anxiety3 Re: Czas leci za szybko 07.05.07, 16:14 Albo za szybko, albo za wolno...Nigdy jak powinien Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Czas leci za szybko 07.05.07, 18:23 oj tak....brakuje mi jakiejś mozliwości ręcznej regulacji... Odpowiedz Link
iselin.maj Re: Czas leci za szybko 10.05.07, 22:50 Stanowczo za szybko. Jest niesprawiedliwy. Zwłaszcza dla kobiet :d Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Czas leci za szybko 07.05.07, 18:47 Ale zauważyłaś, że niesamowicie przyspieszył, kiedy się skończyło 22-24 lata? Przedtem w poniedziałek nie można się było doczekać końca tygodnia, a teraz zapier...jak mały Kazio Odpowiedz Link
jill5 Re: Czas leci za szybko 12.05.07, 17:14 Co? Coooo? Ze ile...mowisz 22? O cholera...(( Odpowiedz Link
daggy4 Re: Czas leci za szybko 09.05.07, 09:10 i w zlym kierunku, tzn. nigdy nie zawraca Odpowiedz Link
eleni80 Re: Czas leci za szybko 13.05.07, 20:44 w złym kierunku? chyba nie chcesz się obudzić jutro z pieluchą i smoczkiem? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Czas leci za szybko 10.05.07, 21:39 niestety nie mamy na to żadnego wpływu. Odpowiedz Link
anxiety3 STOP STOP STOP!!!!!! 14.05.07, 08:01 Do jasnej...!!! niech go ktoś zatrzyma...Prosze... Odpowiedz Link
kookardka Re: STOP STOP STOP!!!!!! 14.05.07, 12:16 Ja bym chciała się zahibernować na jakiś czas... czy jakiś gabinet kosmetyczny ma to już w swojej ofercie ? Odpowiedz Link
eleni80 Re: STOP STOP STOP!!!!!! 14.05.07, 12:56 no właśnie... ostatnio mi się sniło, że płakałam, że już jestem w domu Odpowiedz Link
kookardka Re: STOP STOP STOP!!!!!! 14.05.07, 14:34 ja też ostatnio płakałam we śnie ... taką jedną france za kudły tarmosiłam a inny taki francowaty stał i się z tego śmiał ... jak się obudziłam to miałam mokre oczy i nie mogłam złapać oddechu... brrr Odpowiedz Link
rachela180 Re: STOP STOP STOP!!!!!! 14.05.07, 17:59 stop, stop, stop - to taki tytuł piosenki ViaGry jest youtube.com/watch?v=L5oKGN92OrA Odpowiedz Link
rachela180 Re: STOP STOP STOP!!!!!! 14.05.07, 18:12 youtube.com/watch?v=7tH6dcG45sU&mode=related&search= a tu teledysk macie po angelsku chyba Odpowiedz Link
kookardka Re: STOP STOP STOP!!!!!! 15.05.07, 06:12 czy takie sukienki nosi się w piekle ? jeśli tak, to ja chcę do piekła Odpowiedz Link
kookardka Re: Czas leci za szybko 15.05.07, 10:16 "Czas" Czas płynie wciąż tak jak wąż poplątany ogon Dnia minionego mgłą ktoś wypatruje nocą Gwiazd zimny śmiech wiatru gwizd szary przedsmak świata Jest nie ma nic chwil minionych już nie złapiesz Spójrz Oto życia twego tajemnicza księga Pisana piórem gwiazd atramentem tęczy W ozdobnych kartach zatrzymany czas Burzowe chmury słoneczny blask Świat znany i nieznany Patrz W pajęczynę zawiązane twoje drogi Poplątane wiatrem pomylone mrokiem W zaułków gąszczu spłoszona myśl Iluzja przepaść wątła nić Ostrożnie stawiasz kroki Spójrz W starym kotle kipi wywar z twoich marzeń Pragnienie żądza potrzeba władza W kipieli wiary namiętności błysk W oparach jawy tęsknoty krzyk Obejrzyj się za siebie Wiedz Ja znam wszystkie twoje tajemnice Układam twoje myśli Niczego nie ukryjesz To moja dłoń układa twój szlak Pod nogi piasek czy w plecy wiatr Beze mnie nic nie znaczysz Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Cycaty:D 18.05.07, 21:21 czas to krawiec kulawy - Pawlikowska On się nie spieszy , to my nie nadążamy - Tołstoj Odpowiedz Link
kookardka Re: Cycaty:D 19.05.07, 10:05 A kiedy przyjdzie także po mnie zegarmistrz światła purpurowy, by mi zabełtać błękit w głowie to będę jasny i gotowy spłyną przeze mnie dni na przestrzał zgasną podłogi i powietrza na wszystko jeszcze raz popatrzę i pójdę nie wiem gdzie - na zawsze. Odpowiedz Link