Gość: olo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:53 W 42.5 roku życia wjechałem pierwszy raz na dużą górę - na Stożek. Czuję wszystko w kościach, ale jestem zadowolony. Napiszcie jakie góry zdobyliście na rowerze. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: vernalis Re: Sukces!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 18:46 Gratulacje! Co to za góra, pierwsze słyszę? Ja wjechałem i zjechałem z kilku małych krajowych górek, ale też miałem frajdę. Link Zgłoś
kelo Re: Sukces!? 18.05.04, 06:31 Gość portalu: vernalis napisał(a): > Gratulacje! Co to za góra, pierwsze słyszę? > Ja wjechałem i zjechałem z kilku małych krajowych górek, ale też miałem frajdę. Stożek - góra graniczna z pięknym schroniskiem, dominuje nad Wisłą 997 m. n.p.m. trasa z Jawornika przez Soszów do przełęczy Kubalonka i zjazd do Jawornika 33 km. Link Zgłoś
klymenystra Re: Sukces!? 17.05.04, 19:01 oo to gratuluje:) dla mnie sukcesem jest wjechac pod gore od wisly na moje osiedle w krakowie :> gorka krotka ale stroma. ale juz nie zsiadam :) Link Zgłoś
lewocz Re: Sukces!? 18.05.04, 22:34 Gratulacja i zachęcam do kolejnych zdobyczy. Ja też sporo jeździłem po górach , teraz kiepsko z czasem ale staram sie jak mogę. Zapraszam na moją stronę do działu rowerowego. Opisałem tam właśnie wszystkie góry na które wjechałem na rowerze. M.in. Klimczok,szyndzielnia, błatnia, turbacz,magurka wilkowicka,leskowiec,wlk.racza,chryszczata, magura wątkowska i małastowska i wiele, wiele innych. Ale najwyżej wjechalem nie na górę ale na przełęcz w Rumunii, na drodze transfagaraskiej . Wysokość ok 2040 m.n.p.m. Link Zgłoś