megalonissos 03.07.07, 21:52 Mam do Was prośbę - może ktoś z Was był na Patmos i zna na wyspie jakiś hotel , kontakt z nim. Pytam gdyż póki co bezskutecznie wysyłam maile, rezerwacje do hoteli, które znajduję w google. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amigo50 Re: Pytanie o Patmos 03.07.07, 23:46 Na Patmos byłem, ale w sprawie hotelu chyba niewiele Ci pomogę. Ja, jak ślimak, swój domek zawsze mam ze sobą ) W porcie Skala, do którego zawijają promy i jachty, raczej nie było widać tak powszechnych w innych miejscach informacji o pokojach do wynajęcia. Nie kojarzą mi się także żadne szyldy hotelowe. Przeglądnąłem nawet przed chwilą zdjęcia z Patmos aby znaleźć choćby szyld jakiegoś hotelu... i też nic. Na jednym ze zdjęć udało mi się odczytać numer telefonu do willi, którą pamiętam, bo zrobiła na mnie pozytywne wrażenie i pamiętam ze względu na nazwę. Willa nazywa się Knossos a odczytany telefon to: 0247-321-89. Nie wierzę jednak w to, żeby pod przypływającymi promami nie oczekiwali ci, którzy mają pokoje do wynajęcia a takie są! Pamiętam, że jak chodziliśmy po Chorze, to trafiliśmy do takiej kawiarenki, w której była informacja, że mają pokoje do wynajęcia. Także w Skali, na samym końcu portu, tam gdzie cumują jachty, jest taki sklep z akcesoriami żeglarskimi, wędkarskimi i jakimiś tam jeszcze związanymi z morzem a nazwa tego sklepu miała sugerować, że jest to centrum morskie (dokładnej nazwy jednak nie pomnę)na wystawie była przyklejona wielka kartka informująca, że posiadają dane o wolnych pokojach. W moim "banku danych" jest kilka namiarów na hotele na Patmos, ale informacje cenowe są raczej zniechęcające. Jeżeli jednak uznasz, że lepsze takie niż żadne - odezwij się. Odpowiedz Link
megalonissos Re: Pytanie o Patmos 04.07.07, 08:32 Bardzo proszę podaj te namiary.Co prawda nie chciałabym zbyt drogiego lokum ale wolałabym zanocować i nie wracać o 3-ciej w nocy. Odpowiedz Link
jacek1f poczytaj tez tu: 04.07.07, 08:54 www.greeka.com/dodecanese/patmos/hotels/patmos-apartments.htm Odpowiedz Link
amigo50 Re: Pytanie o Patmos 06.07.07, 00:43 Namiary wysłałem Ci na skrzynkę pocztową. Gdyby były jakieś problemy - daj znać. Odpowiedz Link