mamgrosik 21.07.14, 23:41 Mam kilka pytań odnośnie statystyki na blogger oraz zrobienia wtyczki na fb. Ktoś może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamba27 Re: Blogger - kilka pytań 23.07.14, 21:09 ja mam tam bloga. pisz, odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamgrosik Re: Blogger - kilka pytań 27.07.14, 22:38 Pierwsza sprawa to wtyczka społecznościowa na facebook, ale żeby wyglądała dokładnie jak na google + , która jest na mojej stronie screen mojej strony Chodzi mi o to, żeby wszystkie wtyczki wyglądały tak samo i wysuwały się z prawej strony. Kolejna. Zmieniłam szablon bloga na dynamiczny i na pasku po lewej stronie można dowolnie sobie go zmieniać. Ale czy można ta opcję usunąć? Tzn. żeby zachować taki format jak wybrałam bez możliwości zmian przez czytelnika? Trzecia sprawa. W panelu bloggera widzę ilość wyświetleń bloga, ale ono chyba uwzględnia również moje. Gdy klikam na link "nie uwzględniaj własnych wyświetleń" system myśli myśli i myśli i nic się nie dzieje. Nie mam pojęcia co jest grane? Chciałabym również, żeby można było mój blog dodać do listy czytelniczej innych użytkowników bloggera. Ale nie wiem jak to umożliwić :/ I ostatnia sprawa, która mnie nurtuje, to czy jest napisana bardzo prostym i zrozumiałym dla laika językiem interpretacja wyników google analytics? Z góry baaaardzo dziękuję za pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś