renza1 19.03.09, 17:42 witam wszystkich bardzo ciepło zakochałam się w Grecji chociaż byłam dopiero dwa razy .I tak śledzę te wasze wpisy i strasznie zazdroszczę i czytam dużo na temat Grecji i tak znalazłam stronę z kamerkami www.cameramatrix.gr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszkozlowski1 Re: kamerki w Grecji 19.03.09, 22:40 Witaj, super stronka. Rośnie na forum lista fajnych linków Odpowiedz Link
ewamalgorzata Re: kamerki w Grecji 19.03.09, 23:50 No własnie - był kiedyś chyba taki wątek z kamerkami,ale nie wiem, może został już zarchiwizowany? Pamiętam, była taka jedna, skierowana na wiatrak w porcie na Paros, Bebiak mi do niej machała i widziałam, słowo Odpowiedz Link
synnefianka Re: kamerki w Grecji 20.03.09, 16:47 Kiedyś dostałam kamerkowe pozdrowienia z Mykonos.. Podaje link do kamerek w tamtym kierunku: www.mykon.net/mtest/index.php Odpowiedz Link
zo_h Re: kamerki w Grecji 20.03.09, 17:11 Oj wielkie dzięki ... fajnie zobaczyć znów niektóre z tych miejsc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link