Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mp3 - promocja

28.11.04, 19:27
    W sklepie 'MP3' - Al. Jerozolimskie 49 w oficynie - czeka na uczestników Masy
    Krytycznej posiadających szprychówki lub na hasło 'Masa Krytyczna' atrakcyjna
    oferta na zakup odtwarzaczy mp3 iRiver.
    Zgodnie z sugestia z tego forum (sprzed paru tygodni) zaopatrzylismy nasz
    masowy sprzet grajacy w taki odtwarzacz i jak na razie jest to jedyny
    element, ktory nie sprawial klopotow ;-)
    wiecej o tych odtwarzaczach mozna poczytac na stronie www.iriver.pl
    Obserwuj wątek
      • yaroosh Re: mp3 - promocja 28.11.04, 19:45
        skeler napisał:

> W sklepie 'MP3' - Al. Jerozolimskie 49 w oficynie - czeka na uczestników Masy
        > Krytycznej posiadających szprychówki lub na hasło 'Masa Krytyczna' atrakcyjna
        > oferta na zakup odtwarzaczy mp3 iRiver.
        A można prosić o to trochę więcej szczegółów, bo na stronie nic nie widzę. Jaka
        to promocja ? Jeśli opust procentowy to w jakiej wysokości ?
        • skeler Re: mp3 - promocja 28.11.04, 20:07
          promocja jest w sklepie a nie na stronie... ;->
          na stronie mozna sie tylko zapoznac z mozliwosciami poszczegolnych modeli i ich
          cenami wywolawczymi - nie mam dokladnych cen promocyjnych wszystkich modeli,
          ale mysle, ze na miejscu w sklepie bedzie mozna tez troche ponegocjowac i
          osiagnac kilkadziesiat procent rabatu lub jakies bezplatne dodatki - co kto woli
          • el_condorpasa Re: mp3 - promocja 28.11.04, 21:02
            a jaki model jest na przyczepce?
            • skeler Re: mp3 - promocja 29.11.04, 03:23
              w przyczepce obecnie jest ifp790 (istnieje jeszcze mozliwosc wymiany na cos
              lepszego, ale ten calkowicie wystarcza do naszych potrzeb). Ostatnio tez mozna
              zauwazyc, ze ciagle mam sluchawke w uchu, chociaz nigdy wczesniej nie sluchalem
              muzyki w czasie jazdy rowerem ;->
              Co do szczegolow promocji, to podobno kazdy ma byc zadowolony z przedstwionej
              mu oferty - wiecej bede mogl powiedziec jak kupie taki odtwarzacz dla siebie.
      • rower4ever Re: mp3 - promocja 28.11.04, 20:13
        heh, szkoda ze dopiero teraz jest ta promocja, kiedy jaj juz mam mojego
        iriverka ;)
      • trawers01 JAKA PROMOCJA??? 28.11.04, 22:30
        Atrakcyjna... To chyba jednak zbyt ogólne...
        Mam nadzieję Skeler, że zdajesz sobie sprawę z tego, że reklamując (bo to
        robisz) tę firmę i na forum i w czasie mas masz prawo i obowiązek domagać się
        od firmy iriver dokładnych informacji na temat konkretnych, określonych
        promocji. Nie mówiąc już o tym, że jak sądzę otrzymałeś od tej firmy jeden z
        najlepszych (lub najlepszy) odtwarzacz całkowicie GRATIS.
        Czekamy na konkretne informacje.
        • rano1 Re: JAKA PROMOCJA??? 28.11.04, 23:29
          Myślę...że trzeba zacząć od modelu.
          Może to chodzi o jakiś wodoszczelny (500m) pancerny model z tytanu, z
          podświetlanym wyświetlaczem zdalnie sterowanym, mocowanym na kierownicy :-P
          (1000 PLN ?)
          • ziomoslaw Re: JAKA PROMOCJA??? 29.11.04, 23:39
            ile kosztuje ten model ifp790? na ich stronie nie ma podanych cen :(
            Produkty marki iRiver są drogie, a zniżka pewnie nie przekracza 10%, więc nie liczcie, że tu będą nam za grosze je rozdawać ;)
            • skeler Re: JAKA PROMOCJA??? 30.11.04, 01:19
              no to widze, ze ani sie nie zapoznales ze strona, ani z promocja w sklepie...
              standardowe ceny sa podane w dziale esklep na stronie dystrybutora, a oferta
              dla masowiczy to raczej troche wiecej niz marne 10% (o czym zreszta juz tu
              troche wspomnialem (znowu nie czytales uwaznie;->
      • roberttak Re: mp3 - promocja 30.11.04, 18:21
        ja juz tez zakupilem, a raczej dostalem swoj odtwarzacz - creative- w sam ran
        na rower leciutki, malo muzy wchodzi ale mi starcza akurat, po co nosic wiecej
        niz da sie przesluchac, w koncu te megabajty sa ciezkie :D
        JeżU
        www.masalegionowo.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka