pietnacha40 30.06.12, 11:23 wydaje mi się ,ze kiedyś czytałam tutaj ,ze mozna .Ale bym się chciała upewnić . Czy mozna tam spędzić noc ? Noc może na jachcie , ale wieczór, ognisko ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f a kto Ci zabroni?;-) 30.06.12, 11:59 To najpieknijesza sprawa, właśnie podjechac wieczorem, zrobic grilla, lub ognisko, przepac sie na piasku i rano do 10 miec Balos dla siebie (no i dla kilkunast podobnych amataorów wschodu słonca...) Odpowiedz Link
pietnacha40 Re: a kto Ci zabroni?;-) 30.06.12, 12:51 to się cieszę myślałam ,ze to moze podchodzić pod jakis park narodowy . Odpowiedz Link
jacek1f Samaria jest chyba jedynym "parkiem".... 30.06.12, 20:07 Na Elafonisi tez mozna pobawic sie. Odpowiedz Link
malgosia-t-13 Re: Balos 01.07.12, 18:28 Tylko jeszcze taki szczegół: na Elafonisi są prysznice i obozowisko można rozłożyć praktycznie koło samochodu. Na Balos cały ekwipunek trzeba znieść na plecach (a potem wnieśc) i zadowolić się morską wodą. Odpowiedz Link