Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    16.01.17, 05:57
    Używacie? Ja w tym sezonie zbierałem się z trzy miechy żeby go postawić w pokoju. Jak go kupiłem to przejeździłem na nim całą zimę intensywnie bardzo. Teraz nawet nie chce mi się na niego patrzeć :) Ale jak już stoi to może trochę pokręcę :) Wiem, że warto, bo jak się pierwszy raz człowiek wynurza w plener po zimie można od razu robić traskę :) Praktykujecie ?
    Obserwuj wątek
      • gom1 Re: Trenażer 16.01.17, 18:49
        Nie. Po prostu jeżdżę jak zwykle :-)
      • orangen Re: Trenażer 03.02.17, 07:11
        trenażer to podstawa jeśli pracuje się nad formą i ogarnia nakreślony plan treningowy w naszych warunkach klimatycznych. Przeciętnemu rowerzyście zimą niekoniecznie potrzebny.
        • tretek Re: Trenażer 16.02.17, 20:36
          Ja jeżdżę typowo amatorsko ale wiem, że jeśli trochę popracuję zimą to wraz z pierwszą wiosną mogę wsiadać na rower i od razu robić traskę. To fajne uczucie :)
          • jackk3 Re: Trenażer 21.02.17, 20:41
            Jasne ze warto. Trenazer to podstawa (w zimie) ale tez trzeba miec mocna motywacje aby go 'powaznie' uzywac.
            • tretek Re: Trenażer 25.02.17, 21:51
              Ja jeżdżę jak na razie tak dwa razy w tygodniu po godzince. Nie wiem czy to na poważnie :) Ale czuję już wiosnę i motywacja rośnie :)
      • rowerowy365 Re: Trenażer 25.02.17, 08:37
        Jak dla mnie to dobry wieszak by z tego był. Jak chce się trzymać formę cały rok, to proponuję jeździć cały rok. Polska to nie Kamczatka i zimy u nas raczej liche, więc nie rozumiem "sezonowych zawodowców" jeżdżących jedynie latem.
        • tretek Re: Trenażer 25.02.17, 21:57
          Tak, w tym roku zima była mega licha :) Aż trzeba było wyprowadzić pługi wirnikowe :D A zawodowcy w sezonie zimowym po prostu nie jeżdżą w Polsce :) Dlatego mój trenażer nie jest tylko wieszakiem. I doskonale rozumiem tych którzy jeżdżą latem ponieważ uważam, że jazda rowerem ma dawać przede wszystkim przyjemność :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka