Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kross Trans Pacific

IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 21:56
    Szukam kobiecego roweru na wypady do lasu i do jazdy po mieście.
    Co myślicie o takim rowerze?
    rower.com.pl/-p-301105.html?cPath=34_0_6_698_2091_2096
    ps. czy orientujecie się dlaczego sklepy typu go-sport sprzedają m.inn rowery krossa pod własną marką - jaki jest tego cel, jak z jakością podzespołów? - ten sam rower pod nazwą go-sport jest tanszy o 100-200zł.

Dziękuję za odpowiedzi
    m
    Obserwuj wątek
      • snowride Re: Kross Trans Pacific 05.04.11, 22:03
        Coś mi się kiedyś obiło, że Kross robi rowery dla Go Sport. Z jakością nie powinno być problemu, podzespoły jeśli są takie same to z pewnością pochodzą od tych samych producentów.
      • media_hole Re: Kross Trans Pacific 06.04.11, 14:03
        Wydaje mi się, że lepiej kupić Krossa pod nazwą Krossa - nie spotkałam się do tej pory z taką praktyką, jaką ma go-sport i w sumie nie wiem, co o tym sądzić.. Ten zalinkowany model też wpadł mi w oko, na mudserwisie jest nieco tańszy:
        www.mudserwis.com/kross-2011-trans-pacific-p-1412.html
        Ale zdecydowałabym się raczej na model z 2009 roku, niewiele odbiega od najnowszego, a jest jednak zdecydowanie tańszy:
        www.mudserwis.com/kross-trans-pacific-28-2009-p-235.html
        • Gość: martaska Re: Kross Trans Pacific IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 20:52
          pytałam dzisiaj pracownika gosportu - rzeczywiście kross ma umowe i produkuje dla nich rowery - wygląd, jakość, podzespoły te same, tylko cena 1399zł.
          Dziwna polityka bo dla 100zł oszczędności raczej nie kupie roweru noname.
          ----
          podbijam temat - proszę o wypowiedzi nt jakości tego roweru, oraz awaryjności produktów krossa
          • snowride Re: Kross Trans Pacific 07.04.11, 21:07
            Też wolałbym mieć Krossa niż rower z takiego marketu jakim jest Go Sport.... Odnośnie jakości - przeglądam często fora rowerowe i w wielu wątkach pojawiają się Krossy, słyną z dobrego stosunku jakości do ceny, także nie ma się czego obawiać moim zdaniem.
        • Gość: kocham Janka media_hole pracownik czy rzecznik ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.11, 19:47
          pytanie czy jesteś pracownikiem czy rzecznikiem Mudsmród

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka