Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

odetchnijcie z ulga - mozna już do mnie dzwonić...

21.06.04, 08:52
    witam piknie wszystkich,

od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko
    panowie - oczywista!). sprzęt jest i warkocze już z radości na was wszystkich.

pozdrawiam

czajnik
    Obserwuj wątek
      • sucha85 Re: odetchnijcie z ulga - mozna już do mnie dzwon 21.06.04, 10:10
        > od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko
        > panowie - oczywista!).
        Czajniczku - Imbryczku w tym momencie połowa populacji życia czyli my kobiety
        powinnyśmy się czuć nieco zazdrosne iż tego posta skierowałeś tylko i wyłącznie
        do płci męskiej. w takim razie nie licz na jakiego kolwiek smsa a już tym
        bardziej na telefon ode mnie:))))))
        PoZdRaWiAm .... suchacha
        • roweroraffi Re: odetchnijcie z ulga - mozna już do mnie dzwon 21.06.04, 22:26
          sucha85 napisała:

> > od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko
          > > panowie - oczywista!).
          > Czajniczku - Imbryczku w tym momencie połowa populacji życia czyli my kobiety
          > powinnyśmy się czuć nieco zazdrosne iż tego posta skierowałeś tylko i
          wyłącznie
          >
          > do płci męskiej. w takim razie nie licz na jakiego kolwiek smsa a już tym
          > bardziej na telefon ode mnie:))))))
          > PoZdRaWiAm .... suchacha

popatrz jaka zazdrosna... ale śpij spokojnie Sucha... i tak się nie dodzwonisz,
          bo to była ZMYŁA, choć Prima Aprilis daleko !!!!
        • rano1 Re: odetchnijcie z ulga - mozna już do mnie dzwon 22.06.04, 10:58
          sucha85 napisała:

> > od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko
          > > panowie - oczywista!).
          > Czajniczku - Imbryczku w tym momencie połowa populacji życia czyli my kobiety
          > powinnyśmy się czuć nieco zazdrosne iż tego posta skierowałeś tylko i
          wyłącznie
          >
          > do płci męskiej. w takim razie nie licz na jakiego kolwiek smsa a już tym
          > bardziej na telefon ode mnie:))))))
          > PoZdRaWiAm .... suchacha
          Pewnie dla lasek ma 2gą komórkę, Hihi
      • roweroraffi Gowno prawda 21.06.04, 22:25
        czajnik74 napisał:

> witam piknie wszystkich,
        >
        > od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko
        > panowie - oczywista!). sprzęt jest i warkocze już z radości na was wszystkich.

Jak w temacie - dzis 2 razy probowalem i niestety 'Abonent czasowo niedostepny'
        wiec chyba nie pozostaje Ci nic jak zastosowac u-locka na tych 'fachowcach' od
        komorek co Ci naprawiaja ten zlom.
        • sucha85 Re: Gowno prawda 21.06.04, 22:37
          Rafii nie przejmuj sie telefon (o ile można to tak nazwać) Czajnika to tylko
          taka atrapa. Więc co się dziwić, że nie działa ???
          Pozdrawiam
          • roweroraffi Re: Gowno prawda 21.06.04, 22:43
            sucha85 napisała:

> Rafii nie przejmuj sie telefon (o ile można to tak nazwać) Czajnika to tylko
            > taka atrapa. Więc co się dziwić, że nie działa ???
            > Pozdrawiam

Tak jak te chińskie zabawki w kształcie telefonów co je można kupić za 5zł na
            stadionie X-lecia i wydają różne melodyjki jak się klawisze naciska??
            Jak to kiedyś powiedziano - mężczyźni nigdy nie wyrastają z zabawek. To zabawki
            stają się większe i droższe ;-)))
            • wojtek.12 Re: Czajnik... 21.06.04, 22:59
              Ja tam staram się zawsze odchudzać rower, cóż może nie jestem mężczyzną... O_o
              • roweroraffi Re: Czajnik... 21.06.04, 23:09
                wojtek.12 napisał:

> Ja tam staram się zawsze odchudzać rower, cóż może nie jestem mężczyzną... O_o

Nigdzie nie pisałem, ze stają się cięższe więc nadal masz szansę na bycie płci
                mniej pięknej :-))). Pisałem, że stają się większe... no z rowerka
                typu 'Reksio' czy 'TURBO' co miał trzy kółka chyba wyrosłeś ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka