brytan 03.07.03, 09:30 czy jezeli mi pisza ze licencja wygasla (po roku)- czy to znaczy ze musze znowu bulic za odnowienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Norton antywi IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 09:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Norton antywirus IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 09:57 I tak, i nie. 1. Wygaśnięcie licencji dotyczy możliwości aktualizacji bazy sygnatur wirusów. A przecież nie musisz ich uaktualniać. 2. Możesz zainstalować od nowa system, zainstalować NAV i znowu będziesz mógł rok go użytkować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio4 Re: Norton antywirus IP: *.saskatoonhealthregion.ca 03.07.03, 18:32 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > I tak, i nie. > > 1. Wygaśnięcie licencji dotyczy możliwości aktualizacji bazy sygnatur wirusów. > A przecież nie musisz ich uaktualniać. > 2. Możesz zainstalować od nowa system, zainstalować NAV i znowu będziesz mógł > rok go użytkować. Ja place. Ale przez jakis czas na moment cofalem czas komputera poprzez klikniecie na zegar w dolnym prawym rogu. Sciagalem update do antywirusa i instalowalem go. Potem zegar znowu ustawialem na biezaca date. Zawsze dzialalo a zmiana czasu jest naprawde malo klopotliwa. Ale lepiej i uczciwiej zaplacic. Wtedy zreszta mozesz miec pomoc z Nortona jak naprawde cie cos zlego spotka a przeciez moze. Mi sie kiedys wirus przekradl przez e-mail i od razu zniszczyl antywirusa i poczynil wiele innych szkod. Dwa tygodnie lizalem rany bo wlasnie wtedy bralem updaty na lewo i nie moglem ich prosic o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re:poczytaj strone masz link IP: *.toya.net.pl 03.07.03, 19:08 www.symantec.com/region/pl/product tam piszą że tylko ma się prawo do bazy anty wirusowej rok ale jak wezniesz antywirusa z 2001 r nortona to on chyba sciąga baze antywirusową .... Odpowiedz Link Zgłoś