czajnik74 21.06.04, 08:52 witam piknie wszystkich, od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko panowie - oczywista!). sprzęt jest i warkocze już z radości na was wszystkich. pozdrawiam czajnik Link Zgłoś Obserwuj wątek
sucha85 Re: odetchnijcie z ulga - mozna już do mnie dzwon 21.06.04, 10:10 > od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko > panowie - oczywista!). Czajniczku - Imbryczku w tym momencie połowa populacji życia czyli my kobiety powinnyśmy się czuć nieco zazdrosne iż tego posta skierowałeś tylko i wyłącznie do płci męskiej. w takim razie nie licz na jakiego kolwiek smsa a już tym bardziej na telefon ode mnie:)))))) PoZdRaWiAm .... suchacha Link Zgłoś
roweroraffi Re: odetchnijcie z ulga - mozna już do mnie dzwon 21.06.04, 22:26 sucha85 napisała: > > od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko > > panowie - oczywista!). > Czajniczku - Imbryczku w tym momencie połowa populacji życia czyli my kobiety > powinnyśmy się czuć nieco zazdrosne iż tego posta skierowałeś tylko i wyłącznie > > do płci męskiej. w takim razie nie licz na jakiego kolwiek smsa a już tym > bardziej na telefon ode mnie:)))))) > PoZdRaWiAm .... suchacha popatrz jaka zazdrosna... ale śpij spokojnie Sucha... i tak się nie dodzwonisz, bo to była ZMYŁA, choć Prima Aprilis daleko !!!! Link Zgłoś
rano1 Re: odetchnijcie z ulga - mozna już do mnie dzwon 22.06.04, 10:58 sucha85 napisała: > > od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko > > panowie - oczywista!). > Czajniczku - Imbryczku w tym momencie połowa populacji życia czyli my kobiety > powinnyśmy się czuć nieco zazdrosne iż tego posta skierowałeś tylko i wyłącznie > > do płci męskiej. w takim razie nie licz na jakiego kolwiek smsa a już tym > bardziej na telefon ode mnie:)))))) > PoZdRaWiAm .... suchacha Pewnie dla lasek ma 2gą komórkę, Hihi Link Zgłoś
roweroraffi Gowno prawda 21.06.04, 22:25 czajnik74 napisał: > witam piknie wszystkich, > > od wczoraj mozna bez problemu do mnie słać sms i do mnie dzwonić (tylko > panowie - oczywista!). sprzęt jest i warkocze już z radości na was wszystkich. Jak w temacie - dzis 2 razy probowalem i niestety 'Abonent czasowo niedostepny' wiec chyba nie pozostaje Ci nic jak zastosowac u-locka na tych 'fachowcach' od komorek co Ci naprawiaja ten zlom. Link Zgłoś
sucha85 Re: Gowno prawda 21.06.04, 22:37 Rafii nie przejmuj sie telefon (o ile można to tak nazwać) Czajnika to tylko taka atrapa. Więc co się dziwić, że nie działa ??? Pozdrawiam Link Zgłoś
roweroraffi Re: Gowno prawda 21.06.04, 22:43 sucha85 napisała: > Rafii nie przejmuj sie telefon (o ile można to tak nazwać) Czajnika to tylko > taka atrapa. Więc co się dziwić, że nie działa ??? > Pozdrawiam Tak jak te chińskie zabawki w kształcie telefonów co je można kupić za 5zł na stadionie X-lecia i wydają różne melodyjki jak się klawisze naciska?? Jak to kiedyś powiedziano - mężczyźni nigdy nie wyrastają z zabawek. To zabawki stają się większe i droższe ;-))) Link Zgłoś
wojtek.12 Re: Czajnik... 21.06.04, 22:59 Ja tam staram się zawsze odchudzać rower, cóż może nie jestem mężczyzną... O_o Link Zgłoś
roweroraffi Re: Czajnik... 21.06.04, 23:09 wojtek.12 napisał: > Ja tam staram się zawsze odchudzać rower, cóż może nie jestem mężczyzną... O_o Nigdzie nie pisałem, ze stają się cięższe więc nadal masz szansę na bycie płci mniej pięknej :-))). Pisałem, że stają się większe... no z rowerka typu 'Reksio' czy 'TURBO' co miał trzy kółka chyba wyrosłeś ;-) Link Zgłoś