acek2004 23.07.08, 17:58 Kochana moja, poniewaz utopilem telefon na Krecie i nie dziala to plizz wyslij mi do siebie namiary usciski j,acek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: do Acka - Jacka :) 23.07.08, 20:55 Aaa to i pewnie nie odebrałeś moich pozdrowień - pozdrawiałam Cię "zaglądając" leciutko na Kretę Namiary moje.. proszę bardzo: - mobile phone: xxxx - tel. domowy: 0 22 xxxx - tel. służbowy: 0 22 xxxx - adres: 04-.... Warszawa, ulica yyyyy - Gadu Gadu: zzzzzzz - PESEL: 64..... - NIP: xxxxxx - nr konta bankowego: brakDDD - PIN: tym bardziej brakDD - rozmiar biustonosza: abcdefgh... ... to może już te namiary lepiej mailem Ci wyślę???? Filia. B. Odpowiedz Link
ewa.mila Re: do bebiaczka 23.07.08, 22:08 Kochana - wysłałam maila do Ciebie, na gazetę ... nie ma odpowiedzi, może tam nie zaglądasz wcale ... Odpowiedz Link
acek2004 Re: do Acka - Jacka :) 24.07.08, 09:58 rzecz jasna ze mailem , ale zaskocze Cie , karta SIM mi dziala, wiec po wymianie aparatu an model sprzed wojny, mam stary numer ale niestety bez jakichkolwiek danych teleadresowotelefonicznych sciskam j.acek Odpowiedz Link
bebiak Re: do Acka - Jacka :) 24.07.08, 10:19 Kurczę...wysłałam wczoraj wieczorem wszystko mailem... Nie mów, że nie dostałeś!!! Na gazetowy adres posłałam Uściski. B. Ajjj, i ten mail Ewy... - kurczę, chyba gonię w piętkę bo mi umykają już maile nawet( <wnerw> Odpowiedz Link
aka10 Re: do Bebiaka 04.08.08, 22:04 www.youtube.com/watch?v=MRuE6ZE6xTA Mialas racje, facet jest rewelacyjny. Chyba mnie calkiem opetal. "Facing the Audience"... /w srode zalatwiam, co obiecalam/ Odpowiedz Link
bebiak Re: do Aki o boskim Spanoudakisie :-) 04.08.08, 22:46 aka10 napisała: > Mialas racje, facet jest rewelacyjny. Chyba mnie calkiem opetal. Ha ha!!! Alez sie ciesze!!! Z mojej strony byla to wieeeeelka milosc od pierwszego slyszenia - opetanie nadal trwa (niedawno rozpoczelam poszukiwania w chatce jednej jego plyty z muzyka z filmu Alexandros - no diabel ogonem nakryl, a sytuacyjna, bo kupilam na koncercie w Odeonie Attycusa przeciez.. Niezapomniany to koncert w Atenach 2006 ... piekny, przypadkowy - tak napisalam wtedy na stronie ku pokrzepieniu serc... Największą frajdą dla mnie było odkrycie, że oto właśnie w Odeonie Heroda Attycusa na Akropolu rozpoczął się koncert Stamatisa Spanoudakisa – autor muzyki do między innymi wspaniałego filmu „Nyfes” zupełnie w swoim czasie zawładnął moim sercem. Oczywiście nie było już możliwe zdobycie biletu na ten koncert, ale zasiedliśmy na marmurowym schodku tuż obok wejścia i zasłuchani w dźwięki wspaniałej muzyki skomponowanej przez Spanoudakisa podnosiliśmy co jakiś czas głowy w górę, aby popatrzeć na grę świateł widoczną w „oknach” Odeonu, na ciemne nad nami niebo z widocznymi gwiazdami.... Wspaniałe to wydarzenie dla mojej duszy i wspaniała niespodzianka – tego przecież nie oczekiwałam. Caluje Cie zauroczona Anisiu)) B. Odpowiedz Link
aka10 Re: do Aki o boskim Spanoudakisie :-) 12.08.08, 23:37 www.youtube.com/watch?v=e8z_NMTk8o0 Rewelacyjna muzyka i nieco historii... Odpowiedz Link
bebiak Haris Alexiou w pigułce - dziękuję !!!!! 13.08.08, 00:01 Ale świetnie to zrobione - tylko zaostrza apetyt he he Taka mała pigułka a jak wiele, no i to Flamenco... jeden z bardziej energetyzujących utworów.... Piękne! Dzięki Aka mou - Ty zawsze wiesz czym mnie zadowolić Filia polla. B. Odpowiedz Link