voker 22.05.06, 23:40 slow mi braklo, chyba sie zakoffalem ludzie.gazeta.pl/asiulka81/0,0.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nane1 Re: Asiulka 22.05.06, 23:58 no no no asiula, ale opis to zmien, zupelnie nie taki powinien byc (O mnie: Przecietnosc to ja ), konieczna zmiana Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Asiulka 23.05.06, 00:12 a ja napisze tak...wole nasze adminki oraz reszte bliskiego squadu tego który miałem okazje zobaczyc na fotkach...bardziej sa mniam mniam oczywiście moim prywatnym zdaniem ;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Asiulka 23.05.06, 00:17 ha ha ha ...gdybys zobaczył tez byś tak twierdził ;-P Odpowiedz Link
voker Re: Asiulka 23.05.06, 00:30 widzialem Jacku, widzialem... nie mowie, ze sa brzydkie, ale opatrzone a Asie widze pierwszy raz, wczesniej miala pieska Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Asiulka 23.05.06, 00:42 wiem że miała ...ale co do opatrzenia nigdy mi nie będzie dosyć XXX, i mam nadzieję że ona wie o tym i zawsze będzie karmić moje oczy czymś nowym, fantastycznym i słodkim ;-D i nie chodzi mi o patrzenie na znaczki pocztowe w wizytówkach Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Asiulka 23.05.06, 00:48 jeżeli byłoby inaczej nie pisałbym tego na forum :-p Odpowiedz Link
voker Re: Asiulka 23.05.06, 00:49 Wiem o kim piszesz, ale uwazaj zebys sie nie zakochal Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Asiulka 23.05.06, 00:51 eeee nie wiem czy wiesz...w każdym razie zakochanie sie to przyjemne uczucie ;- ) myslisz że to nieodpowiednia osoba na lokacje moich uczuć?;-P Odpowiedz Link
voker Re: Asiulka 23.05.06, 00:55 masz zone... ostatnio stwierdzilem, ze jednak nie znam nikogo na czacie tzn jaki ten ktos jest naprawde, mimo ze jego wirtualne "ja" poznalem jakis czasu temu... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Asiulka 23.05.06, 00:59 mam, a co to ma do zakochania ??? uczucia chodzą swoimi drogami a mam ich sporo ;-P więc dla XXX tez gdyby tak miało być wystarczyłoby Odpowiedz Link
voker Re: Asiulka 23.05.06, 01:06 Ja podchodze do tego troche inaczej. Nie moge kontrolowac emocji, ale moge pracowac nad nimi, oslabic je itp. "Pozwalam" sobie na mocniejsze wejscie w relacje wtedy, gdy wiem, ze ten ktos jest wart uczucia. Uczucia sa slepe, zaufanie tez (w pewnym sensie). Moja zona zostanie kobieta co do ktorej umysl, dusza, serce i cialo beda zgodne-TO JEST TA. Kolejnosc nie jest przypadkowa, najtrudniejsze jest na poczatku, czyli umysl. Na poczatku studiow "zakochalem" sie w kims kogo nawet nie widzialem, byly rozmowy telefoniczne itd, ale nie widzialem jej zdjecia. Pozniej ja rozkochalem w sobie kogos (niechcaco), dlatego radze-uwazaj W necie latwo mozna sie zakochac, ale jest to glupie uczucie, bo czy mozna kogos poznac jaki ten ktos jest bazujac tylko na wirtualu? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Asiulka 23.05.06, 01:15 ...wchodze na grząski grunt...ale sie Wam zebralo na rozmowe.. ale nie bede pisala o kandydacie na meza :p > bo mam isc spac, a nie pisac litanie :p <dobranoc> Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Asiulka 24.05.06, 21:41 <Moja zona zostanie kobieta co do ktorej umysl, dusza, serce > i cialo beda zgodne-TO JEST TA. Kolejnosc nie jest przypadkowa, >najtrudniejsze jest na poczatku, czyli umysl. > ha ha ha idealisci sa wśród nas pozyjesz i zobaczysz jak to jest...oby szukanie nie zajęło Ci całego życia ;-P > Na poczatku studiow "zakochalem" sie w kims kogo nawet nie widzialem, byly >rozmowy telefoniczne itd, ale nie widzialem jej zdjecia. he he he ja to ćwiczyłem też ale całe lata temu, u mnie zamiast tel. były pliki dźwiekowe nagrywane przez mikrofon ... >dlatego radze-uwazaj W necie latwo mozna sie zakochac, ha ha ha można ale to sympatyczne jest ...chyba że zakochasz sie w totalnej idiotce ;-P lub zakręconej inaczej >ale jest to glupie >uczucie, bo czy mozna kogos poznac jaki ten ktos jest ba > zujac tylko na wirtualu? > hmmm za to prościej jest kontaktować się i wogóle bywać razem...w końcu każde siedzi u siebie Odpowiedz Link
voker Re: Asiulka 24.05.06, 22:16 jacko1971 napisał: > ha ha ha idealisci sa wśród nas Wiem, boje sie tego, ale znam pary, ktore sa szczesliwe i sa z soba ponad 30 lat. Mam nadzieje, ze tez tak bede mial. Chce widziec w oczach mojej 50 letniej zony, to co widzialem w oczach ciotki, gdy ta pewnego razu spojrzala na wujka. Jesli tak nie bedzie, no to coz... Runie kolejny mit. W smoki i dziewice nie wierze juz... > ha ha ha można ale to sympatyczne jest ...chyba że zakochasz sie w totalnej > idiotce ;-P lub zakręconej inaczej Po co budzic bezsensownie uczucia? > hmmm za to prościej jest kontaktować się i wogóle bywać razem...w końcu każde > siedzi u siebie Zartujesz? P To jest najbardziej ograniczona forma komunikacji, nie widze, nie slysze. Droga werbalna dociera tylko 10-20% przekazu. Wole juz namietnego buziaka w realu nic 6 godzin seksu przez net. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Asiulka 24.05.06, 22:28 >... Runie kolejny mit. W smoki i dziewice nie wierze juz... > a ja wierzę !!! i jedne i drugie widuję a mają czasem po ćwierć wieku!!!!! > Zartujesz? P To jest najbardziej ograniczona forma komunikacji, nie widze, >nie slysze. Droga werbalna dociera tylko 10-20% przekazu. eeee sa kamerki - widzisz...są komunikatory-słyszysz > Wole juz namietnego buziaka w realu nic 6 godzin seksu przez net. hmmm a temu nie zaprzeczę....;-P Odpowiedz Link
voker Re: Asiulka 24.05.06, 22:34 jacko1971 napisał: > >... Runie kolejny mit. W smoki i dziewice nie wierze juz... > > > a ja wierzę !!! i jedne i drugie widuję a mają czasem po ćwierć wieku!!!!! smoki? a rozowe slonie? wiem ze sa dziewice 30 letnie, ale teraz latwiej o dziewczyne do lozka, niz czegos sensownego > eeee sa kamerki - widzisz...są komunikatory-słyszysz Tutaj jest pare ciekawych filmow jesli lubisz takie klimaty: www.buzzardbros.com/ > > Wole juz namietnego buziaka w realu nic 6 godzin seksu przez net. > > hmmm a temu nie zaprzeczę....;-P Odpowiedz Link
heldbaum Re: Asiulka 23.05.06, 00:24 bardzo ciekawy pomysł,oby znalazł naśladowczynie na forum Odpowiedz Link
heldbaum Re: Asiulka 23.05.06, 00:28 nane why? właściwie mów mi van,tak wolę zrodziła się nowa,świecka tradycja na forum Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Asiulka 23.05.06, 00:29 jestem za!! obiema łapkami!!!! nane bierz w koncu przykład!!! Odpowiedz Link
heldbaum Re: Asiulka 23.05.06, 00:37 nane,co to ma być? no weż mnie uszczypnij bo mnie oczka szwankują Odpowiedz Link
heldbaum Re: Asiulka 23.05.06, 00:34 Tygrys komara dusi nawet gg wyłączyła ziomalka pewnie kot ją grzeje Odpowiedz Link
voker Re: Asiulka 23.05.06, 00:30 nane1 napisała: > poprzewracalo wam sie w dupach.... > zazdrosna? Odpowiedz Link
voker ps 23.05.06, 00:59 wyslalem Asi link do tego watku moze wnerwic sie i skasowac zdjecie, wiec jesli chcecie je zachowac, to radze sie spieszyc... Odpowiedz Link
asiulka81 Re: ps 23.05.06, 15:02 heldbaum napisał: > juz jest na twardzielu no wiecie! )) Odpowiedz Link
roborobi Re: ps 23.05.06, 15:06 Nawet niktórzy zastanawiaja sie czy tapety sobie nie zrobić Odpowiedz Link
asiulka81 Re: ps 23.05.06, 15:09 roborobi napisał: > Nawet niktórzy zastanawiaja sie czy tapety sobie nie zrobić jaaaasne a swistak siedzi i ... Odpowiedz Link
roborobi Re: ps 23.05.06, 15:13 Ale brak twarzy trochę zniechęca do zrobienia tego P.S. No i jeszcze żonaci sie boją, że będą mieli gadane Odpowiedz Link
asiulka81 Milo mi ze sie komus podobam :) 23.05.06, 15:09 Dziekuje voker za linka Watek mnie nie wnerwil Jest w porzadku. Mozecie krytykowac. Moze skorzystam z uwag i se jakas operacyjke strzele Odpowiedz Link
roborobi Re: Milo mi ze sie komus podobam :) 23.05.06, 15:15 ja całego wątku nie czytałem, ale nie przejmuj się krytyką, ważne jakie Ty masz podlad na to jak wygladasz Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Milo mi ze sie komus podobam :) 23.05.06, 15:16 > Moze skorzystam z uwag i se jakas operacyjke strzele świetny pomysl. Usuń to czarne co masz na sobie i popraw ostrość Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Milo mi ze sie komus podobam :) 23.05.06, 15:19 swawolny.diabel napisał: > > Moze skorzystam z uwag i se jakas operacyjke strzele > > świetny pomysl. Usuń to czarne co masz na sobie i popraw ostrość jak zwykle jestes mily zrobie tak jak mi kazesz, moze jeszcze pokaze twarz, a potem znajomi mnie rozpoznaja i beda wytykac paluchami za duzo bzdur w necie pisze aby sie zdobyc na taki krok Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Milo mi ze sie komus podobam :) 23.05.06, 15:29 > jak zwykle jestes mily Ciesze sie że to doceniasz Odpowiedz Link
voker Re: Milo mi ze sie komus podobam :) 23.05.06, 17:31 Czarne niech zostanie, ale tylko to, nic pod spodem i inna poza (oborcona w kierunku obiektywu) Odpowiedz Link