tomzoliborz 25.02.10, 21:38 Co ta trasa jakaś żałobna "same" cmentarze hehe. Link Zgłoś Obserwuj wątek
d_r_e_x Re: Masa 26 luty 2010 26.02.10, 08:39 Do dyskusji o lutowej WMK zapraszam na nasze forum: forum.masa.waw.pl/index.php?topic=187.0 :) Link Zgłoś
tomzoliborz Re: Masa 26 luty 2010 26.02.10, 13:10 To już chyba wszyscy wiedza o nowym forum a tutaj czuje się jak na polsacie co chwila reklama hehe. Prawie jak spam. A tam nie zapisałem się jeszcze. pzdr Link Zgłoś
roweroraffi Re: Masa 26 luty 2010 26.02.10, 23:37 tomzoliborz napisał: > To już chyba wszyscy wiedza o nowym forum a tutaj czuje się jak na polsacie co > chwila reklama hehe. > Prawie jak spam. > A tam nie zapisałem się jeszcze. To ja radzę się zapisać. Z zalet wymienię to, że na nowym forum... nie ma reklam nowego forum :-))))) Link Zgłoś
d_r_e_x Re: Masa 26 luty 2010 27.02.10, 00:22 roweroraffi napisał: > tomzoliborz napisał: > > > To już chyba wszyscy wiedza o nowym forum a tutaj czuje się jak na polsac > ie co > > chwila reklama hehe. > > Prawie jak spam. > > A tam nie zapisałem się jeszcze. > > To ja radzę się zapisać. Z zalet wymienię to, że na nowym forum... nie ma rekla > m > nowego forum :-))))) > > Ponadto, możesz tam popisać o Masie, pooglądać fotki, a nie rozmawiać o reklamowaniu forum gdzie możesz popisać o Masie i na przykład pooglądać fotki z Masy. :] Link Zgłoś
tomzoliborz Re: Masa 26 luty 2010 27.02.10, 13:58 NO dobrze to dam się zreformować ;) Aaaa jakieś gratisy dla nowych forumowiczów przyznajecie, np. jakiś pakiet powietrza do kół, czy też trochę siły w pedały ? ;) pozdrawiam Tom Link Zgłoś