 Re: na wezu impreza 10.04.06, 21:31
          ja jestem! ale ....jakby co siadam na wylocie w kącie....
    • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 05.10.06, 21:00
      stypa była i cós trwa nadal...ach to odgrzewanie wątków smile ten to
      historyczny...dokopałem sie wnim swoich MiSiowych korzeni ;-P
    • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 21:50
      a dzisiaj to stypa tygodnia, piatek...towarzystko wybyło imprezować...bawcie
      się MiSie dobrze!
      • stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:12
        ja się bawię , kręcąc się przy biurku, bo chwilowo obraziłam się na kurnik!
        Jeden zielony dupek zabrał mi 30 pkt
        • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:15
          ha ha ha ....gierkowanie na ekranie...
          • stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:20
            no co?
            lubię literaki, tylko nie lubię facetów którzy chcą grać z słabszymi, żeby im
            zabierać pkt
            • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:21
              hmmm a ja nie lubię grac z kims kogo lubie bo zwyciestwo nie daje mi
              satysfakcji...
              • stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:25
                Hmmm, ja uczę się przegrywać , ale i tak mnie trfaia smile
                Mimo, że to tylko gra
                • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:31
                  taak, gra...i tak sie ciesz że tracisz wirtualne pkt a nie żywą gotówkęwink
                  • stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 22:32
                    gotówka ? Taką hazardzistką nie jestem smile
                    • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 06.10.06, 23:04
                      smile z Twoim przegrywaniem notorycznym - całe szczęście tongue_out
                      • stukam_kopytkami Re: stypa taka na tym MiSiu... 07.10.06, 01:54
                        6 razy pod rząd wygrać i siódmny już nie
                        i znowu dostalam po dupie, ale ale od ...18 latka smile
                        ach!!!!!!smile
                        • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 07.10.06, 19:38
                          no tak...był wytrzymalszy...wyczekał do końca i...tu Cię miałsmile
    • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 10.10.06, 18:47
      stypy CD....
    • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 23.10.06, 19:41
      stypa...no cisza jest wink
      • skorpionica11 Re: stypa taka na tym MiSiu... 23.10.06, 19:42
        cisza absolutna ;P
        • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 23.10.06, 20:07
          przerywana co dłuuugą chwilę jakims postem...
    • jacko1971 Re: stypa taka na tym MiSiu... 23.03.07, 01:59
      stypa..jak była tak i teraz jest....i to całkiem niedługo mojej rocznicy
      forumowej...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka