tigrissimo 25.09.07, 07:45 pozdrawiam wszystkich z Tatr. Piekna pogoda, slonce i poczatki zlotej jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 25.09.07, 08:08 aaaaaaaaach. ja tez chceee:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 25.09.07, 10:51 przypomnialo mi sie, zjedz szarlotke,za nas wszystkich,a przynajmniej za mnie:) dla mnie juz nie ma pewnie szansy zebym sie wybrala w gory w tym roku.. a nigdzie nie ma tak dobrej szarlotki.. no nie liczac kuchni mojej babci.. ale to co innego;) Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 25.09.07, 11:05 no ba :-) szarlotka w tatrach to runda obowiazkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 25.09.07, 14:48 kurczę, ale Ci dobrze!!! Przyznaj się, trenujesz przed naszymi biegami...teraz to napewno zostanę w tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 25.09.07, 17:29 kuncwotek,to bede ci mogla machac z szarego konca;> jak sie w koncu do waszych biegow przylacze;) Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 25.09.07, 20:28 wbrew pozorm nie jest to wyczynowa praca. Ale dzis przed 17 zrobilam sobie treningowe wejscie pod gorke i w dol. Trase przewidziana na 1h40 min zrobilam w 50 min. Czyli nie jest ze mna zle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 25.09.07, 21:27 w górach też biegam, bo je kocham!!! A Tobie zazdroszczę;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 26.09.07, 18:06 kuncwotku doszedl do ciebie mms? pozdrawiam wszystkich milo Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 26.09.07, 21:15 doszedł!!! Podziękowałam na gg;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: pozdrowienia spod samiuśkich Tater 30.09.07, 20:02 no tak :-) Ja włączałam gg wieczorami. Korzystałam z internetu w telefonie. Okazało się, ze bardzo się przydał :-) Jestem już w Komorowie i zgłaszam gotowość do biegania. Mam nadzieję, że jutro dam radę. Odpowiedz Link Zgłoś