Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sciezka na sobieskiego

19.08.04, 19:02
    niedawno zlikwidowali tam kawalek asfaltu i polozyli w zamian kostke - asfalt
    byl nierowny, ale kostka jest teraz jeszcze gorsza - nie wiem, czy byl juz
    odbior techniczny tej sciezki (pewnie tak, ale jakies roboty jeszcze trwaja
    we okolicy...) ale niktore kostki wystaja juz ponad 1 cm w stosunku do
    sasiednich - czy ktos z aparatem moglby obfotografowac ta sciezke i wszystkie
    jej wady (z jednej i drugiej strony ulicy) - moze zrobilibysmy jakas akcje
    pod ZDM lub cos podobnego...
    Obserwuj wątek
      • yoshee Re: sciezka na sobieskiego 19.08.04, 20:54
        Mieszkam blisko, mogę jutro (w piątek) przed południem podjechać i pstryknąć
        cyfrówką kilka zdjęć. Jakieś wymagania co do fotek?

:: Yosh ::
        • roweroraffi Jak robić zdjęcia ;-) 19.08.04, 22:13
          yoshee napisał:

> Mieszkam blisko, mogę jutro (w piątek) przed południem podjechać i pstryknąć
          > cyfrówką kilka zdjęć. Jakieś wymagania co do fotek?

Niech widać będzie nierówności jak są duże... nawet miarkę (tylko nie
          przezroczystą linijkę) obok postaw jak trzeba czasem. Dobrze by było, gdyby na
          fotce były znaczki rowerków lub mniej więcej by fota obejmowała kawałek
          okolicy, by było widać, ze fotografuje się ścieżkę na Sobieskiego a nie np
          chodnik na Odrowąża. Prócz tego zrób tych fotek sporo, to będzie z czego
          wybierać. No i staraj się by na fotce była scieżka a nie np rowery, rowerzyści,
          bo po co mają się ludzie ujawniać ;-)
          • skeler Re: Jak robić zdjęcia ;-) 20.08.04, 00:10
            jakby byl dostepny jakis rower z malymi i cienkimi oponami, to moznaby zrobic
            zdjecie opony przy krawezniku, ktory jest wzdloz sciezki (po stronie
            zachodniej, od strony jezdni) i wg. mnie jest to bardzo niebezpieczne, jakby
            ktos chcial nagle zjechac ze sciezki - a ostatnio prawie wszystkie sciezki maja
            takie cos...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka