Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fotelik yepp maxi

01.04.12, 08:55
    Witajcie,
    Potrzebuję wymienić fotelik rowerowy.Do tej pory używałam fotelika przedniego Weeride i byłam super zadowolona,ale w tym roku jest już za mały dla synka.
    Poszukuję tak więc już fotelika montowanego na bagażnik i wpadło mi w oko coś takiego

www.t-bike.pl/fotelik-rowerowy-yepp-maxi-11528.html
    Jest zupełnie inny niż cała reszta wszystkich fotelików i oczywiście niestety też nietani,więc gdyby wypowiedzieli się użytkownicy tylnych fotelików,to byłabym wdzięczna.
    Młody ma teraz 4 lata,więc raczej nie będzie zasypiał mi w trakcie jazdy :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Waldi Re: fotelik yepp maxi IP: *.play-internet.pl 12.05.12, 12:17
        Witam
        ja fotelik oceniam bardzo pozytywnie, mój synek też był bardzo zadowolony. Zaczynamy przygodę z jazdą na rowerze więc zdecydowałem się go sprzedać. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać. Fotelik jest w bardzo dobrym stanie, widać normalne ślady użytkowania.Cena do uzgodnienia.
        Pozdrawiam.
        • Gość: vamos Re: fotelik yepp maxi IP: *.ip.netia.com.pl 10.07.12, 17:15
          witam

znalazłem taki na alllegro: allegro.pl/holenderski-fotelik-rowerowy-yepp-maxi-z-uchwytem-i2476555282.html

czy może ktoś polecić tego producenta ??
        • Gość: Mama Re: fotelik yepp maxi IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 20:56
          Zainteresowana jestem fotelikiem Yepp maxi, jak jeszcze nie sprzedałaś - daj znać. Pogadamy o cenie. izula1122@gmail.com
      • gom1 Re: fotelik yepp maxi 13.07.12, 08:34
        itinere.pl, skoro fotelikami zajmujesz się zawodowo, to zapytam o jedną rzecz :-)

Hamax Siesta i Hamax Siesta Plus. Pierwszy mocowany do sztycy, drugi - na bagażnik. Który system amortyzacji jest lepszy i dlaczego?
      • gom1 Re: fotelik yepp maxi 13.07.12, 12:28
        Dzięki :-)

O bagażniku wiem. Wersja Plus kusi właśnie amortyzacją oraz dodatkowymi PLUS-gadżetami (sakwy, koszyki). Natomiast za wersją "zwykłą" przemawia właśnie fakt, że jest uniwersalna; fotelik można sprawnie przekładać między rowerami, a gdy dziecko podrośnie - łatwiej sprzedać.

A sam bagażnik nie jest znowu taki drogi. Owszem, wersja "wypasiona" kosztuje prawie trzy setki. Ale "podstawowa" jest dostępna za niecałe 100 PLN (Hamax Plus Basic). I dostępny praktycznie od ręki, w końcu jesteśmy w UE ;-)

Mam jeszcze trochę czasu do namysłu, najwyżej rzucę monetą ;-)
      • volumenot Re: fotelik yepp maxi 02.08.12, 23:04
        Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
        You can get one too!

>> minecraftcodes.me <<
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka