matheos2 21.07.11, 09:35 Kochani. Poszukuję informacji o koncertach na Krecie w sierpniu. Czy ktoś z Was ma może jakiś pomysł, gdzie mogę to znaleźć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matheos2 Re: zapytac Tomka? ... :-) 21.07.11, 11:10 Słusznie!!! Dzięki Jacku. Biorę to też, ale myślałem, że ktoś z obecnych na Krecie widzi jakieś plakaty na słupach, ogrodzeniach, drzewach itd... Odpowiedz Link
gacek9595 Koniec lipca na Krecie... 21.07.11, 19:58 moje marzenie niespełnione jak do tej pory : www.yakinthia.com/2011.html Odpowiedz Link
sebask1 Re: Koniec lipca na Krecie... 22.07.11, 22:13 Fajnie że przypomniałeś, może się do tego czasu taksówkarze odblokują Pireus Odpowiedz Link
leptomeria Re: zapytac Tomka? ... :-) 22.07.11, 23:42 Jestem od tygodnia w trakcie wysłania Tomkowi folderu Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: Koncerty 24.07.11, 12:55 Maćku, Napisz w jakim dokładnie terminie będziesz na Krecie. Przeglądam w wolnych chwilach trochę trasy koncertowe, to spróbuję "wyśledzić" więcej na Krecie (niestety w tym roku nie znalazłem na razie strony,która zbierałaby koncerty z całej Grecji -znany mi portal, który tak robił, w tym roku zbiorczej listy koncertów nie prowadzi), więc trzeba szukać vima vima Na razie widzę piękny koncert 24 sierpnia- w teatrze w Technopolis (Iraklio) zaśpiewa Eleftherija Arvanitaki! Pozdrawiam Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: Koncerty- mam więcej :-) 24.07.11, 13:22 Mam na ten moment więcej koncertów dla Iraklio: 6 sierpnia- Kipotheatro - Thanasis Papakonstandinu- jedna z legend greckiego endechno (jeden z moich najulubieńszych artystów, muzyka dość trudna ale fascynująca) 9 sierpnia- Kipotheatro- wieczór-święto Związku Studentów Krety- występują zespoły, m.in.takich sław muzyki Krety, jak Ross Daly, Stelios Petrakis, Jorjis Ksiluris, Vasilis Stavrakakis, Kieli Thoma, Zacharijas Spiridakis i inni 10 sierpnia- Pangritio Stadio (wielki Stadion Kreteński)- koncert Michalisa Chadzijanisa 23 sierpnia- Kipotheatro- Michalis Dzuganakis (najszybsze lauto Krety )- dość ekscentryczny ale i charyzmatyczny muzyk kreteński, bardzo znany w całej Grecji 25 sierpnia- Kipotheatro- wieczór muzyki kreteńskiej- Spiros i Chrisula Sifojorgaki oraz jedna z legend muzyki Krety- Janis Markojanakis 27 sierpnia- Kipotheatro- Nikos Portokaloglu 29 sierpnia- Kipotheatro- muzyczna podróż z Grecji do Konstantynopola ze słynną kompozytorką Evanthiją Rembutsika 31 sierpnia- Pili Vithleem (Brama Betlejem)- wieczór muzyki kreteńskiej- zespół Andonisa Frangiadakisa Odpowiedz Link
matheos2 Re: Koncerty- mam więcej :-) 24.07.11, 14:34 Tomek, jesteś Wielki, jak zwykle zresztą! Dziękuję!!! 10.08. może mi się uda.... Odpowiedz Link
tomaszkozlowski1 Re: Koncerty- Mitropanos Kotsiras Basis 24.07.11, 21:03 Maćku, mam niespodziankę Mam nadzieję, że będziesz jeszcze wtedy na Krecie- na niedalekiej Santorini 12 sierpnia odbędzie się koncert jednej z najgłośniejszych tras koncertowych tego lata!- Dimitris Mitropanos- Janis Kotsiras- Dimitris Basis - a więc trzy wspaniałe głosy razem! (historyczna okazja!). Koncert odbędzie się w miejscu Inopiijo (dosłownie Winiarnia , Οινοποιείο ). Odpowiedz Link
matheos2 Re: Koncerty- Mitropanos Kotsiras Basis 24.07.11, 22:21 Wiem o tym wydarzeniu, śledzę bardzo pilnie wszystkie wrzutki na yuotubie od pierwszego koncertu. Oj pięknie by było, gdybym tam był... Odpowiedz Link
matheos2 Re: Koncerty 26.07.11, 19:34 Δύο χρόνια μετά από τις δύο άκρως επιτυχημένες συναυλίες που πραγματοποίησε το 2009 ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης στο νησί της Κρήτης, σε Ηράκλειο και Χανιά, ετοιμάζεται να βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά του κοινού της Μεγαλονήσου, για μία συναυλία αυτή τη φορά και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο στις 3 Αυγούστου. Η μεγάλη συναυλία θα λάβει χώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 21:30 μ.μ. με γενική είσοδο 20 ευρώ. Η προπώληση των εισητηρίων έχει ξεκινήσει και τα σημεία προπώλησης είναι τα εξής: To tak dla chętnych 3.08.2011 na Krecie na "Wielkim Stadionie" koncert Giannisa Polutarxosa. Polecam gorąco, warto to zobaczyć. Odpowiedz Link