anxiety3 19.03.07, 18:31 Gorącą zupę ogórkową ) wiecie, jak mi dobrze? ) Ja ja dawno ogórkowej nie jadłam ! A w weekend jadłam szczawiową )) Chyba zacznę znowu zupy jadać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: A ja mam... 19.03.07, 18:34 anxiety3 napisała: > Gorącą zupę ogórkową ) wiecie, jak mi dobrze? ) I morał z tego taki: zupa ogórkowa - orgazm murowany) > Ja ja dawno ogórkowej nie jadłam ! A w weekend jadłam szczawiową )) Tej szczawiowej zazdroszczę - pyyychota I smacznego!1 Ja miałam rosołek - za pyszny rosołek dam się zgwałcić) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: A ja mam... 19.03.07, 18:37 > I morał z tego taki: zupa ogórkowa - orgazm murowany) Az tak dobrze to mi nie jest ) > Ja miałam rosołek - za pyszny rosołek dam się zgwałcić) Mam dość rosołków, to dlatego nie lubię zup, a raczej odwykłam od ich jadania. Odpowiedz Link
asiunia311 Re: A ja mam... 19.03.07, 18:42 anxiety3 napisała: > Az tak dobrze to mi nie jest ) Nie?? Ale od czegoś trzeba zacząć...) > Mam dość rosołków, to dlatego nie lubię zup, a raczej odwykłam od ich jadania. Wiesz, ja też mam okresy, kiedy nie mogę patrzeć na zupy ( prócz rosołku), szczególnie latem. Ale generalnie lubię. Odpowiedz Link
suczka78 Re: A ja mam... 19.03.07, 19:29 mnia mniam zupcia ogórkowa ..lubie!!! daj troszke anx Odpowiedz Link
wojtek56 Re: A ja mam... 19.03.07, 19:45 Raz w życiu będę zgryźliwy, a niech tam: proponuję przemianować to forum na MiS - Mężczyźni i Szczaw. Odpowiedz Link
eleni80 Re: A ja mam... 22.03.07, 23:44 zazdroszczę ;P myślałam, że zwymiotuję jedząc 15 cm krewetki z wybałuszonymi oczyma ;P Odpowiedz Link